DECESE

 

"Nu îmi pare rău că sufletul meu

Va părăsi flămând lumea noastră:

El e nemuritor, el va trăi mereu

În eternitatea adâncă și vastă."

                                 Sara Teasdale

 

SEBESTYEN IREN

BĂRĂIANU ION   

BRÎNDUSAN DOREL 

VASZILKOVITS MARIA MAGDOLNA

MOLDVAI GHEORGHE

BENCZE GAVRIL

VALOCIC IULIANA

KOCSIS ZSOFIA

BIROAȘ IOAN   

DOBOS IMRE

 

Sincere condoleante familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop "La Capătul Drumului" SRL.

 

 

* Cu sufletele îndoliate și împovărate de durere, ne luăm un ultim rămas bun de la dragul nostru tată și socru,

TEODOR BOT,

din satul Loranta, comuna Brusturi, plecat în lumea celor drepți după o nedreaptă suferință, la vârsta de 86 de ani. Dumnezeu să-i dea odihna de veci în Împărăția Sa, alături de cei buni și drepți. Înmormântarea are loc azi, 1 iulie, în loc. Tileagd, ora 13.00. Fiul Ionică, cu soția Angela.

 

 

* Ne despărțim cu durere în suflete de dragul nostru tată și socru,

TEODOR BOT.

Nu-l vom uita niciodată și îi vom păstra vie amintirea. Dumnezeu să-l odihnească în pace, în loc luminat, fără durere și suferință. Fiul Nicu, cu soția Felicia.

 

 

* Durere, tristețe, amintiri, toate ne răvășesc sufletele în aceste momente grele la despărțirea de dragul nostru bunic și străbunic,

TEODOR BOT.

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Nepoatele Ioana și Denisa, cu familiile lor.

 

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe pentru voi dragii noștri Ionică și Angela Bot la dureroasa despărțire de tatăl și socrul vostru drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Paula și Adi Țărău.

 

 

* Suntem alături de voi, Ionică și Angela Bot, în aceste momente grele pricinuite de pierderea tatălui și socrului drag,

TEODOR BOT.

Au trăit împreună cu mama ta, Veronica, 60 de ani frumoși pe acest pământ, adunând atâtea amintiri frumoase, iar acum se revăd în Împărăția Cerurilor și vă veghează de acolo. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace. Sincerele noastre condoleanțe. Moni și Kitty.

 

* Sincere condoleanțe și întrega noastră compasiune, vă transmitem vouă, Ionică și Angela Bot, acum când vă despărțiți pentru totdeauna de bunul și iubitul vostru tată și socru

TEODOR BOT.

Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul bun în lumină și pace! Colegii din redacția Crișana.

 

* Suntem alături de doamna Delia Moldovan, șef serviciu Resurse Umane în cadrul SC UAMT SA Oradea la ceas de grea încercare pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui său drag

IOAN BIROAȘ. 

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa. Colectivul SC UAMT SA Oradea.

 

* Împărtășim durerea care a copleșit sufletul doamnei Delia Moldovan, șef serviciu Resurse Umane în cadrul SC UAMT SA Oradea la pierderea tatălui său drag

IOAN BIROAȘ

după o viață trăită în demnitate și iubire față de familie și semeni. Părintele Ceresc să așeze sufletul său în rândul drepților! Consiliul de Administrație al SC UAMT SA Oradea.

 

* Un gând de alinare și mângâiere doamnei Delia Moldovan, șef serviciu Resurse Umane la SC UAMT SA Oradea, la dureroasa despărțire de tatălui său iubit

IOAN BIROAȘ,

cel care i-a fost reazem în încercările și bucuriile vieții, al cărui suflet s-a ridicat la cer. Bunul Dumnezeu să-i rânduiască odihna veșnică între cei bine plăcuți Lui. Sincere condoleanțe întregii familii. Familiile Horia Ioan Stanciu, Horia Stanciu și Bogdan Stanciu.

 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru soț, tată, socru, bunic, frate, cumnat

MOLDVAI GHEORGHE

(Colonel în rezervă)

în vârstă de 77 ani. Înmormântarea va avea loc azi, 1 iulie, ora 14.00, la capela Steinberger. Dumnezeu să-i dăruiască pace, liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa Cerească! Familia îndurerată.

 

 

* Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la dragul nostru cuscru

MOLDVAI GHEORGHE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Derecichei.

