DECESE

 

"Când ne rugăm pentru cei adormiți, în Domnul arătăm că îi iubim și după moarte, iar sufletul lor nemuritor simte iubirea noastră."

 

POPA ANA

SASCA AURELIA

NAN GHEORGHE

SZILAGYI KATALIN AGNES

KOVACS TIBOR

DEZSI KAROLY

FEJES ERZSEBET

TORJOC MARIA TEREZIA

DANILICI MIHALY

LIBANT KATALIN SAROLTA

LOVIN LUCIA FLOARE

CSUHA MARGARETA

DULGHERU LIVIA FELICIA

TANC MIRCEA GEORGE

DOBAI ERZSEBET

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop "La Capătul Drumului" SRL.

 

* A plecat dintre noi la vârsta de 80 de ani

LUCIA LOVIN

(născută Lucăcel), îndrăgită pentru sufletul ei cald și blând, plin de lumină, răbdare și bunăvoință. Înmormântarea va avea loc astăzi, 10 aprilie, la ora 14.00, la capela Frențiu. Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia întristată. 

 

* Împărate Ceresc Mângâietorule primește în Împărăția Ta cea minunată, în cel mai frumos loc, sufletul delicat, ales și bun al dragei mele surori,

ing. LUCIA LOVIN,

născută LUCĂCEL, care a făcut ultima reverență în fața Măreției Tale în 07 aprilie 2023. Te rog Doamne să odihnești în pace și liniște sufletul minunat al dragei mele surori. Să-ți fie somnul lin, îngerii aproape și memoria binecuvantată în vecii vecilor amin. Titi Popon.

 

* Un suflet bun și blând s-a ridicat la Cer, lăsând în urmă lacrimi și durere. Suntem alături de voi dragă Bogdana, Alina, Lucian și Lulu la trecere la cele veșnice a iubitei noastre

LULI.

Gabi, Ruxi, Adi, Natalia și Cristi.

 

* Cu sufletul îndurerat și lacrimi amare, anunț trecerea la cele veșnice a scumpei mele surori

LIVIA DULGHERU (UTA)

în vârstă de 80 de ani. Înmormântarea va avea loc marți, 11 aprilie, la ora 11.00, Capela Hașaș. Nu te voi uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace! Sora Stela.

 

 

* Suntem alături de Stela, la marea durere pricinuită de pierderea surorii ei

LIVIA DULGHERU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia Pintiș.

 

 

* Cu sufletele îndurerate ne luăm rămas bun de la tatăl, socrul, bunicul și străbunicul 

MIHAI GHEȚE,

în vârstă de 88 ani. Înmormântarea are loc astăzi, 10 aprilie, ora 15.00, de la Capela Orășenească. Dormi în pace. Fiul Virgil, nora Mihaela, nepoții Mihaela, Ilie, Mihai și Cezara cu familiile.

 

* Sincere condoleanțe prietenului nostru Alex Heredea în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei sale. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Serghei și Răzvan Dima. (3338)

 

* Suntem alături de voi, prieteni dragi, Angela, Mircea și Jean Negruțiu, la trista despărțire de mama, soacra și bunica dragă. Fam. Sandu Anton. (3340)

 

* În aceste momente grele sunt alături de voi Angela, Mircea și Jean Negruțiu, la trecerea la cele veșnice a mamei, soacrei și bunicii dragi. Ana Drila. (3339)