DECESE

 

* Am fi vrut să vă sărbătorim, dar a trebuit să vă aprindem o lumânare! Ne rugăm pentru sufletul dumneavoastră, iubită soție, mamă, soacră şi bunică,

MARIA ȚANDEA.

născută la 20 noiembrie 1944, în Petreștii de Jos, Cluj. Priveghiul are loc azi, 10 martie, ora 17.00, la Capela Catolică din Biharia, iar înmormântarea, sâmbătă, 11 martie, ora 12.00. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să vă primească în Împărația Sa şi să vă dea odihnă veşnică! Mulțumim pentru toată iubirea pe care ne-ați arătat-o şi pentru toate eforturile în a ne ajuta de-a lungul anilor! Veşnic în inimile noastre! Soțul, copiii și nepoții.

 

* Sincere condoleanțe și toată compasiunea vecinei noastre, doamna Florica Hanga și copiilor săi, Emil și Florin, prin pierderea soțului și tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Vaida Ana cu familia. (3181)

 

* În aceste momente de mare durere suntem alături de familia dragului nostru prieten și coleg

LEVENTE-ZOLTAN KOVACS.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Nu te vom uita niciodată și te vom purta mereu în sufletele noastre. Nicu Mitan. (3184)

 

* Cu mare durere în suflet ne luăm rămas bun de la sora și mătușa  

VAI (MUDURA) GEORGETA ELISABETA.

Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Vei rămâne veșnic în inimile și amintirea noastră, dragă

GIGI.

Înmormântarea are loc azi, 10 martie 2023, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Sora Mudura Floarea Maria (Ica) și nepotul Dragoș cu familia. (3185)

 

* Cu mare durere în suflet ne luăm rămas bun de la sora și mătușa  

VAI (MUDURA) GEORGETA ELISABETA.

Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Vei rămâne veșnic în inimile și amintirea noastră, dragă

GIGI.

Înmormântarea are loc azi, 10 martie 2023, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Fratele Mudura Gheorghe (Ghiță) cu soția Emilia și nepoata Diana cu familia. (3186)

 

* Cu durere în suflet anunţăm trecerea spre lumină a celei care a fost

FLOAREA POPA.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 11 martie 2023, ora 13.00, în satul Copăcel, de la nr. 23. Fiul Viorel cu familia. (3190)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a unui suflet minunat şi iubitor, mama, bunica şi străbunica 

FLOAREA POPA.

Fiica Aurica, nepotul Cristi cu soţia Corina şi strănepoatele Emma şi Elena. (3189)

 

COMEMORĂRI

 

* Învățăm de 2 ani să trăim fără scumpa noastră fiică, mamă, soră, cumnată, mătușă și soție 

MARIA ADRIANA BUNEA

născută ŞARBA, care a plecat în altă lume în care sperăm să-și găsească pacea veșnică. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 11 martie 2023, la Biserica „Înălțarea Sfintei Cruci” din Oncea, de la ora 9.00 dimineața. Lacrimi, flori, lumânări, o rugăciune, asta e tot ce îți mai putem oferi

ADI.

Vei trăi de-a pururi în inimile noastre și ne va fi mereu dor de tine. Recunoștință celor ce-i vor dărui o rugăciune și o clipă de aducere aminte. Familia îndoliată. 

 

* Păstrăm vie amintirea unui suflet plin de dragoste și bunătate a celei care a fost iubita noastră soție și mamă  

ANA ARDELEAN.

Deși au trecut 2 ani, timpul nu va putea șterge din inimile noastre chipul ei drag, frumos și blând, iubirea și dăruirea cu care ne-a înconjurat. Soțul Teodor și fiica-Corina Ardelean. (3182)

 

* Pios omagiu aducem iubitei noastre mame, soacre și bunici

VESELINA BAN

la împlinirea a 6 săptămâni de când a plecat spre drumul veșniciei. Nu vom putea uita sufletul bun și cald, dragostea și bunătatea cu care ne-ai înconjurat. Deasemenea, cu sufletele pline de durere și veșnic nemângâiați, ne aducem aminte de cel care a fost un soț și tată iubitor, un bun frate, cumnat și unchi

NELU BAN.

Cei 15 ani care au trecut de când bunul Dumnezeu l-a chemat la El nu au alinat durerea din sufletele noastre. Parastasele de pomenire vor avea loc sâmbătă, 11 martie 2023, ora 8.45, Biserica „Buna Vestire” din Oradea. Dumnezeu să le dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Florentina împreună cu Adrian și Victor, Florica împreună cu Marius și Laura. (3188)