Sâmbătă, 21 iulie, la KingsLand Country Club - Ineu, se va desfășura cea de-a II-a ediție a „Rotary Golf Charity Cup”, o competiție de golf caritabilă dedicată susținerii educației în școlile din județul Bihor. Evenimentul este organizat de Rotary Club Oradea 1113.

Proiectul se înscrie în Programul dedicat educației, pe care Rotary Club Oradea 1113 l-a demarat în anul 2017 când, cu ocazia primei ediții a Rotary Golf Charity Cup, au fost achiziționate 166 de table magnetice pentru copiii cu nevoi speciale din județul Bihor. Proiectul a primit distincția de „Proiect al anului 2017” în cadrul Galei Comunității Bihorene, organizată de Fundația Comunitară Oradea.

Sprijinirea educației a continuat, în anul 2018, cu proiectul „Mâini curate, copii sănătoși”, dedicat educării copiilor, cu privire la importanța spălatului corect pe mâini, și cu proiectul „Toalete ca la carte”, prin care s-a dat startul unei campanii de reabilitare/amenajare a grupurilor sanitare în cadrul școlilor din mediul rural din județul Bihor.

„Rotary Golf Charity Cup este cea mai mare competiție de golf caritabilă din România. Competiția este dedicată susținerii educației în școlile din Bihor. Fondurile strânse în urma desfășurării Rotary Golf Charity Cup, ediția a II-a, vor fi destinate reabilitării/amenajării a două grupuri sanitare aferente unor școli din județul Bihor, precum și a dotării unui laborator de științe ale naturii la Școala Gimnazială numărul 1 Aștileu”, anunță Călin Păcurar, coordonator proiect Rotary Golf Charity Cup.

Competiția va avea loc sâmbătă, 21 iulie, cu începere de la ora 9.00, pe terenul de golf al KingsLand Country Club, situat în comuna Ineu, județul Bihor, la 15 km de municipiul Oradea și 20 km de stațiunea Băile Felix.