Decese 

 

* „Ce este moartea, zice sfântul Ambrozie, decât îngroparea păcatelor?”

LIDIA CION,

ILONA SZOKE,

MARIA-MAGDOLNA DAMICS,

ISTVAN DEZSI.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Nimic nu este mai dureros în viaţă, ca despărţirea de o fiinţă dragă. După o grea suferinţă, scumpul meu soţ,

ŞTEFAN CSATLOS,

în vârstă de 69 ani, a încetat din viaţă. Înmormântarea va avea loc vineri, 11 octombrie 2019, ora 13.00, Capela Steinberger, Cimitirul Rulikovski. Soţia Gabriela.

 

* Suntem alături de vecina și prietena noastră, Maria Hălmăjan, la conducerea spre eternitate a mamei, pe care a îngrijit-o, cu mult drag, până în ultima clipă a vieții. Dumnezeu să o odihnească. Fam. Irina și Mitică Abrudan. (2485)

 

* Un gând de alinare și condoleanțe prietenei și vecinei noastre, Maria Hălmăjan, la despărțirea și conducerea pe ultimul drum a mamei. Dumnezeu să o odihnească. Mia Iacob. (2486)

 

COMEMORĂRI

 

* Azi, 10 octombrie 2019, se împlinesc 16 ani de când scumpul nostru fiu,

EMANUEL-OVIDIU POTRA,

a plecat dintre noi, prea devreme. Deşi timpul şi viaţa trec, imaginea şi amintirea lui, sunt vii pentru noi. Avem credinţa că de acolo de sus ne veghează clipă de clipă. Cei care l-au cunoscut şi apreciat sunt invitaţi să păstreze un moment de reculegere în memoria lui. Părinţii Aurel şi Doina. (484) 

 

* Am avut o familie frumoasă, unită, cu credinţă în Dumnezeu, acum nu mai putem decât să le spunem în gând odihnă bună, să le fie ţărâna uşoară, dragilor noştri,

soţ NICOLAE BRANDABUR

şi

fiu NICU BRANDABUR.

Parastasul în memoria fiului va avea loc sâmbătă, 12 octombrie 2019, ora 9.00, la Sfânta Catedrală Greco-Catolică, str. Iuliu Maniu, Oradea. Mama şi soţia  Carolina şi Lenuţa soţie. (498) 

 

* Timpul trece, dar durerea din sufletul meu este aceeaşi la 6 luni de când boala nemiloasă te-a răpit de lângă mine, la numai 69 de ani, dragul şi bunul meu soţ

ELEMER BARTI

(Biharea). Dumnezeu să-ţi dea odihna meritată printre îngeri. A ta dragă şi iubită soţie, Barti Cornelia (Nela). (496)

 

* Pios omagiu de dragoste și prețuire, acum când se împlinesc 3 ani de când ne-a părăsit dragul nostru tată și bunic,

prof. IOAN CRISTE.

Dumnezeu să-l odihnească de-a dreapta Sa! Parastasul de pomenire va avea loc în 10 octombrie 2019, la Biserica Nașterea Maicii Domnului, str. Clujului. Fiicele Mirela și Corina cu familiile. (2489)