DECESE

* „De trăim ori murim, ai Domnului suntem.”

OLGA BURCA,

ION MADA,

BERTA TAR,

MARIA POPA,

IULIA BOROŞIU,

MARIA URDEA.

 Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Gânduri de alinare și mângâiere, sincere condoleanțe bunei mele vecine, doamna Irina Mada și fiicei Dorina cu familia, în aceste clipe grele când își conduc soțul, tatăl, socrul și bunicul,

ION MADA,

pe ultimul drum. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace. Văd. Maria Popa cu familia. (2139)

 

* În aceste momente pline de durere suntem alături de vecina noastră doamna Irina Mada și fiica Dorina cu familia, acum când se despart de soțul, tatăl, socrul și bunicul,

ION MADA.

Sincere condoleanțe. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Vecinii din blocul R 16, Oradea, str. Republicii, nr. 16, parter, Oradea. (2140)

 

* Cu lacrimi în ochi şi cu durere în suflet îmi iau rămas bun de la dragul meu soţ

ION MADA,

în vârstă de 82 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea are loc azi, 1 martie, ora 12.00, de la Capela Haşaş a Cimitirului Rulikowski. Soţia Mada Irina.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunţăm încetarea din viaţă a scumpului nostru tată, socru şi bunic,

ION MADA,

în vârstă de 82 de ani. Sufletul lui bun va fi mereu în amintirea noastră. Îţi mulţumim pentru iubirea cu care ne-ai înconjurat. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiica şi ginerele, Dorina şi Eugen, nepoţii Raluca şi Rareş, împreună cu familiile.

 

* Un gând de mângâiere şi alinare pentru verişoara mea, Irina Mada şi familia ei, acum când se despart de cel care a fost soţ, tată şi bunic drag

NELU MADA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Verişoara Lucia Buzilă cu familia, din Satu Mare.

 

* Vestea încetării din viaţă a iubitului nostru naş,

ION MADA,

ne-a întristat profund. În aceste momente de grea încercare, suntem alături de naşa Irina şi de fiica Dorina cu familia şi ne rugăm ca bunul Dumnezeu să le mângâie sufletele îndurerate, iar sufletul bun al naşului nostru iubit să aibă odihnă veşnică de-a dreapta Tatălui Ceresc. Finii Doina şi Grig Pop, din Satu Mare. 

 

* Mângâiere şi alinare sufletească pentru buna mea prietenă, Irina Mada, pentru efortul cu care l-a îngrijit pe soţul său,

NELU MADA,

trecut în lumea umbrelor. Dumnezeu să-l odihnească împreună cu drepţii! Lucia Ciuclea. (8750)

 

* Un gând de alinare şi mângâiere bunei mele vecine, Irina Mada şi fiicei Dorina cu familia, la marea durere pricinuită de pierderea dragului soţ, tată, socru şi bunic,

IOAN MADA.

Dumnezeu să-l odihnească! Vecina Maria Hercuţ cu familia. (8742)

 

* Suntem alături de doamna Irina Mada şi de familia ei, la dureroasa despărţire de soţul, tatăl, socrul şi bunicul drag,

ION MADA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar celor rămaşi mângâiere şi alinare. Sincere condoleanţe! Silviu şi Florica Iovan cu familia. (8754)

 

* Suntem alături de fostele noastre bune vecine, în aceste clipe grele când se despart de dragul lor soţ, tată şi socru,

EMANOIL POPESCU.

Dumnezeu să le dea mângâierea Lui, în această încercare grea. Sincere condoleanţe! Fam. Moga Teodor şi Silvia cu copiii. (8738)

 

* O inimă mare s-a oprit şi un suflet bun se ridică la cer. Ne luăm rămas bun de la bunica şi străbunica

OLGA BURCĂ.

