DECESE

 

* Cu tristețe în suflete ne luăm rămas bun de la draga noastră soție și mamă,

MARTA GALE,

un suflet bun care ne va rămâne mereu în amintire. Înmormântarea are loc azi, 11 februarie 2021, ora 13.00, în localitatea Hodiș. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Soțul Gheorghe și fiul Ioan cu Dorina. (671)   

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de mama, soacra și bunica noastră,

MARTA GALE.

Lumina veșnică să-i însoțească sufletul blând și bun spre ceruri, iar Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa! Fiul Gheorghe cu soția Marinela și nepoata Ștefania. (672)

 

* Cu profundă durere ne luăm rămas bun de la cuscra noastră dragă,

MARTA GALE.

Un gând de alinare, mângâiere și sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Popa Ioan cu Victoria și fiica Simona Știubea. (673)

 

* Cu regret în suflet transmitem sincere condoleanțe la despărțirea de colega noastră,

GETA SADOVEANU.

Colectivul profesorilor de informatică de la Colegiul Național "Mihai Eminescu”.

 

* Transmitem un pios omagiu îndureratei familii a fostului primar al comunei Copăcel, la despărțirea pentru totdeauna de cel care le-a fost bun tată și bunic,

IOAN TOCAI,

din Chijic. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească și să dea alinare suferinţelor familiei îndurerate! Familiile nepoatelor Maria Tocai cu soțul Aldo, Ana cu familia și nepoților Nicolae cu familia și Florian cu familia.

 

* Cu sufletele cernite de durere și ochii înlăcrimați ne luăm rămas bun de la draga și buna noastră colegă,

ec. FLORICA HODIȘAN.

O lumânare aprinsă și gândurile noastre sunt alături de tine. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să-i așeze sufletul între aleșii Săi! Colegii de la CSEI ”Orizont” Oradea transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate! (674)

 

* Alese gânduri de mângâiere îndreptăm spre prietenul nostru drag Nelu şi fiica lui Bianca, în aceste clipe grele când se despart de scumpa lor soţie şi mamă

FLORICA HODIȘAN.

Cu lacrimi în ochi și durere în suflet rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Sincere condoleanţe din partea familiei Emil şi Rodica Sturz.

 

* Cu adâncă durere anunțăm trecerea la cele veșnice, a celei care a fost

MARIA ISTRATE,

80 ani. Înmormântarea va avea loc în data de 12 februarie 2021, ora 13.00, Capela Hașaș. Fiica Denisa, ginerele Ștefan, nepoții Alexandru, Bogdan cu Alexandra și strănepoții Dragoș și Demetria.

 

* Regrete profunde și sincere condoleanțe familiei pentru trecerea în neființă a profesorului universitar

IOAN DZIȚAC,

un om pe care suntem onorați că l-am cunoscut, un om pe care l-am admirat și iubit pentru onestitatea, bunătatea, inteligența și spiritul lui de familist desăvârșit. Drum lin către stele, suflet ales! Szatmari Dorina și Tibi. (677)

 

* Suntem alături de prietenii și nașii noștri, Denisa și Ștefi, la marea durere pricinuită de despărțirea de mama și soacra dragă

MARIA ISTRATE.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Familiile Mistor Maria, Mistor Sorin și Nicoara Florin.

 

* Sunt alături de prietena mea Denisa acum la despărțirea de mama sa dragă. Sincere condoleanțe. Anișoara Iftimie

 

 

* Sincere condoleanțe, întreaga noastră compasiune, gânduri de mângâiere și alinare sufletească pentru tine Paul și familia ta, la despărțirea de omul cu suflet ales,

IRINA.

Cuvintele sunt puține în astfel de momente. Ne rugăm să găsiți puterea de a trece și peste această grea încercare. Dorin Antonesa și familia. (356)

 

* … e greu să te desparți de oameni dragi care au făcut parte din viața ta profesională dintotdeauna. Suntem profund marcați și îndurerați de trecerea în neființă a dragei noastre colege și prietene,

FLORICA HODIȘAN,

un om deosebit și un profesionist remarcabil. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei Hodișan, puternic încercate și îndoliate. Colectivul de contabili din învățământul bihorean. (357)

 

COMEMORĂRI

 

* Tristă va rămâne pentru noi ziua în care, în urmă cu 22 de ani te-ai înălțat la ceruri, dragul nostru,

ec. GHEORGHE FETEAN.

Pentru grija, bunătatea și dragostea cu care ne-ai înconjurat vei rămâne veșnic în inimile noastre. Odihnește-te în pace! Familia. (660)

 

* Trecerea timpului nu va şterge lacrimile şi durerea din sufletele noastre nici acum, la împlinirea a 16 ani de când ne-a părăsit dragul şi iubitul nostru soţ, tată şi bunic,

maior (r.) VASILE BOIŢ.

Tristă şi veşnică amintire îi vor păstra: soţia Irina, fiicele Erika, Monica şi nepotul Adrian. (670)