DECESE

 

* După o lungă și grea suferință distinsul și popularul Dascăl beiușean

ANDREI POP

a intrat în odihna cea veșnică a lui Dumnezeu pentru ca să se odihnească și el de lucrurile sale de aici, așa precum Dumnezeu s-a odihnit de ale Lui după desăvîrșita Sa Creație. Sperăm ca Sfântul Arhanghel Gavriil, patronul aviatorilor, împreună cu Sfântul Arhanghel Mihail, protectorul soldaților, să călăuzească prin văzduh, spre Mântuitorul, sufletul lui, ocrotindu-l, așa cum l-a ocrotit, când apăra Cerul Patriei, ca aviator în Războiul al Doilea Mondial. Sperăm, de asemenea, să poată ajunge în pace, lângă cei dragi ai lui plecați de aici mai devreme. Requiem aeternam dona ei, Domine! (Dă-i, Doamne, odihnă veșnică!). Celor rămași, Tania și Nelu Dărăbăneanu, precum și lui Laurențiu - Țuțu – Dale și tuturor celorlalți copii și nepoți, mângâiere. Fam. Prof. Teodor Rif.

 

* Suntem alături de familia Ciontea în aceste momente de durere la pierderea mamei dragi

IULIANA CIONTEA.

Dumnezeu să-i dea odihnă, liniște și pace. Fam. Șipoș Elena, Țoc Carmen. (1998)

 

* Un ultim și pios omagiu celei plecate dintre noi, doamna

MARIA BIRĂU,

ființă mult devotată familiei și celor apropiați. Dumnezeu să-i dea casa veșnică în Împărăția Sa! Familiei îndoliate, sincere condoleanțe și toată compasiunea. Fam. Gârba Cornel și Marioara. (1991)


 

* S-a ridicat la cer o inimă de mamă plină de bunătate și iubire. Cu lacrimi în ochi și sufletul îndurerat îmi iau rămas bun de la draga mea consăteană și prietenă,

prof. MARIA COSTICĂ

(Captari). Un sincer gând de alinare pentru Daniela și familia ei, în momentul despărțirii de scumpa lor mamă și bunică. Dumnezeu s-o odihnească în pace în Împărăția Sa cea Cerească. Familiilor îndoliate sincere condoleanțe! Iuliana Maria Albuțiu din Oradea. (1994)


 

* Regretăm sincer trecerea la cele veșnice a colegei noastre

prof. MARIA BOT COSTICĂ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar fiicei Daniela cu familia îi dorim să aibă putere să depășească aceste momente dureroase. Absolvenții Școlii Pedagogice de Fete, promoția 1956. (2001)


 

* O conducem astăzi pe ultimul său drum pe doamna profesoară

MARIOARA BOT,

de 82 de ani. A fost o participantă activă la viața satului Leș, în care s-a implicat și ne-a îndrumat. Îi mulțumim și-l rugăm pe Dumnezeu să o așeze în locul ce i se cuvine, pentru tot binele făcut comunității noastre. Condoleanțe întregii familii și regrete cu multe lacrimi. Fiii satului. (1996)


 

* Suntem alături de domnul prodecan lect. univ. dr. Dragoș Dărăbăneanu, la durerea pricinuită de moartea bunicului. Sincere condoleanțe. Decanatul și Secretariatul Facultății de Științe Socio-Umane, Universitatea din Oradea. (1997)


 

* Decanul, Consiliul, membrii şi salariaţii Baroului Bihor au luat la cunostinţă, cu profund regret, de trecerea la cele veşnice a distinsului avocat

TEODOR DOREANU,

un om de înaltă ţinută profesională şi morală, demn reprezentant al profesiei de avocat. Cu toată compasiunea, suntem alături de familia greu încercată şi transmitem sincerele noastre condoleanţe Dumnezeu să-l odihnească în pace.

 

* Aducem un ultim şi pios omagiu unuia dintre foştii membrii ai Baroului Bihor,

av. TEODOR DOREANU,

care a slujit îndelungă vreme şi cu demnitate profesia de avocat. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate şi ne exprimăm regretul că vechea gardă s-a mai împuţinat cu plecarea unuia dintre reprezentanţii săi de seamă. Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică. Membrii şi salariaţii Filialei Casei de Pensii a Avocaţilor.

 

COMEMORĂRI

 

* Și acum la 8 ani de plecarea ta, draga mea mamă,

ELENA KISS

ești tot prezentă pentru mine și vei fi mereu. Gabi Kiss. (2000)