DECESE

 

* Cu inimile îndurerate și lacrimi în ochi ne despărțim fulgerător de cel care ne-a fost soț iubitor, tată, bunic și socru grijuliu

IOAN BLAGA,

în vârstă de 73 ani. Vom păstra în amintire bunătatea și vorba blândă cu care ne înconjura mereu. Slujba de înmormântare are loc azi, 1 februarie, ora 12.00, la Capela Frențiu. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa. Nu-l vom uita niciodată!  Soția Rodica Blaga și fiica Adriana Begher cu familia. (4602)

 

* Îndurerată anunț trecerea la cele veșnice a soțului meu, cel care a fost

dr. PETRU- IONEL FINEȘ.

A fost un om bun, sprijin pentru familie și cei aflați în suferință. Timp de 60 de ani am străbătut cărările vieții adunând amintiri frumoase, amintiri care îmi vor alina singurătatea. Pentru viața frumoasă pe care am trăit-o împreună îți mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Până la revedere dragostea mea va fi cu tine. Odihnește-te în pace. Înmormântarea va avea loc vineri, 2 februarie, la ora 14.00, de la Capela Hașaș. Soția Melania. (4606)

 

* Suntem alături de colega mea, asist. Melania Fineș și familia, în aceste clipe de mare durere, la despărțirea de soțul drag  

dr. IONEL-PETRU FINEȘ.

Sincere condoleanțe. Mia și Gabi. (4600) 

 

* Suntem alături de domnul diriginte Hoțupan Călin, în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea tatălui. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Elevii clasei a X-a C, Liceul de Arte Oradea. (4601)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de cea care a fost 

ANA DINCĂ,

mamă, soacră și bunică. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc vineri, 2 februarie, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Fiul Căpitanu Adrian Mihai, nora Carmen și nepoata Iulia. (4603)

 

* Suntem alături de cumnatul Adrian Căpitanu în aceste clipe dificile când se desparte de mama sa   

ANA DINCĂ.

Dumnezeu să o ierte și s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Fam. Sasu-Sbârciog Cosmin și Ioana. (4604)

 

* Un gând de alinare pentru Tică, Dana și Tudorel, din Timișoara, acum când se desparte de tată, socru și bunicul lor drag,

TANASCIUC CONSTANTIN,

  din Alba Iulia. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Fam. Nelu Bondor și fam. Dan Nicolae, din Beiuș.

 

* Vineri, 26 ianuarie 2024, s-a stins din viață

prof. ANTON MARIAN NAGHIU,

din Beiuș. A fost dascăl. A fost directorul Casei de Cultură. A înființat primul Centru Zonal pentru Educația Adulților din țață și este membru fondator al Asociației Naționale a Universităților Populare din România. A fost organizator de evenimente culturale și expoziții inclusiv de Ex-Libris. Îndrăgostit de munte și natură, a pus bazele Clubului Apuseni și a unei formații de Salvamont locale. A fost un om de rară modestie și bun simț, care nu a dorit niciodată lumina reflectoarelor și prim-planul. Dar înainte de toate, a fost soț, tată și bunic iubitor. Dumnezeu să te ierte și să te odihneasca în pace! Nu te vom uita niciodată. Soția, fiica, fiul și nepoata.

 

* Mulțumim celor care au fost alături de noi cu o rugăciune, o floare, un cuvânt de mângâiere și multă recunoștință când l-am condus pe ultimul său drum pe dragul nostru soț, tată și bunic,

ANTON MARIAN NAGHIU.

Mulțumim pentru mesajele de condoleanțe, prezență și ajutor celor ce ne-au fost aproape zilele acestea. Dumnezeu să aşeze sufletul lui bun în rândul celor drepţi! Familia îndurerată.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu profundă tristeţe, comemorăm 7 ani de la trecerea în veşnicie a celei care a fost

MARIA SILAGHI,

o soţie, mamă şi bunică mult iubită. Te vom păstra mereu în inimile noastre. Bunul Dumnezeu sǎ-ţi odihneascǎ sufletul în pace! Familia.