Sala de evenimente de la Era Shopping Park Oradea a fost duminică, 2 februarie, neîncăpătoare pentru copiii, părinții și bunicii care au venit să se bucure de spectacolul „Animalele... au talent”, prezentat în premieră de Compania teatrală Trendart-Comoara cu Povești.

Sute de părinți cu copii mici, dar și adolescenți și bunici au participat duminică, 2 februarie, la spectacolul de teatru-divertiment „Animalele... au talent”, piesă scrisă de Csuri Emese, care este şi semnatara scenografiei. Spectacolul s-a jucat de la ora 11.00, la Era Park, orădenii venind cu minute bune înainte de începerea evenimentului, pentru a se întâlni cu actorii. 

Întâmplarea este despre o pisică, pe nume „Leona”, care, fiind plină de fantezii și idei, nu mai vrea să stea tolănită la soare, așa că se hotărăște să înființeze o trupă de circ. Simpatica Leona are ambiții mari: vrea să înființeze o trupă de circ cu magicieni și clovni, cu cai dresați, cu jogleri și papagali care merg pe bicicletă. Pentru a-și împlini visul, pisica dă și un anunț, pe care îl afișează la vedere, astfel încât doritorii - oameni și animale cu talent - să se poată prezenta în număr cât mai mare la preselecție. Încet, încet, copiii fac cunoștință cu animalele mari și mici care vin la preselecție, dar și cu dansatoarea care merge pe frânghie, devenind parte din poveste. Vizionând acest spectacol, copiii învață că este important să ai încredere în forțele proprii, dacă vrei să reușești în viață, că pentru a face o treabă bună, trebuie să ne ajutăm unul pe altul, și că ”Dacă rău faci, rău primești, bine faci, bine primești!”

Timp de o oră, pe ritmul lui Ceaikovski, al Marşului lui Radeţki, pe timpii Nunţii lui Figaro sau în paşi de samba, spectatorii mici și mari au gustat din plin noua piesă a Companiei teatrale Trendart-Comoara cu Povești Oradea, cântând și dansând alături de actori.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Marius Aron și Nora Tiu; mixaj și înregistrare studio: ing. Veres Laszlo. Management: Marius Aron & Eric Christian Aron.

Din distribuție fac parte actorii Nora Tiu Chiriac, Loredana Ionaș, Daniel Teszler și Carla Manea.

„Ne bucurăm că publicul vine, de fiecare dată, în număr atât de mare la spectacolele noastre. Este o dovadă că suntem iubiți și apreciați, că trebuie să continuăm ceea ce am început în urmă cu mai bine de 7 ani și că echipa Trendart Oradea este o adevărată familie. Ne-am propus să cucerim publicul cu vârste de la 0 la 99 de ani încă 100 de ani de acum încolo”, au transmis reprezentanții Companiei.