DECESE

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a colegului nostru, instructor auto,

VASILE CHIOREAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Colectivul Școlii Auto Șanta.

 

* Cu inimile îndurerate, copleșiți de nemărginita tristețe, ne despărțim pentru totdeauna de dragul nostru nepot,

ing. SORIN SĂTEANU.

Vom păstra o vie amintire pentru bunătatea și dăruirea Ta și o adevărată părere de rău pentru suferințele bolii care au cauzat plecarea Ta spre Cer, în Împărăția lui Dumnezeu. Odihnă veșnică și lumina cea fără de sfârșit să-ți vegheze somnul de veci! Miorița Săteanu și Vasile Puiu Săteanu. (13)

 

* A fost prietena mea dragă de 46 de ani. Un suflet minunat, plin de generozitate, modestie, sinceritate și bunătate. Am considerat-o ca pe o mamă, pentru modul în care m-a primit și m-a povățuit la începutul carierei mele de dascăl (1976) la Școala din Niuved, comuna Biharia. A fost un dascăl de excepție și o doamnă preoteasă model.

IBOLYA PALOTAS,

Dumnezeu să vă primească în Împărăția Sa și să vă dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei! Prietena Marta Lovas cu soțul Ocsi, Cosmin Lovas cu familia și Ioana Roșiu cu familia. (302)

 

* Cu ochii înlăcrimați și inimile zdrobite de durere, ne despărțim pentru totdeauna de scumpa noastră mamă, soacră și bunică

VIORICA GHERGHEL,

de 81 ani. Vorba ta bună, privirea ta blândă și dragostea care ne-ai purtat-o, nu le vom uita niciodată. Vom păstra mereu în sufletele noastre amintirea chipului tău drag și a sufletului tău bun. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Cerurilor. Înmormântarea va avea loc în data de 2 februarie 2022, ora 15.00, la Capela Hașaș. Fiica Angela, ginerele Ghiță și nepotul George. (303)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la scumpa noastră mamă,

MARIA HERLAȘ,

care după o lungă suferință a trecut în neființă. O să te păstrăm veșnic în inimile noastre. Drum lin spre stele scumpă mamă! Înmormântarea are  loc azi, 1 februarie, de la ora 12.00, Capela Hașaș. Copiii Vesa Călin și Moș Lorena cu familiile. (293)

 

* Drum lin spre cer verișoara mea bună,

MIA HERLAŞ.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Suntem alături de voi, Călin și Lorena, în aceste momente dureroase, în care pleacă mami. Mătușa Iulisca, Vali, Vasile, Andrea, Adela.

 

* Suntem alături de colega noastră, Hoffman Katarina, la trista despărțire de tatăl său drag. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegii și conducerea Direcției de Asistență Socială Oradea. (297)

 

* Suntem alături de colega noastră, Silaghi Elena Liliana, în aceste momente de tristețe, pricinuite de trecerea la cele veșnice a tatălui ei

VASILE TODINCA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Consiliul de Administrație al Modex SCM. (299)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărţim de cea care a fost mamă, soacră şi bunică

FLOARE MĂRCUŢ.

Îşi iau rămas bun fiul Traian Mărcuţ cu soţia Maria, nepoata Nicoleta şi nepotul Lucian Bar. De la scumpa lui soţie îşi ia rămas bun şi  soţul, Mărcuţ Alexandru, alături de care a trăit mai bine de 64 de ani. Înmormântarea are loc azi, 1 februarie 2022, ora 13.00, la cimitirul din Toboliu. Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa!

 

* Familia îndurerată, fiul Alexandru Mărcuţ cu soţia Lucia, nepoata Loredana cu soţul Călin Goina anunţă trecerea în nefiinţă a celei care a fost mamă, soacră şi bunică,

FLOARE MĂRCUŢ.

Slujba de înmormântare are loc azi, 1 februarie 2022, începând cu ora 13.00, la cimitirul din Toboliu. Te vom păstra veşnic în inimile noastre!

 

* Sincere condoleanțe colegei noastre, Mărcuț Lucica, la trecerea în neființă a soacrei dragi. Colegii și conducerea Direcției de Asistență Socială Oradea. (298)

 

* Suntem alături de familia Mărcuţ Alexandru, în aceste momente grele când se desparte de mama, bunica şi soacra mult iubită. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Suciu.

 

* Împărtăşim durerea familiei Mărcuţ Alexandru, în aceste momente grele când se desparte de mama, bunica şi soacra mult iubită. Dumnezeu să o odihnească în pace! Locatarii Bl. C7, din strada Decebal, nr. 64.

 

* Suntem alături de colega noastră, Pituț Maria, la durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei ei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Colegele de la Trezoreria Oradea, Serviciul Verificarea și Decontarea Cheltuielilor Publice. (300)

 

* Suntem alături de colega noastră, Anca Bulmaci, în aceste momente de tristeţe pricinuite de trecerea la cele veşnice a mamei-soacre

EUGENIA BULMACI.

Fie ca bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul celor drepţi şi să mângâie familia îndoliată! Sincere condoleanţe familiei! Biroul Juridic. (301)

 

* Lacrimi amare și de dor nestins s-au aşezat în sufletele noastre în această zi tristă când am pierdut-o pe buna și draga noastră soră

FLORICA VANȚIU.

Doar amintirile rămân vii în noi căci sufletul ei duios și bun ne însoțește pretutindeni pe unde glasul și pașii ei au răsunat. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, s-o ierte și s-o odihnească, și să dea alinare suferințelor familiilor îndoliate, fiicei Ica Puşcaş, cu soțul Mitică, și nepoților Sergiu cu familia și Cătălin cu familia şi fiicei Lenuța cu Alexandra. Fratele Petru Porumb cu soția Florica.

 

* Suntem alături de voi, Ica și Lenuța, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, binemeritată, iar vouă tăria depăşirii greului moment. Tușa noastră dragă,

FLORICA VANȚIU,

nu te vom uita niciodată! Verișorul Porumb Petrică cu soția Nina.

 

* Un suflet plin de dragoste și de bunătate s-a ridicat la cer departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu. Cu multă tristețe în suflete și neșterse amintiri dragi ne luăm rămas bun de la draga noastră mătușă

FLORICA VANȚIU.

Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i primească sufletul în grădina Raiului. Nepoții Petrișor și Patricia cu soțul Ciprian și fiul Răzvan.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă durere şi un gol imens. Dumnezeu să o odihnească în pace pe

LUCIA JECU.

Sincere condoleanţe familiei! Ioan Faur cu familia. (306)

 

* Cu profundă durere în suflete ne despărțim de iubitul nostru soț, tată, bunic

IONEL ARDELEAN,

în vârsta de 60 de ani. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Înmormântarea va avea loc miercuri, 2 februarie, ora 13.00, în localitatea Cefa, Bihor. Soția Eva, fiicele Eva și Paula cu familiile.

 

COMEMORĂRI

 

* Cu toate că timpul trece în ochi avem lacrimi de tristeţe, un mare dor de părinţii noştri, plecaţi din această lume la cele veşnice,

mama MARIA FĂŞIE,

decedată în ianuarie 2006,

tata DUMITRU FĂŞIE,

decedat în ianuarie 1993, din satul Şauaieu. Ne amintim cu mult drag de voi şi-L rugăm pe bunul Dumnezeu să vă dea odihna veşnică în Împărăţia Sa. Recunoştinţă celor care le vor dărui o clipă de aducere aminte. Fiul Ioan cu familia, fiica Silvia cu familia. (304)