Doi tineri liceeni s-au apucat de antreprenoriat dintr-un hobby, iar acum dezvoltă concerte în Bihor și Oradea, având cel mai mare public tânăr de până acum, de peste 4.000 de persoane.

În lunile următoare, Storm Events a celor doi adolescenţi găzduiește artiști, precum Bogdan de la Ploiești, YNY SEBI, MGK, Bazooka și Alternosfera. Tinerii organizează poll-uri pe pagina oficială de Instagram @stormevents_ro, unde comunică cu aproximativ 4.000 de urmăritori pe care îi au. Tineri din Bihor pregătesc pentru lunile ce urmează seri incendiare.

Istoria evenimentelor începe încă din luna iunie a anului 2022, când, cu ocazia susținerii Balului Balurilor, au concertat cei doi artiști din industria trap-ului Marko Glass și Bvcovia, dar și alți artiști locali.

Cei de la Storm Events nu s-au oprit aici, și-au mărit orizonturile și i-au chemat și pe IDK, Endru și Rafoo. Evenimentul a avut loc la Casa Tineretului cu care cei din conducere au încheiat o colaborare pentru a putea susține concertul. Însă, obișnuiți să surprindă publicul orădean și nu numai, aceștia îi aduc la Complexul Sportiv Biharia pe cei mai mari artiști din România din zona Urban Trap-ului, Ian, Oscar și Floris. Evenimentul a ajuns să strângă peste 2.500 de persoane, primind numai feedback-uri pozitive de la tinerii fascinați de artiști, locație, cât și de organizare, care au cerut pentru lunile următoare numele prezentate anterior.

Următorul eveniment este pe data de 25 martie, al trupei cu aer moldovenesc, Alternosfera, urmând pe ca pe 31 martie să-i găzduiască pe cei de la Bazooka la Casa Tineretului. Biletele la următoarele evenimente s-au pus în vânzare și sunt disponibile pe entertix.ro.