La Colegiul Național „Avram Iancu” Ștei, pregătirile pentru începerea noului an școlar sunt în plină desfășurare, directorul adjunct Emanuel Coroiu prezentând principalele investiții.

Interlocutorul nostru a început cu proiectul de reabilitare a interioarelor – săli de clasă, pardoseli, instalația electrică și corpurile de iluminat, proiect ce se derulează pe o perioadă de douăsprezece luni și are o valoare de 1,5 milioane de lei. Emanuel Coroiu a declarat că speră să fie terminate cât mai multe spații până la începerea anului școlar, precizând că lucrările nu vor afecta procesul instructiv-educativ.

O altă investiție majoră este construirea bazinului de înot didactic, care se derulează prin Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor și valorează 1,1 milioane de euro.

Vești bune vin și de la Compania Națională de Investiții, unde amenajarea unei baze sportive multifuncționale, cu vestiare, la Colegiul Național „Avram Iancu” Ștei, este înscrisă pe lista de sinteză pentru Planul 2020.