DECESE

 

* Un ultim omagiu celei care a fost asistent medical

ANCA BOCIOC,

om de aleasă ținută morală, stimat pentru probitatea profesională, pentru căldura și prietenia dăruită pacienților. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Ana-Maria Moș cu Iarina, Manuela Toderaș cu David și Matei, Ioana Vente cu Mara și Emma.

 

* Suntem alături de colega noastră Carmen Rus în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a sorei sale dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colegii de la Facultatea de Arte Oradea.

 

* Regretăm mult dispariția unchiului nostru

MIHAI CHINDLEA.

Ne alăturăm întregii familii. Sincere condoleanțe! Mariana și Costel Dumitraș.

 

* Suntem alături de verișoara noastră Anca Chindlea în aceste momente grele când se desparte de soțul său drag

MIHAI CHINDLEA.

Condoleanțe întregii familii. Doina și Mia.

 

     * Profund îndureraţi şi trişti, fiica Claudia și ginerele Andrei, nepotelele Olivia, Sabrina și Gloria, anunță pierderea a celei ce a fost mamă, soacră și bunică mult iubită, la vârsta de 82 de ani,

profesoara ILEANA MOTOȘAN.

Porțile raiului s-au deschis larg în sfânta zi a vinerii mari, 3 mai 2024 să te primească cu brațele deschise printre îngeri. O despărțire ireparabilă, care ne lasă vii amintirile omului bun și bland care a fost MAMA! Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu sunt așteptați la Capela Steinberger, în incinta Cimitirului Municipal. Azi, vineri, 10 mai 2024, ora 15.00 o vom conduce pe drumul fără de întoarcere! Rămâne în inimile noastre pentru veșnicie! Dumnezeu să o ierte și să o țină de-a dreapta Sa! “O mamă râde râsul nostru, varsă lacrimile noastre, iubește iubirea noastră, suferă teama noastră. Trăiește bucuriile și necazurile noastre și împărtășește speranțele și visurile noastre.” - Julia Summers. 

 

* Ne despărțim cu tristețe de distinsa noastră dirigintă 

ILEANA MOTOȘAN

căreia îi mulțumim că ne-a educat și ne-a format ca oameni. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Mariana Bonta (Bocșan) și promoția 1981-clasa a XII-a C. (4985)

 

* Suntem alături de familia Chindlea Lucian în aceste momente grele și triste când se desparte de dragul lor tată

MIHAI CHINDLEA

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Colectivul Inspectoratului Județean în Construcții Bihor.

 

* Gânduri de mângâiere și îmbărbătare nașei Anca, cu familia, la despărțirea de dragul lor soț, tată și bunic 

MIHAI CHINDLEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Felicia, Dana și Dănuț. (4980)

 

* Sincere condoleanțe întregii familii Chindlea, la despărțirea de cel care le-a fost soț, tată, socru și bunic, omul deosebit   

MIHAI CHINDLEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Marilena și Marcel Boța. (4983)

 

* Suntem alături de domnul director general Chindlea Lucian Mihai și familia acestuia, la durerea pricinuită de decesul tatălui său 

MIHAI CHINDLEA.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte. Colectivul Sectorului Canal-Compania de Apă Oradea. (4982)

 

* Un om dedicat cu tot sufletul activității profesionale și semenilor, a plecat spre VEȘNICIE. După o bună colaborare de peste 30 de ani cu distinsul economist

MIHAI CHINDLEA,

regretăm profund plecarea dânsului din această lume și îi vom păstra o frumoasă amintire și neuitare. Sincere condoleanțe familiei. Conducerea Companiei Vulturul Negru S.A. Oradea.

 

* Aducem un ultim omagiu nașului nostru, cel care a fost 

MIHAI CHINDLEA

un om de omenie, om drept, sensibil, devotat familiei și celor apropiați. Lacrimi și durere, dar și respect și recunoștință că ai făcut parte din viața noastră. Un gând de alinare, sincere condoleanțe pentru nașa Anca, cu copiii Lucian și Horea cu familiile, la despărțirea de soțul, tatăl, socrul și bunicul drag. Dragă nașă, nu cred că rândurile mele îți vor putea alina durerea, tristețea prin care treci la despărțirea de scumpul nostru naș, un suflet minunat, plin de dragoste și bunătate. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar ție nașă dragă mângâiere sufletească! În acest univers al tristeții ne rămân doar amintirile celor dragi care să ne aline durerea. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Fina Florica Cermeu cu copiii Radu și Ioana cu familiile. (4986)

 

* Un gând de mângâiere și alinare sufletească transmitem doamnei Anca Chindlea, fiilor Lucian și Horea cu familiile lor, acum la despărțirea de iubitul lor soț, tată, socru și bunic,

MIHAI CHINDLEA.

Drum lin către Împărăția lui Dumnezeu. Adrian și Adriana Ficuț. (4987)

 

* Sincere condoleanțe familiei Chindlea, la decesul celui care a fost

MIHAI CHINDLEA. 

Din partea familiei Sărac Radu și Anca.  

 

* Sunt cu gândul și sufletul alături de voi, doamna Anca, Lucian și Horică Chindlea și familiile voastre, în aceste momente grele de despărțire de cel care vi-a fost un minunat soț, tată, socru și bunic, dar și un  OM de inegalabilă valoare, care a luminat viața tuturor celor care au fost binecuvantați să-l cunoască,

MIHAI CHINDLEA.

Drum lin spre cer SUFLET minunat ce vei lumina de-acum Împărăția Cerurilor. Dumnezeu să te aibe în paza Lui. Sincere condoleanțe familiei! Mulțumesc întregii familii pentru căldura cu care m-ați înconjurat întotdeauna. Florica Țigan.

 

* Împărtășim durerea familiei  

VALER ARDELEAN

la trecerea la cele veșnice a soțului, tatălui și bunicului lor drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. prof. Aurel Tărău. (4984)

 

* Un ultim omagiu celui care a fost

profesor VALER ARDELEAN.

Sincere condoleanțe din partea familiei dr. Romanul.

 

* Cu regret ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost diriginte și profesor

VALER ARDELEAN

care ne-a îndrumat și ne-a fost mereu alături în cei patru ani de liceu. Condoleanțe sincere familiei. Foștii elevi ai clasei a XII-a B, Liceul nr. 2, promoția 1976.

 

* Suntem alături de colegul nostru Dr. Meluț Victor și familia sa în aceste momente de adâncă tristețe când se despart de mama dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegii din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bihor.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Kovacs Rudolf, la durerea pricinuită de moartea mamei dragi,

KOVACS TEREZIA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colegii din cadrul CS Bihorul Beiuș.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 15 ani de când iubitul nostru

DUMITRU BERDEA

a plecat la ceruri pentru a se alătura cetei îngerilor, lăsând în urmă un dor nemărginit. Dumnezeu să-i odihnească sufletul bun! Familia. (4981)