Moment de mare bucurie pentru prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Răbăgani, care aparține de Școala Gimnazială nr.1 Răbăgani.

Preșcolarii din grupa cu program prelungit „Fluturașii” și din grupa cu program normal „Steluțele”, de la Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Răbăgani, aparținând Școlii Gimnaziale nr.1 Răbăgani, sub conducerea directorului Răzvan -Vasile Turcuș, au învățat să colinde în modul cel mai autentic posibil de la mămicile - artiste ale folclorului nostru bihorean: Simona Tomele și Florina Morar. Educatoarele Dorina Mihuța, Viorica Marge și Anamaria Samașca aduc mulțumiri mămicilor pentru sprijinul oferit în realizarea proiectului educațional „Mămicile ne colindă”.

Încântarea de pe chipurile copiilor, dorința de a atinge costumul popular tradițional, dar și de a colinda „mai mult și mai mult”, precum și îmbrățișările prelungi au constituit un feedback real și autentic, dovedind reușita unei activități extracurriculare, care a avut ca scop orientarea copiilor spre valoarea și frumusețea tradițiilor românești.