DECESE 

 

* Un gând de alinare și mângâiere prietenilor noștri dragi Călin, Andrei și mamei lor, Viorica Derșidan, la trecerea la cele veşnice, mult prea devreme, a dragului lor tată și soț iubitor,

MARIN DERȘIDAN.

Drum lin spre îngeri, om minunat! Dumnezeu să te odihnească în pace, iar vouă, dragii noștri, să vă dea putere să treceți peste această grea încercare. Sincere condoleanţe întregii familii! Prietenii, Ciprian Nicoară cu familia, Ani și Loredana Ionaș, cu familia.

 

* Suntem alături de domnul medic șef dr. Negrău Marcel și familia sa la durerea infinită și tristețea profundă cauzată de moartea mamei sale dragi,

CORNELIA NEGRĂU.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească. Colectivul Clinicii ATI I SCJU Oradea.

 

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de cel care a fost soț, tată și bunic

VODIȚĂ PĂTCAȘ

și rămânem cu amintirea chipului tău drag. Dumnezeu să-ți dea odihnă în Împărăția Cerurilor. Înmormântarea va avea loc vineri, 2 aprilie, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Soția Sabina și fiicele Rodica și Mirela. (1446)

 

* O inimă a încetat să bată, un suflet iubitor s-a ridicat la cer, scumpul nostru bunic

VODIȚĂ PĂTCAȘ.

Vei rămâne veșnic în inimile naostre. Îți mulțumim pentru dragostea care ne-ai oferit-o. Dumnezeu să te odihnească în pace. Nepoții Andrei, Alexandra, Ștefania și Vladymir. (1447)

 

* Suntem alături de prietena noastră, Rodica şi fiicele Mirela şi Rodica, în aceste momente dureroase la pierderea soţului şi tatălui drag,

VODIȚĂ PĂTCAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în linişte şi pace! Fam. Ionel Gheorghe. (1451)

 

* Cu adâncă durere şi tristeţe în suflete suntem alături de prietena noastră şi fosta colegă, Sabina şi de familia ei, la despărţirea dureroasă de soţul, tatăl şi bunicul cel iubitor de toţi,

VODIȚĂ PĂTCAȘ.

Sincere condoleanţe! Bunul Dumnezeu să-l odihnească şi să-l aşeze între aleşii Săi! Florica şi Dănuţ. (1455)

 

* Suntem alături de voi, dragii noștri prieteni Sabina, Rodica, Mirela și de copii, în greaua și dureroasa încercare a plecării în eternitate a iubitului vostru soț, tată și bunic,

VODIȚĂ PĂTCAȘ.

Dumnezeu să îl odihnească în împărăția Sa! Sincere condoleanțe! Familia Tîrhaș (Aneta, Petru, Mirela și Cristina).

 

* Condoleanțe familiei nepotului meu

GHEORGHE (GHIȚĂ) BARTOȘ,

un om de o noblețe sufletească remarcabilă. General bg. (r.) Grigore Bartoș. (1444)

 

* Cu profund regret îmi iau rămas bun de la scumpul și dragul meu frate

MARINEL-MIRCEA DERȘIDAN. 

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Te voi purta mereu în suflet! Fratele Daniel Derșidan cu familia. (1450)

 

* Colectivul biroului de contabilitate Contabil DH SRL, profund îndurerat de vestea trecerii la cele veșnice a domnului expert contabil

MARINEL MIRCEA DERȘIDAN,

transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Aducem un ultim omagiu celui ce a fost un profesionist exemplar, un model de conduită ce va rămâne pentru todeauna în amintirea noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

* Cu nespusă durere am aflat de trecerea la Domnul a prietenei noastre,

prof. ELENA TEODORESCU

PUŞA.

Ne vom aminti cu drag de zâmbetul ei vesel, de ochii plini de bucurie şi uimire în faţa darului zilnic al vieţii, de vorbele ei pline de har. Dumnezeu să-i dea odihna cea veşnică în Împărăţia Sa, iar familiei îndurerate, mângâiere. Membrii Asociaţiei „Reuniunea Mariana” şi „Viaţa Ascendentă”. (1453)

 

* Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică dragii mele soții,

KRENEK FLOARE.

Înmormântarea va avea loc la Capela din localitatea Burzuc, vineri, ora 14.00. Soțul, Ioan.

 

* Mama și bunica noastră dragă,

KRENEK FLOARE,

a plecat la cele veșnice. Bunul Dumnezeu să-i dea drum lin spre ceruri și s-o odihnească în pace! Fiul, pr. Alex, nora Claudia și nepoții Alexandra și Călin, Andreea și Radu.



* Bunul Dumnezeu să-i dea veșnică odihnă cuscrei noastre dragi,

KRENEK FLOARE.

Popovici Florian și Maria, Mădălin și Alexandra, Csabi și Anca.



* Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace pe cuscra noastră dragă,

KRENEK FLOARE.

Constanța, Toader și Aurelia Apostol.



* Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace pe mama și bunica noastră dragă,

KRENEK FLOARE.

Fiul Ovidiu, nora Marinela și nepoata Alessia.

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 2 ani de când a plecat la cele veșnice dragul nostru soț, tată, socru și bunic

ec. GHEORGHE PLATONA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să-l așeze la dreapta Sa. Soția Maria, copiii Daniel cu familia și Virgiliu cu familia. (1449)

 

* Amintire dureroasă ne copleşeşte de fiecare dată, când comemorăm încetarea din viaţă a fiului nostru, 1 aprilie 2015, inegalabilul

CĂLIN LUNGU.

Au trecut 6 ani de când ard inimile, atât ale părinţilor, Mihai şi Rodica Lungu, a fiicelor Alexandra şi Ilinca, a familiei Micula Dan şi Sorana, împreună cu nepoţii Cezara, Vlad şi Dania. Va avea mereu o lumină aprinsă în inimile noastre, iar candela neuitării va veghea odiha lui veşnică. Dincolo de lacrimi şi dor, rămâne iubirea pe care i-o purtăm. Florile şi lacrimile recunoştinţei îţi vor împodobi tristul mormânt, pentru totdeauna. Recunoştinţă celor care-i vor dărui o clipă de aducere aminte. (1452) 

 

* Ne amintim cu drag de părinţii care au plecat spre cer, tata, la început de aprilie acum 30 de ani, mama, în urmă cu 12 ani.

 IOAN BUHAŞ

 FLOARE BUHAŞ.

Chipul vesel, sufletul bun al fratelui meu,

IONEL BUHAŞ,

s-a înălţat la cer, în urmă cu 24 ani. Pentru grija, bunătatea şi dragostea cu care ne-aţi înconjurat veţi trăi de-a pururea în inimile noastre. Dumnezeu să-i odihnească în pace între aleşii Săi! Parastasul, slujba de pomenire va avea loc sâmbătă dimineaţa, 3 aprilie 2021, la Mănăstirea „Sfintei Cruci”. Maria Letea cu familia şi Oana cu familia. (1454) 

 

* Se împlinesc 6 săptămâni de la trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame, bunici și străbunici,

IULIANA POPA.

Slujba de pomenire va avea loc în data de 3 aprilie 2021, ora 9.00, la Biserica Buna Vestire din Oradea. Copiii Aurora și Marcel Popa cu familiile.