Dumnezeu să-ţi dea linişte şi pace sufletească! Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Ortodox din localitatea Petreu, azi, 1 martie, ora 13.00. Nepotul Răzvan cu soţia Delia şi strănepoata Ştefania. (8739)

 

* Tristă şi grea este ziua de azi, când mă despart de scumpa mea mamă, cea care a fost

OLGA BURCĂ,

în vârstă de 82 ani. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău bun şi mie să îmi dea putere să trăiesc fără tine. Te iubesc enorm şi să mă ierţi dacă ţi-am greşit cu ceva. A ta fiică mult iubită, Olga. (8740)

 

* Sincere condoleanţe pentru Darius, Vlăduţ, Veta, la pierderea celui care a fost tată şi soţ

PETRU PĂCALĂ

(Petre Aronii Ţilichi-Boney M), din Căuaşd, comuna Tulca. Dumnezeu să-l ierte!   Aştilean Viorel cu familia, Panea Maria cu familia şi Hărdălău Elena cu familia. (8745)

 

* Suntem alături de familiile Culici, acum când îl conduc pe ultimul drum pe soţul, tatăl, fratele şi bunicul lor drag

DOREL.

Condoleanţe doamnei Viorica, Nelu şi Dana împreună cu copiii lor. Ne despărţim cu durere de fostul nostru coleg, un om deosebit de bun! Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Fam. Viorel şi Jeni Bârlea. (8749)

 

* Regretăm profund moartea bunului nostru văr,

TEODOR POP,

din Păuşa. Sincere condoleanţe fiilor Liviu şi Sorin cu familiile lor, iar pe vărul nostru Dumnezeu să-l odihnească în pace. Leontina, Traian, Ionelu şi Florica, cu familiile lor, din Oradea. (8751)

 

* Întristaţi de decesul vecinului nostru,

mr. VIOREL BANDUI,

transmitem condoleanţe întregii familii. Familiile Micula, Chebeleu, Soanea şi Gilău. (8752)

 

* Cu durere nemărginită ne despărţim prematur de naşul nostru drag,

mr. (r.) VIOREL BANDUI.

Odihnă veşnică! Familia Ghiran. (8760)

 

COMEMORĂRI

* Se împlinesc 15 ani de când dragul nostru soț, tătic, bunic, socru,

NICOLAE-FLORE DĂRĂBAN,

a fost chemat de îngeri. Numai atunci se înțelege cât de grea și dureroasă este despărțirea, când o ființă pleacă de lângă tine. Vei rămâne veșnic în inimile noastre și vom pune mereu o floare la mormântul tău. Soția Viorica, nepoțica Viviana, nora Simona, fiul Vivian. (2141)

 

* Amintiri dragi, durere și un mare gol în sufletul și în viața mea este ceea ce mi-a rămas de când, în urmă cu un an, au plecat spre veşnicie scumpii mei părinți,

SORIN FIREZ

şi

CRINA-NICOLETA FIREZ.

Veți fi veșnic în amintirea mea! Bunul Dumnezeu să vă așeze în preajma Lui. Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă 2 martie, la Biserica Militară din Oradea de pe Calea Armatei Române. Fiica Andra-Maria. (8725) 

 

* Cu nemărginită durere și tristețe în suflet comemorăm un an de la trecerea la cele veșnice a iubitului meu fiu și a iubitei mele nurori,

SORIN FIREZ

şi

CRINA-NICOLETA FIREZ.

Nu vă voi uita niciodată, veți rămâne mereu vii în amintirea mea. Dumnezeu să vă dăruiască odihnă veșnică! Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 2 martie la Biserica Militară din Oradea de pe Calea Armatei Române. Tatăl Nelu. (8726)

 

* Se împlinesc doi ani de lacrimi și durere de la trecerea în neființă a iubitei noastre soții, mame și bunici

MARIA FIREZ.

Dumnezeu să-ți odihnească sufletul bun și cald. Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 2 martie, la Biserica Militară din Oradea de pe Calea Armatei Române.

Soțul Nelu, fiica Mariana cu soțul Bogdan și nepoții Andrei și Andra. (8727)

 

* Tristă va rămâne pentru mine ziua de 1 martie, când în urmă cu paisprezece ani a plecat la serviciu, dar nu a ştiut că va fi un drum fără întoarcere, draga şi scumpa mea mamă, căreia îi duc dorul şi îmi lipseşte foarte mult,

MARIANA BRIŞAN-NEGRĂU.

