După succesul înregistrat în emisiunile „Serviţi vă rog”, „Românii au talent” şi „La Măruţă”, Circo Acquatico Bellucci se întoarce în România cu un nou concept circ şi teatru.

 

 

La Oradea, Circo Bellucci va susține reprezentații în perioada 11-24 aprilie 2019, în parcarea Era Shopping Park, după următorul program: de luni până vineri - spectacol la ora 18.30, sâmbătă - la orele 15.30 și 18.30, iar duminică, de la orele 11.30 și 15.30. Show-ul durează o oră și 40 de minute.

Cu o experienţă vastă în lumea circului şi în urma reglementărilor legale care interzic animalele la circ, artiștii de la Circo Acquatico Bellucci s-au reinventat, iar directorul artistic - Sandy Medini - a gândit formula perfectă pentru a atrage publicul sub cupola circului într-un spectacol plin de magie, culoare, sunet şi acrobaţii.

Familia Belluci Medini a făcut o investiţie majoră schimbând practic conceptul de „cort” sau „cupolă” în unul de sală de spectacole. Cortul este încălzit, lumina şi sunetul fiind la cele mai înalte standarde, băncuţele clasice au fost înlocuite cu scaune si sunt peste o mie de locuri, iar scena se ridică de la nivelul solului pentru o vizibilitate optimă din toate zonele.

Având o colaborare cu Cirque du Soleil, artiștii vin în faţa publicului cu o ofertă imbatabilă în ceea ce priveşte actul artistic, costumele şi prestaţia artiştilor de pe scenă.

Pentru cei mici este o reală plăcere să se întâlnească cu eroii preferaţi, precum: Iron Man, Batman, Jocker, Superman, Thanos, Wonderwoman, Catwoman, Regele Galaxy, Supergirl, Captain America, Thor, Bumblebee, în costume realizate de cei care le produc pentru parcurile de distracţie celebre din întreaga lume.

În pauze, copiii vor putea interacţiona direct cu personajele şi vor putea pleca acasă cu fotografii.

Prețurile biletelor sunt următoarele: în loja Galaxia - adult - 50 lei, copil - 40 lei; Zona Cripton – adult - 40 lei, copil - 30 lei, iar în Zona Univers – adult - 35 lei, copil - 25 lei. Biletele

Activităţile Circului şi toate noutăţile se găsesc accesând pagina de facebook a circului, iar biletele se pot achiziţiona de pe platforma www.myticket.ro