DECESE

* Aducem un ultim și pios omagiu în memoria celei care a fost un OM deosebit,

OTILIA CIURSAȘ.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Foștii colegi de la Ziarul Crișana.  

 

* În aceste clipe grele suntem alături de colega noastră Otilia Cornea, la trecerea în eternitate a mamei dragi. Transmitem sincere condoleanțe întregii familii Ciursaș. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Colectivul Companiei de Apa Oradea.

 

* Împărtășim durerea profundă a bunului nostru prieten Ioan Ciursaș și a familiei sale, determinat de decesul soției și mamei dragi

OTILIA CIURSAȘ.

Sincere condoleanțe și putere de reculegere celor rămași. Drum lin spre stele

OTILIA.

Familiile Lenuța și Ilie Negruțiu, Nicoleta și Călin Havași. (5209)

 

* Suntem alături de familia colegei noastre Cornea Otilia, la despărțirea de mama ei dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe din partea colectivului de la Sector Canal, SC Compania de Apă Oardea.

 

* S-a terminat o poveste, din păcate cu un sfârșit tragic. Aceasta a început în inima Munților Apuseni - Gârda de Sus, în casa verișoarei noastre Ana, azi în vârstă de 90 de ani. În urmă cu decenii bune, a lăsat în urmă acest loc mirific, îndreptându-se spre Ștei

CORNELIA COLDA

unica fiică a verișoarei noastre. Nu a fost decât un popas deoarece destinul a chemat-o în eternitate, lăsandu-și într-o durere nemărginită mama și pe soțul Costel, pentru care era unicul sprijin în boala necruțătoare de care suferă. Împărtășim suprema durere a întregii familii: verișoara Ana, soțul Costel și fiicele Adriana și Mia cu familiile. Dumnezeu să o odihneasca în pace! Verișorii Constantin și Elena Suciu cu Laviniu și Sorin cu familiile.

 

* Regretăm profund plecarea dintre noi a prietenului nostru

av. NELU LUȚAI.

Alături de tine Gabi, îl vom păstra în suflet pentru totdeauna. Îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru momentele petrecute împreună. Oana, Nina și Puiu Baru. (5207)

 

* Sincere condoleanțe prietenei noastre Gabriela Luțai, la decesul soțului 

av. IOAN LUȚAI.

Îl vom purta mereu în rugăciunile noastre, ca el să vegheze asupra familiei pe care a iubit-o atât de mult. Ileana și Marieta Birău. (5208)

 

COMEMORĂRI

 

* Parastasul de pomenire de 1 an de zile pentru mama noastră,

ANA CLITAN,

se va ține în data de 13 iulie 2024, sâmbătă, ora 8.45, la Biserica Buna Vestire de pe strada Piața Rahovei nr. 2, Oradea. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fiul Călin și fiica Adelina cu familia.