DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflete anunţăm trecerea în nefiinţă a scumpei noastre mame,

ROZALIA ALECU,

în vârstă de 85 ani. Înmormântarea va avea loc luni, 4 octombrie 2021, ora 14.00, din Capela Municipală. Odihnă veşnică! Fiii Janos şi Adrian cu familiile. (3549)

 

* Suntem alături de familia îndurerată şi transmitem sincere condoleanţe colegului nostru, Traian Pupăză, în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea celui care i-a fost tată drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul S.C. Plastor Trading S.R.L. (3552)

 

* Cu adâncă durere în suflet, anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame, bunică și soacră

MARIOARA TEODOR,

în vârstă de 89 ani. Înmormântarea va avea loc duminică, 3 octombrie, ora 13.00, Capela Steinberger. Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia îndurerată: Dana, Alexandra și Horia. 

 

* Suntem alături de voi Ani, Gabi, Casian, Sebastian și Daniel. Vă transmitem alinare, mângâiere și putere la despărțirea de

IOAN CSIRE,

cel care vi-a fost soț, tată și bunic. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cumnatul Cornel, copiii și familiile lor. (3553)

 

* Suntem alături de nașii noștri Cornelia și Ghiță Vid și de copiii lor Sebi și Antoniu la ceas de despărțire de mama, soacra și bunica lor,

ELEANA ȚENȚ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Finii Alina, Romi și Romina Reștea și verișoara Florica Broizan. (535)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Mereu prezent în gândurile noastre, cu toată dragostea aducem un pios omagiu de preţuire dragului nostru soţ, tată, socru şi bunic,

ŞTEFAN CRĂCIUN,

la împlinirea a 8 ani de la plecarea fulgerătoare dintre noi, spre cele veşnice. Să-ţi fier somnul lin şi îngerii aproape! Soţia Florica, fiii Ştefan şi Lăcrimioara, nora Marcela şi nepoata Maria. Recunoştinţă celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte! Dumnezeu să te odihnească lângă aleşii Săi! (3551) 

 

* Pios omagiu de dragoste și recunoștință iubitei mele mame,

prof. OCTAVIA NUȚESCU,

la împlinirea a 25 de ani de la plecarea ei în eternitate. Dumnezeu să o odihnească în pace! Mulțumiri celor ce-i vor dărui o clipă de aducere aminte. Fiica Roxana. (3526)

 

* Cu aceeași durere în suflete amintim că azi se împlinesc 2 ani de când ne-am despărțit pentru totdeauna de draga noastră soție, mamă și bunică iubitoare

LUCIA CIORBA.

Dumnezeu să odihnească în pace sufletul ei bun. Familia.