 

* Cu inima îndurerată vă anunțăm, că tatăl și bunicul nostru

IOAN BIROAȘ

în vârstă de 77 de ani a plecat dintre noi în seara de vineri, 28 iunie. Slujba de înmormântare va avea loc în data de 1 iulie, la orele 13.00, în cimitirul Rulukowski, la capela Frențiu. Familia mulțumește tuturor pentru gândurile bune. Dumnezeu să-l odihneasca în pace! Cu recunoștință și dragoste, Delia, Călin și Oana.

 

* Suntem alături de voi, Delia, Călin și Oana la despărțirea de tatăl și bunicul iubit

IOAN BIROAȘ.

Sincere condoleanțe! Fam Vereș Voica, Dan și Călin.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață după o lungă și grea suferință a celui care a fost soț și tată

IOAN BADEA.

Nu te vom uita niciodată. Soția Suzana cu fii Lucian și Ionuț. (5147)

 

*  Gânduri de compasiune şi sincere condoleanţe, colegei noastre Anca Tiba Morar, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a tatălui drag,

GAVRIL MORAR.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

 

* Împărtășim marea durere a familiei distinsei doamne Maria Moldvai, a familiei Derecichei Laura, Andrei, nepoților Petra, Mark și Berni când se despart de cel care a fost

col (rtr.) GHEORGHE MOLDVAI,

un ofițer și familist de excepție, un camarad adevărat. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fam Gl. Bg. (rtr.) dr. Vasile Creț.

 

* Gânduri de compasiune și sincere condoleante, colegei noastre Cini Dobos, la ceas de despărțire de tatăl drag

IMRE DOBOS.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Serviciului Relatii cu Publicul, Primăria Oradea.

 

* Cu tristețe în suflete, anunțăm încetarea din viață a dragului nostru soț, tată și bunic,

GAVRIL MORAR

Îl vom păstra în sufletele noastre. Stâlpul va avea loc marți, 2 iulie, ora 17.30, la Capela Orășenească, iar ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri, 3 iulie, ora 13, la capela Hașaș. Soția Monica Morar, fiicele Alina Bunoiu și Anca Tiba Morar cu familiile. 

 

* Cu profundă durere în suflete anunțăm încetarea din viață, după o scurtă dar grea suferință, a celei care a fost o deosebită soție și mamă

FLORENTINA GABRIELA BALAȘIU,

plecată mult prea devreme dintre noi, la numai 66 de ani. Dormi în pace, suflet drag, vei rămâne veșnic vie în inimile noastre îndurerate. Soțul Ovidiu și fiica Adriana. Înmormântarea va avea loc azi, 1 iulie 2024, orele 11.00, de la Capela Hașaș.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Păstrăm în suflete aceeași durere care ne-a cuprins în urmă cu 12 ani când a plecat dintre noi draga noastră soție, mamă, soacră și bunică,

CATIŢA BUZ,

lăsând un dor nemărginit. Chipul ei drag și sufletul bun vor rămâne veșnic în amintirea şi în inimile noastre. Dumnezeu sa-i dea odihnă veșnică! Soțul Gheorghe, fiul Horia cu soția Loredana și nepotul Patric-George, fiica Anda cu soțul Nicu.

 

* Azi, s-au scurs luând cu ei amintiri dragi, iar clipele au zburat ca o adiere de vânt lăsând în urmă durere, regrete și întrebări fără răspuns. Ați fost oameni de aleasă prețuire!

IOAN PĂCURAR,

INA ENE PĂCURAR,

CĂTĂLINA MATEIAȘ.

Pentru noi veți străluci ca soarele dimineții și veți rămâne alinarea noastră pe veac. Vă mulțumim că ați fost FARUL ce a luminat drumul spre devenirea celor mici a ceea ce sunt azi. Cele mai de preț comori ale familiei noastre vă va prețui mereu memoria. Vă vom purta veșnic în sufletele noastre! Să aveți SOMN LIN printre stele și îngeri! Ați plecat în lumina veșniciei dar rămâneți în amintirea noastră! Familia.

 

* Se împlinește un an de când a plecat dintre noi dragul nostru frate, cumnat și unchi iubit

NELU UIVAROȘAN

(Nelu Moșuțului născut în Sânnicolaul Român). Te păstrăm în sufletele și gândurile noastre și nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun. Sora Ica Ierina cu soțul Vasile și frații Dorel și Dănuț cu familiile. (5143)