Mâna unui criminal i-a luat viaţa. Oare de ce? Iar eu am rămas fără mamă pentru totdeauna. Rog pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Recunoştinţă celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Fiul Adi, părinţii Iuliana şi Teodor, sora Teodora cu familia. (8686) 

 

* Aducem rugăciuni şi sfântă pomenire, la 4 ani de la moartea iubitului nostru

ADRIAN MARIO.

Viaţa noastră continuă doar cu speranţa că într-o zi ne vom reîntâlni într-o altă lume, mai bună şi mai dreaptă. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Mama, fratele Sergiu, Dorin şi bunica Maria, în veci nemângâiaţi. (8718)

 

* Cu durere în suflete şi mult dor anunţăm că a trecut un an de când a plecat dintre noi draga noastră

MARIA BOGDAN,

din Oşorhei, soţie, mamă, bunică şi străbunică. Dumnezeu să o odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată! Familia. (8735)

 

* Astăzi se împlinesc 16 ani de când sufletul frumos şi bun al scumpului nostru

ANDREI CARP

s-a înălţat la cele veşnice. În fiecare zi ne este dor de dragostea ta, de generozitatea ta, optimismul tău, de copilul minunat care ai fost. Veşnică amintire îţi vom păstra, mama, tata, mami şi Sabrina. (8699) 

 

* Au plecat la ceruri, în urmă cu 16 ani, dragul meu fiu

CLAUDIU FĂRCAŞ,

în urmă cu 14 ani, dragii mei părinţi

VERONICA

şi

ALEXANDRU BOCHIŞ,

în urmă cu 6 ani, dragul meu frate

GHEORGHE BOCHIŞ.

Bunul Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească. Recunoştinţă celor ce le vor dărui o rugăciune şi o clipă de aducere aminte. Rodica. (8701) 

 

* Se împlinesc 3 ani de când cel pe care l-am iubit atât de mult, soţul, tatăl, socrul şi bunicul nostru drag,

GHEORGHE ABRUDAN,

a plecat de lângă noi. Pentru bunătatea şi dragostea cu care ne-a înconjurat, păstrăm în inimile noastre chipul său blând şi presărăm din buchetul neuitării lacrimi şi flori pe tristul său mormânt. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soţia Florica, copiii Geanina şi George, cu familiile. (8762)

 

* Cu durere în suflet comemorăm 40 de zile de la pierderea tatălui, bunicului şi străbunicului drag,

COSTICĂ POLIACOF.

Slujba de pomenire are loc sâmbătă, 2 martie, ora 10.00, la Biserica Militară. Familia. (8651)

 

* Neputincioşi în faţa destinului, adânc îndureraţi, mult mai singuri, săraci sufleteşte, ne plecăm frunţile vărsând lacrimi amare, în faţa mormântului celei ce ne-a fost mamă, bunică şi străbunică

ECATERINA PURDEA,

acum la împlinirea a 40 de zile de când a plecat în lumea veşnică. Pentru bunătatea sufletului său, pentru dragostea cu care ne-a înconjurat în viaţa sa pe acest pământ, rugăm pe bunul Dumnezeu, să asculte ruga noastră, să o primească în rândul aleşilor Săi, pentru ca sufletul ei să ne vegheze din înaltul cerului cu aceaşi nemărginită iubire ca şi durerea noastră. Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 2 martie, orele 8.30, la Biserica „Sfântul Apostol Andrei”. Mulţumim din suflet celor ce vor aduce, o rugăciune în amintirea ei. Fiul Mircea cu familia. (8702) (ATENŢIE FOTO)

 

* Nimic nu este mai dureros în viaţă ca despărţirea de o fiinţă dragă. Timpul trece, dar durerea din sufletele noastre şi lacrimile din ochii noştri au rămas aceleaşi ca în urmă cu 6 luni, când ai plecat la cele veşnice iubitul nostru soţ şi tată

ADRIAN BACIU,

de 37 ani. Chipul tău blând a rămas în imaginea noastră. Ai plecat mult prea devreme în lumea celor buni şi drepţi lăsând în urma ta un gol imens în sufletele noastre. Dumnezeu să-ţi vegheze somnul de veci. Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 2 martie 2019, ora 9.00, la Biserica Ortodoxă din Velenţa. În veci nemângâiate, soţia Renata cu fiicele Geanina şi Ariana. (8715)

