DECESE

 

* Un gând de mângâiere şi alinare pentru familia Maria Roman, în aceste momente grele, la despărţirea de scumpa sa mamă. Sincere condoleanţe! Adelina Pargea şi familia. (603)

 

* Cu durere în suflet ne alăturăm prietenei noastre, Maria Roman, la despărțirea de iubita sa mamă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Virgil și Lucia Pojoca.

 

 * Un gând de mângâiere pentru colega noastră, Maria Roman, în aceste momente grele ale plecării mamei dragi la cele veșnice. Dumnezeu să o odihnească în pace!Sincere condoleanțe! Colectivul Băncii Transilvania Oradea.

 

* Cu durere în suflet anunțăm decesul surorii mele

ANA ZIFCIAC,

în vârstă de 79 ani. Condoleanțe cumnatului Iosif. Dumnezeu să o odihnească în pace. Fratele Anton cu copiii Florin și Lucian. (596)

 

* Un ultim rămas bun, la despărțirea de cel care a fost unchiul,

CORNEL BARA.

Un gând de mângâiere pentru mătușa Silvia, verișoara Marioara și nepoata Laura cu familia. Cristina și Dorin Bara cu familia. (597)

 

* Cu tristețe ne luăm rămas bun de la cel care a fost unchiul

CORNEL BARA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar celor rămași să le dea puterea de a trece cu bine peste acest moment greu din viața lor. Liliana și Ion-Alexandru Mizgan cu familia. (598)

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de iubita noastră mătușă

EUDOCHIA ȚICA.

Înmormântarea are loc azi, 1 martie 2022, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Gabriela și Radu Vicaș. (599)

 

* Copleșită de durere anunț trecerea la cele veșnice a celui care a fost un soț deosebit,

GHEORGHE BELE,

în vârstă de 79 ani. Azi nu mai ești, dar vei fi mereu în sufletul meu. Dumnezeu să te odihnească în pace! Stâlpul are loc azi, la ora 17.00, Capela Orășenească. Înmormântarea miercuri, ora 13.00. Soția Marioara, veșnic îndurerată. (601) 

 

* Cu inimile pline de durere anunțăm trecerea în neființă a tatălui nostru drag

GHEORGHE BELE,

de 79 ani, din Oradea. Dormi în pace, suflet bun! Fiica Mihaela, ginerele Adrian, nepoata Lavinia.

 

* Cu adâncă durere anunțăm trecerea în neființă a bunului nostru tată

GHEORGHE BELE,

de 79 ani, din Oradea. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiica Gabriela, ginerele Valeriu, nepotul Horică.

 

* Suntem alături de familiile Bele, Diaconescu și Doroghi, la pierderea celui care a fost soț, tată și bunic,

GHEORGHE BELE.

Familia Luncan Gheorghe.

 

* Împărtăşim durerea doamnei Marioara Bele, împreună cu Gabriela, Mihaela şi familiile lor, la despărţirea vremelnică de cel care a fost bunul nostru vecin

GHEORGHE BELE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace iar pe voi să vă mângâie! Fam. Mihai şi Othilia Groza.

 

* Mă despart cu durere de sora mea

MARIA PORUMB

şi exprim sincere condoleanţe nepoţilor mei, Radu şi Alina şi cumnatului Dumitru. Sora Doina şi copiii Daniel cu soţia Roxana şi Călin. (605)

 

* Un gând de mângâiere și îmbărbătare familiei Porumb și un ultim omagiu celei care a fost soție și mamă,

MARIOARA PORUMB.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Fam. Droj Laurențiu. (600)

 

* Gânduri de mângâiere și alinare pentru Lulu, Aurora și Lucian, la durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a celei care a fost mamă și bunică,

FELICIA GROZA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Familiile Pelea.

 

* Suntem alături de vărul şi unchiul nostru, Ovidiu şi de fiii săi, Ovidiu şi Dan, în aceste momente grele când se despart de draga lor soţie şi mamă,

DORINA PUŞCAŞ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Nemeş Ioan, Gilla Ioan, fam. pr. Gilla Nicolae, fam. Şanta Ionel, fam. Martin Ioan. (603)

 

COMEMORĂRI 

 

* Astăzi, 1 martie se împlinesc 17 ani de când o mână criminală a luat viața scumpei mele mame

MARIANA BRIȘAN-NEGRĂU.

Te-am iubit foarte mult, te voi plânge mereu! Cel care îți duce lipsa, fiul Adrian. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul tău curat printre îngeri. În veci nemângâiați, mama Iuliana, tata Teodor, sora Teodora cu familia. (587) 

 

* Timpul, anii trec, dar amintirea și durerea din suflet rămân. Plecăm fruntea la tristul tău mormânt acum, când se împlinesc 9 ani de când ne-a părăsit cel care a fost un iubitor soț, tată, socru și bunic

PAUL BERKE.

Ai rămas îngerul nostru păzitor ce ne veghează. Odihnește-te în pace, suflet bun! Familia îndurerată. (588) 

 

* Au plecat la Domnul, de 19 ani dragul meu fiu

CLAUDIU FĂRCAȘ,

17 ani dragii mei părinți

VERONICA

și        

ALEXANDRU BOCHIȘ,

9 ani dragul meu frate

GHEORGHE-IOAN BOCHIȘ.

Bunul Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească. Recunoștință celor ce le vor dărui o rugăciune și o clipă de aducere aminte. Rodica. (595) 

 

* Timpul nu a reușit să șteargă durerea și tristețea care s-au așezat în sufletele noastre în urmă cu 19 ani, când moartea l-a luat de lângă noi, mult prea repede, pe iubitul nostru fiu, frate și nepot,

ANDREI CARP,

de 22 ani. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Mulțumim celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Mama, tata, Sabrina și mami. (480)    

 

* O clipă de aducere aminte pentru cei care au fost dragii noștri părinți

IOAN

și

MARIA PANTEA,

din Săcădat, de la a căror plecare dintre noi se împlinesc 27, respectiv 3 ani. Cu mult dor, familia îndurerată. (585)

 

* Azi, 1 martie 2022 ar fi trebuit să sărbătorim a 81-a zi a ta de naştere, cu bucurie şi dragoste, dar din păcate, aşa a fost voia lui Dumnezeu. Îi mulţumim lui Dumnezeu că ai fost lângă noi luminându-ne viaţa, draga noastră soţie, mamă, soacră şi bunică,

MARIA FŰRTŐS.

Vom păstra mereu în suflet chipul tău drag, blând şi generos. Rugăciunile noastre să-ţi lumineze calea spre odihnă veşnică. Nu te vom uita niciodată şi te vom iubi mereu! Soţul Ődőn, fiicele Corina şi Simona, ginerii Daniel şi Claudiu, nepoţii Cosmin, Dacian şi Amalia, în veci nemângâiaţi. (604)