DECESE

 

* Suntem alături de prietena noastră dragă, Mariana Nutiu (Bughiu) şi de întreaga familie, în aceste momente de tristeţe şi durere, la pierderea celeia care a fost

DOMNICA BUGHIU.

Va rămâne veşnic în amintirea noastră cu zâmbetul şi bunătatea ei, cu simţul umorului şi priceperea de a pregăti mâncăruri şi prăjituri delicioase. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe şi mângâiere întregii familii. Vă îmbrăţişăm cu mult mult drag, Dana, Anca, Floarea Fetea şi întreaga familie din Canada.

 

 

* Cu tristețe am aflat vestea trecerii în neființă a celui care a fost mulți ani vecinul nostru

ALEXANDRU GĂGEANU.

Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei îndoliate din Australia și Oradea. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Vecinii din Oradea, Parcul Traian nr. 9, 11, 13. 

 

* Suntem alături de colega noastră Adela Ardelean - șef Birou Comunicare - în clipele de grea încercare pricinuite de trecerea în neființă a celui care i-a fost tată,

VASILE MUCEA.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Consiliul de Administrație al Universității din Oradea. Rector, Prof. univ .dr. habil. Constantin Bungău.

 

 

* Ne alăturăm cu multă compasiune colegei noastre, Adela Ardelean, în aceste clipe de profundă durere pricinuită de decesul fulgerător al tatălui drag,

VASILE MUCEA.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Colegele din Rectorat, Universitatea din Oradea.

 

* Suntem alături de colega noastră, Adela Ardelean, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag. Sincere condoleanţe! Biroul Diplome. (2383)

 

* Nu putem exprima în cuvinte durerea pricinuită de încetarea fulgerătoare din viaţă a iubitei noastre mame, soacre şi bunici,

VIORICA MĂLAN,

la 66 de ani, din Alparea. Înmormântarea are loc azi, 10 iunie 2021, ora 13.00, la Capela din localitatea Alparea. Bunul Dumnezeu să aşeze sufletul ei bun în Împărăţia Sa cea Cerească! Fiica Delia, ginerele Radu şi nepoţii Rareş şi Mihnea. (2325)

 

* Cu durere în suflete ne despărţim de iubita noastră mamă, soacră şi bunică,

VIORICA MĂLAN,

din Alparea. Destinul nemilos a luat-o prea devreme dintre noi. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fiica Mădălina, ginerele Adrian şi nepoţii Andreea şi Adrian. (2326)

 

* Regretăm profund dispariţia fulgerătoare a cumnatei şi mătuşii noastre,

VIORICA MĂLAN.

Un gând de alinare şi mângâiere pentru Delia şi Mădălina cu familiile lor. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Cumnata Mariana Mălan cu fiii Adi şi Cristi cu familiile lor. (2327)

 

* Regretăm trecerea prematură la cele veşnice a cumnatei şi mătuşii noastre,

VIORICA MĂLAN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Suntem alături de Delia şi Mădălina cu familiile lor. Cumnatul Mălan Dumitru, cumnata Maria şi nepotul Dudu. (2328)

 

* Cu adâncă durere în inimi şi nespusă tristeţe în suflete anunţăm trecerea în nefiinţă a unui suflet bun şi frumos, cel care a fost

TRAIAN TOMCEANU.

Sora Lucreţia, familia Toth. (2381)

 

* O inimă bună a încetat să bată, un suflet mare s-a ridicat la cer. Îţi mulţumim pentru căldura sufletească cu care ne-ai înconjurat, dragul nostru

TRAIAN TOMCEANU.

Nepotul Genu cu familia (S.U.A.). (2380)

 

* Un frate de toată lauda şi pavăza noastră tainică,

VASILE TILEAGĂ,

a plecat în lumea veşniciei. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Condoleanţe întregii familii! În imense regrete îl tânguiesc surorile Florica, Varvara şi fratele Gavril. (2382)

 

* De Înălțarea Domnului,

FLOARE INDREA MLENDEA,

din Totoreni, mamă, bunică și străbunică a plecat spre ceruri. Dumnezeu să o așeze în loc luminat și cu verdeață! Familia îndurerată.

 

* Copleșiți de durere, anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpei noastre mame, soacre, bunici și străbunici,

DOMNICA BUGHIU

Înmormântarea va avea loc vineri, 11 iunie, ora 12.00, la cimitirul din loc. Cordău. Dumnezeu să-i primească sufletul în Împărăția Sa. Familia îndurerată.

 

COMEMORĂRI

 

* Ca în fiecare an, din nou îi omagiem pe cei care au fost, sunt și vor rămâne în inimile noastre, părinți, bunici și străbunici,

ILEANA și GHEORGHE JUȘCĂ 

și

ANUȚA și BLAGU JUȘCĂ,

care își au locul de odihnă veșnică în cimitirul din Fânațe, comuna Câmpani. Dumnezeu să-i odihnească în pace! Cornel, Manuel și Nadia. (2324) 

 

* Se împlinesc 40 de zile de lacrimi şi dor de când scumpul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

ing. ALEXANDRU GĂGEANU,

s-a înălţat la cele veşnice. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l aşeze în dreapta Sa şi să-i dea odihnă veşnică! Slujba de pomenire va avea loc duminică, 13 iunie 2021, la Biserica „Sfântul Sebastian”, (zona Alcatel), la ora 12.30. Soţia Ana, copiii Alexandru, Nelu şi Mihaela cu familiile. (2324)