 

* Se vor împlini în curând 6 luni de când într-o zi de mare sărbătoare, 8 septembrie, ziua Naşterii Sfintei Fecioare tu ai plecat de lângă noi, sperând că te vei întoarce înapoi, dragul nostru fiu şi frate

SILVIU-ADRIAN BACIU,

dar Dumnezeu a avut alte planuri pentru tine şi te-a chemat la El, mult prea devreme, lăsându-ne cu inima distrusă de durere. Parastasul de 6 luni va avea loc în data de 2 martie, la Biserica nr. 2 Velenţa. Te-am iubit şi te vom iubi cât vom trăi. Dormi în pace, suflet curat şi drag! Mama ta Doina şi sora Laura cu familia. (8716)

 

* Covor din flori, din florile iubirii îţi vom împleti duminică, 3 martie, la comemorarea a 25 de ani, de când ai plecat spre cerul Sfânt, iubitul nostru

BRUNO DERER,

drag copil şi frate adorat. Să-ţi fie somnul lin şi îngerii aproape de dreapta Tatălui Ceresc! Mama Liliana, tata Ferenc, surioara Beatrice. (8743) 

 

* Amintiri dragi împletite cu durere, tristeţe, lacrimi şi dor, la împlinirea a şase ani de când nu mai este printre noi, iubitul nostru soţ, tată şi socru,

PAUL BERKE.

Din tot ce a fost frumos a rămas doar vis. Chipul lui blând şi senin, iubirea şi dăruirea pe care ne-a acordat-o vor rămâne vii în sufletele şi mintea noastră. Dumnezeu să-i dăruiască linişte şi odihnă veşnică în Împărăţia Sa. Familia. (8744)

 

* Măicuţă dragă,

ELISABETA BALA,

ţi-ai început marea călătorie cu 21 de ani în urmă, în prima zi din mărţişor, dar noi, copiii tăi, nu te-am uitat nicicând şi te pomenim în rugăciunile noastre, dar şi pe tatăl nostru iubit,

VASILE BALA,

care de 46 de ani doarme somnul veşniciei. Dumnezeu să vă odihnească în pace, alături de îngeri! Fam. prof. Bala şi Goman. (8753)

 

* Cu tristeţe şi durere în suflet comemorăm 13 ani de la trecerea la cele veşnice a soţului şi tatălui drag,

dr. LAVINIU POPA.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace. Fam. dr. Popa. (8748)

 

* Anii au trecut, dar durerea a rămas în sufletul meu la fel ca acum 19 ani, când m-ai părăsit iubitul meu fiu

CORNEL GHENGHIU,

iar acum 10 ani m-a părăsit şi soţul meu

NICOLAE GHENGHIU.

Să vă fie ţărâna uşoară. În veci nemângâiată mama şi soţia, Lenuţa. (8756) 

 

* Au trecut 40 de zile de când m-ai părăsit fulgerător, dragul meu fiu,

AUREL,

dar scurgerea timpului nu poate şterge niciodată durerea, tristeţea şi golul din sufletul unei mame când îşi pierde un copil. Rugăciunile mele să-ţi lumineze calea spre odihna veşnică. Mama ta îndurerată, Florica. (8759) 

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet drag şi blând s-a ridicat la ceruri, mult prea devreme. S-au scurs 40 de zile de lacrimi şi tristeţe, de când ai plecat dintre noi, dragul nostru frate şi cumnat,

AUREL BOLBA.

O rugăciune, o floare şi multe lacrimi este tot ce-ţi mai putem oferi. Parastasul de  pomenire va avea loc la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului”, duminică, 3 martie, ora 12.00. Mulţumiri celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa! Sora Felicia şi cumnatul Marius. (8758)

 

* Se împlinesc şase săptămâni de când a plecat dintre noi, spre cele veşnice, cumnatul nostru,

col. NICULAI ŞTEFĂNESCU.

Odihnă veşnică! Surorii noastre Aurora, linişte sufletească. Maria şi Elena. (8693)