La Galeria de artă foto Ovidpop, în incinta Era Shopping City, sâmbătă, 13 mai, de la ora 14.00, va avea loc vernisajul expoziției „Zâne & Monștri ”, aparținând talentatei tinere Raisa Turcu – Nistreanu.

Expoziția cuprinde o colecție vastă de ilustrații și picturi ale unor personaje/păpuși digitale. Arta figurativă a artistei se prezintă ca o etalare diversă de expresii și culori. Figurile aparțin atât registrului decorativ cât și celui expresionist, ansamblul, în totalitatea sa, plasandu-se în zona ficțiunii suprarealiste. În prezentare se prefigurează o antiteză între bine și rău (zâne/monștri).

Expoziția va fi vernisată de Roxie Netea & Ovi D. Pop. Colaboratori: prof. Maria David & prof. Andreea Meza.

„Irumpe aici un talent în devenire, o zână a culorilor și expresiei, la cei doar 18 ani. Raisa a decis să aleagă calea artelor vizuale, ea fiind admisă la Nuova Accademia di Belle Arti din Milano, pe baza unei selecții riguroase. Tragem nădejde că debutul cu  „Zâne și Monștri” să fie de bun augur și să se constituie ca o rampă de lansare pentru  acest „mugur alb și roz și pur””, menționează artistul plastic Roxie Netea. Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația D’Art.