Anunțam recent că, începând de azi, 25 septembrie, parcarea pe nouă artere rutiere din centrul municipiului Beiuș se va face numai contra cost.

Tarifele percepute sunt de 2 lei (TVA inclus), pentru o oră, 5 lei (3 ore) și 9 lei (pentru 9 ore), taxa de parcare urmând să fie achitată prin accesarea aplicației TPARK.

Pe site-ul Primăriei a fost publicată lista cu arterele rutiere pe care parcarea va trebui plătită, iar pe pagina de Facebook a instituției sunt furnizate detalii despre tronsoanele destinate parcării cu plată: pe Strada Horea, din centru până la intersecția cu 22 Decembrie (inclusiv în fața Judecătoriei), Str. Andrei Șaguna până la Parcul Eminescu (zona Liceului Pedagogic), Str. Română până la intersecția cu Pătăreasca și Livezii, Str. Burgundia Mare până la autogară, inclusiv zona de lângă parc, Calea Bihorului și Pandurilor până la autogara veche, Str. Episcop Mihail Pavel integral, Str. Vasile Lucaciu până la Ocolul Silvic și Strada Nicolae Bolcaș de la intersecția cu Vasile Lucaciu (înainte de podul de la piață) până la Restaurantul „Popular”.