DECESE 

 

* Breasla jurnaliştilor bihoreni este mai săracă după ce fostul ziarist al Crişanei,

NICOLAE POPA

a trecut la cele veşnice la 72 de ani, după o lungă şi grea suferinţă. Timp de cinci decenii, din postura de colaborator şi mai apoi, între 1999 şi 2005, angajat al ziarului Crişana, a redactat cu pasiune şi echidistanţă numeroase articole pe teme social-economice, dar şi sportive. Membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din anul 2012, Nicolae Popa a fost şi un funcţionar destoinic la Arta Crișana, Zahărul, TMUCB, Schela de foraj, controlor financiar intern, contabil șef și director la Cooperație și Consiliul Popular Județean, antreprenor după 1990, activităţi combinate cu pasiunea pentru scris.

NICOLAE POPA

va fi condus pe ultimul drum de la Capela Haşaş a Cimitirului Municipal Oradea, astăzi, de la ora 14.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Redacția ziarului Crișana.

 

* Cu adâncă durere în suflet familia îndoliată anunță încetarea din viață a celui care a fost

AUREL SIME,

în vârstă de 86 ani, din Săbolciu. Înmormântarea va avea loc joi, ora 13.00, la capela din Săbolciu. Te vom păstra veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Maria, copiii Eugen, Rodica, Sorin și Dan cu familiile lor.

 

* Suntem alături de viceprimarul Sime Sorin și de familia acestuia, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui său,

AUREL SIME.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Conducerea și colectivul Primăriei Săcădat.

 

* Cu durere în suflete şi cu lacrimi în ochi suntem alături de nepoţii Coriolan şi Olivian cu familiile, acum, când se despart de cel care a fost tată, socru, bunic şi străbunic,

CRĂCIUN ROMAN.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa! Fratele Roman Lazăr cu soţia, nepotul Roman Marius cu familia. (1931)

 

* Suntem alături de draga noastră colegă, Mariana Roman, în aceste clipe grele pricinuite de decesul socrului drag. Condoleanţe familiei îndoliate! Colegii de la departamentul financiar grupul H Essers. (1933)

 

* Suntem alături de colega noastră, prof. Gabriela Popa şi fiul ei Andrei, la despărţirea de soţul şi tatăl drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei să-i dea mângâiere sufletească! Profesorii seniori, Colegiul Tehnic „Traian Vuia” Oradea. (1930)

 

* Cu adâncă tristeţe în suflet anunţ trecerea la cele veşnice a iubitului meu soţ,

IULIU TOLLAS.

Stâlpul are loc azi, 10 august, ora 18.00, la Capela Orăşenească, iar înmormântarea joi, 11 august, ora 13.00, de la Capela Haşaş. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Soţia Adriana.

 

* Cu profundă durere în suflete ne despărţim de cel care a fost unchiul nostru,

IULIU TOLLAS.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Nepoţii Radu şi Laura cu familia.

 

* Cu profundă durere în suflet mă despart de cumnatul meu,

IULIU TOLLAS.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Cumnata Luciana.

 

* Cu tristeţe în suflete ne despărţim pentru totdeauna de cel care a fost frate, cumnat şi unchi

IULIU TOLLAS.

Odihnească-se în pace! Sora Olga cu familia.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinesc 4 ani de când a plecat pe drumul veșniciei cea care a fost iubita noastră mamă și bunică 

prof. MARIA BARA.  

Pentru dragostea și bunătatea cu care ne-a înconjurat îi datorăm neuitarea și recunoștință veșnică. Mulțumim tuturor celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia îndurerată. (1927)

 

* Cu sufletele îndoliate retrăim durerea de acum un an când l-am pierdut pe dragul nostru

DUMITRU BURESCU.

Nu vom uita chipul tău blând, bunătatea și omenia ta. Odihnă binemeritată! Fam. Bonta Traian, Mariana, Bogdan, Renata și Laura.