Orădeanca Iuliana Popa, care a împlinit marţi, 21 mai 2019, frumoasa vârstă de 100 de ani, a fost felicitată de viceprimarul Florin Birta și de Anca Grama, purtătorul de cuvânt al Primăriei, care au vizitat-o și i-au dus un buchet de flori în semn de respect.

Doamna Iuliana povestește cum mama ei îi amintea mereu că s-a născut cu câteva zile înainte de intrarea Regelui Ferdinand în Oradea, în urmă cu un secol. Ea este mândră că Oradea s-a dezvoltat frumos în acești ani. Iuliana Popa și-a amintit și de soțul ei, care era de profesie aviator și pe care l-a cunoscut pe trenul care venea de la București la Oradea; i-a dăruit doi copii, având în prezent și 5 nepoți și mai mulți strănepoți, de care se bucură”, se menţionează într-un comunicat de presă al Primăriei Oradea. Orădeanca a lucrat mulți ani în administrația publică. Întrebată care este secretul longevității, a spus că a avut o viață cumpătată și activă, care a menținut-o în formă.

,,M-am bucurat să o cunosc personal pe doamna Iuliana și să o pot felicita la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani. Îi mulțumesc că ne-a împărtășit preț de câteva minute din experiența ei de viață și îi doresc mulți ani sănătoși alături de familie”, a spus viceprimarul Florin Birta.