DECESE  

 

* Cu lacrimi în ochi și durere în suflete anunțăm că a încetat din viață draga noastră mamă, soacră și bunică

SMARANDA MUDURA.

Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace și liniște. Nu te vom uita niciodată! Înmormântarea va avea loc miercuri, 2 iunie 2021, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Familia. (2248)

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a colegului nostru

plt. adj. șef (r.) DINU-FLORIN DEMIAN.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Filiala Bihor a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. (2243)

 

* Atunci când un om deosebit, cu un caracter aparte pleacă neașteptat spre o altă lume, nu putem să nu trecem prin filtru amintirilor chipul blând și mereu zâmbitor al lui

FLORIN-DINU DEMIAN,

să nu ne amintim generozitatea și înțelepciunea cu care ne-a obișnuit în toate momentele delicate. Caracterul frumos și sufletul curat va rămâne pentru totdeauna în sufletul foștilor colegi din cadrul Penitenciarului Oradea. Cu nemărginită tristețe îți spunem: zbor lin spre înălțimi, FLORIN! (2250)

 

* Cuvintele sunt prea sărace să poată exprima durerea ce o simțim acum, când pleacă spre cele veșnice draga noastră mătușă,

MARIA BRADEA.

Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace! Gânduri de mângâiere și alinare verișorilor noștri Dănuț, Mia, Raluca și Radu, în aceste momente de grea încercare. Nepoții Ica, Adi și Cristi cu familiile lor. (2246)

 

* Cei care l-au cunoscut bine pe

NICU TURCUȚ,

realizează cât de mică este diferența între a fi și a nu fi. Fire efervescentă și tumultoasă,

NICU,

un om instruit, un om informat ar fi vrut să schimbe lumea în care trăim, într-una mult mai bună. Trioul nostru (cu mine, cu NICU și cu ”pretenul meu”, așa cum îl alinta el pe Ghiță Nemeș) s-a destrămat pentru totdeauna. Nu ne rămâne decât să-i încurajăm pe toți cei dragi lui și să-l rugăm pe Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa! Drum lin spre cer, prieten drag! Familia Bar și familia Nemeș. (2245)

 

* Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a celui care a fost un prieten drag

NICOLAE TURCUȚ.

Familiei îndoliate sincere condoleanțe. Colectivul Centrului Medical Prof. Dr. Augustin Lenghel. (2249)

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru Mihai și Hori, Simona și Otilia, la pierderea mamei lor dragi și soacră

ICA SCHIȚCU.

Sincere condoleanțe. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Cuscrii Florica și Ioan Sălăjan. (2252)

 

* Suntem alături de voi Mihai și Hori la marea durere pricinuită de moartea mamei voastre dragi

ICA SCHIȚCU.

Sincere condoleanțe. Cumnații Gyusi și Monica, Ucu și Cristina cu familia. (2253)

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 45 de ani, respectiv 16 ani de durere, lacrimi și suspine de când bunul Dumnezeu i-a luat de lângă noi, pe părinții, bunicii și străbunicii noștri din Ceica,

AUGUSTIN

și

EVA CMECIU.

Veți rămâne veșnic icoana sfântă a sufletului nostru, care ne vegheză de sus. Bunul Dumnezeu să le dea odihnă veșnică binemeritată! Fam. Vasile Cmeciu, din Beiuș.