Au fost finalizate lucrările de amenajare a unu părculeţ pentru copiii, în spatele Căminului cultural din Vadu Crişului.

Prilej de bucurie pentru copiii din Vadu Crişului care au un nou loc de joacă, modern, viu colorat. Spațiul de joacă  este situat lângă sediul primăriei, în spatele Căminului cultural, pe malul Crişului Repede.

Parcul cu locuri de joacă pentru copii este special modernizat pentru ei,  pentru ca tineretul din comună să se bucure de echipamentele de joacă şi de distracţie. Are în  dotare leagăne, complex de joacă, un Castel în miniatură, masuţă cu jocuri joc pentru copii, masuţă de şah, hintă din lemn, băncuţe, căluţ cu arc, ladă cu nisip, balansoare pe arc, aparat fitness, foişor cu locuri de stat din lemn. În plus, este asigurat și iluminatul public.

Reprezentanţii administraţiei locale spun că investiţia a fost suportată din bugetul local şi parcul va fi monitorizat video, iar structurile de pază vor acorda o atenţie suplimentară acestui spaţiu, pentru ca bunurile să nu fie distruse.