DECESE

*„Fericiţi cei adormiţi în Domnul”, spunea Sf. Apostol Ioan. La aceste cuvinte va fi meditat în ultimii ani, pe patul de suferinţă, şi distinsa noastră colegă,

prof. de fizică CORNELIA (NELI) TABĂRĂ,

născută Quai. Absolventă a Liceului/Colegiului Naţional „Samuil Vulcan” Beiuş, promoţia 1951, în clasa cu cei trei academicieni, colegi ai săi, a revenit în Vulcania în 1975, dând valoroşi absolvenţi pentru Politehnica din Timişoara şi din alte oraşe, per argumentum ex auctoritate, deşi, prin natura sa, era de o excepţională modestie, tenui ingenio. Astfel a închis ochii pentru totdeauna, în 11 februarie 2020, având ea – şi mai cu seamă noi – credinţa că va vedea slava lui Dumnezeu întru sine, pentru că slava Lui izvorăşte acolo unde odrăsleşte modestia, pe care bisericile noastre o numesc smerenie. Requiescat in pace! (Să se odihnească în pace!) este dorinţa familiilor prof. vulcanişti Teodor Rif, Ilie Rus şi Traian Stanciu.

 

* Recunoștință celor care le vor păstra un moment de aducere aminte celor care au fost: 

PETRU ABRAHAM,

GABOR SZUCS,

IREN HERMANN,

IMRE DEAK,

ANNA VIDICAN,

FLORIAN ALB.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Drum lin spre Împărăția Domnul cu pace și iertare tată drag

ROMAN DRIMBĂU.

Te vom păstra mereu în inimile noastre. Înmormântarea are loc azi, 12 februarie, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Fiul Mihai și nora Doina. (2518)

 

* Cu inimile îndurerate, anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care ne-a fost tată, bunic, străbunic,

ROMAN DRIMBĂU.

Dumnezeu să-l odihnească! Fiica Rodica, nepoata Ramona și soțul Victor, strănepotul Nicolae Roman. (2519)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la dragul nostru frate și unchi,

GHEORGHE POPA,

de 87 ani, din Beiuș. Dormi în pace suflet bun! Familia Popa Petru din Căbești, Pacioti și Liviu.

 

* Suntem alături de colegul nostru dr. Popa Emil, la marea durere pricinuită de moartea fratelui. Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Secțiilor Pneumologie I și II. (2520)

 

* Suntem alături de tine, draga noastră soră şi fiică, Ileana Ardelean, la marea durere pricinuită de moartea fulgerătoare a celui care a fost soțul tău drag

TEODOR ARDELEAN.

Un ultim și pios omagiu. Dumnezeu să-l odihnească, iar pe tine să te întărească și să te mângâie. Sincere condoleanțe din partea tatălui tău, Bandici Gheorghe, din Vășad, și a familiei fratelui tău, Bandici Gheorghe-Emil, din Oradea. (2511)

 

* În aceste clipe de grea încercare din viața ta, pricinuite de moartea fulgerătoare a soțului tău drag, suntem alături de tine, draga nostră colegă Ileana Ardelean. Dumnezeu să-i facă parte cu cei drepți și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe din partea colegilor departamentului de Zootehnie și Agroturism de la Facultatea de Protecția Mediului din Oradea. (2512)

 

* Suntem alături de colega noastră, Ileana Ardelean, la marea durere pricinuită de moartea soțului drag. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Sincere condoleanțe din partea colegilor departamentului de Agricultură, Horticultură de la Facultatea de Protecția Mediului din Oradea. (2513)

 

* Suntem alături de familia verișoarei noastre Florica, la marea durere pricinuită de moartea soțului drag

TEODOR TIRLA,

de 75 ani, din Mierlău. Sincere condoleanțe. Familiile Bungău Florian și Maria, Bungău Ana, Mada Florica. (2516)

 

* Suntem alături de doamna Popa Maria și familia sa, la marea durere pricinuită de moartea dragului lor

FLORIAN ALB.

Sincere condoleanțe. Bunul Dumnezeu să te aibă în paza Sa. Familia Gligor Mihai și Mioara, din Oradea. (2521)

 

COMEMORĂRI

 

* Împletim din cuvinte înlăcrimate marea noastră durere acum, la împlinirea a 4 ani de când iubitul nostru soț, tată, socru și bunic,

VOICU TULVAN

s-a retras liniștit în lumea celor buni și drepți. Bunul Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 16 februarie 2020, la Biserica Ortodoxă din comuna Cărpinet. Familia. (2506) 

 

* Cu dor și multe regrete ne amintim de părinții și bunicii noștri,

MARIA TECSI

și

FRANCISC TECSI

care ne-au părăsit în urmă cu 5 ani. Bunul Dumnezeu să le ofere odihnă veșnică și iertarea de păcate. Kati și Feri cu familiile. (2510)