DECESE  

 

* Întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe soțului Ioan Hodișan și fiicei Bianca, în aceste momente de grea încercare și profundă durere pricinuită de despărțirea mult prea devreme de draga lor soție și mamă

FLORICA HODIȘAN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fostele colege de birou: Rodica Lenghel, Lia Gavriș și Mirela Lucuș. (679)

 

* Suntem alături de familia îndurerată a colegei noastre

FLORICA HODIȘAN,

de la CSEI Orizont Oradea, care a plecat prea devreme pe ultimul drum. Odihnește-te în pace! Colectivul CSEI nr. 1 Oradea. (682)

 

* O inimă a încetat să mai bată, un suflet minunat, plin de dragoste și bunătate, s-a ridicat la cer. În aceste momente de grea încercare și durere, gânduri de alinare se îndreaptă către familia îndurerată de plecarea dintre noi la cele veșnice, a celei care a fost iubită soție, mamă și soacră

FLORICA HODIȘAN. 

Suntem alături de familia îndoliată, iar bunul Dumnezeu să-i dăruiască pace şi linişte în Împărăţia Sa. Sincere condoleanţe familiei, din partea fam. Rodica și Ioan Tulvan.

 

* Când se stinge o flacără, o aprinzi din nou, dar când se stinge o viață, o plângi mereu. Nici timpul, nici lacrimile nu vor putea umple golul lăsat de timpuria trecere în neființă a celui care a fost iubită soție, mamă și soacră

FLORICA HODIȘAN. 

Dumnezeu să-i aşeze sufletul printre aleşii săi, să-i dăruiască odihna veșnica şi somn lin în Împărăţia Sa. Transmitem gânduri de mângâiere familiei îndurerate!

Colegii de la S.C. MOBIENTE S.R.L.

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de draga noastră mătușă,

ELISABETA PAȘCA,

un suflet bun și generos, care ne va rămâne mereu în amintire. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Un gând de alinare și sincere condoleanțe familiei îndurerate! Fam. Bara Aron cu Ioana și fiul Bogdan Nicolae. (683)

 

* Mulțumim tuturor rudelor, prietenilor și vecinilor care ne-au fost alături, la greaua despărțire de dragul nostru,

MARIAN EMILIAN TEUCA.

Familia îndurerată. (684)

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăn trecerea în neființă a dragei moastre mame, soacre și bunici,

MARIANA CIORTIN,

în vârstă de 63 ani. Înmormântarea are loc azi, 12 februarie, ora 12.00, la Cimitirul Municipal. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată.

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru nepotul și verișorul nostru, Buta Horea Florin, acum când trăiește momente grele prin pierderea mamei,

dr. MARIANA CIORTIN.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Angela și Gicu Agache, Bogdan Chiș. (687)

 

* Regretăm nespus trecerea în neființă a doamnei

doctor MARIANA CIORTIN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Suntem alături de familia îndurerată! Fam. Moisă Ioan și Elvira și Ungur Delia.

 

* Consternați de dispariția lui

SANDU IUHAS

ne alăturăm durerii fraților săi, Nelu și Marius, cu familiile și mamei sale. Va rămâne în mintea noastră întruchiparea bunătății, respectului pentru cei din jur. Colectivul Serviciului de Anatomie Patologică, Sp. Cl. Județean Oradea. (688)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Oamenii buni nu mor niciodată, se mută doar într-un colț de Rai, printre îngeri, așa cum s-a mutat acum 19 ani iubitul nostru soț și tată

AUREL ZIMBRAN.

Pentru bunătatea, iubirea, blândețe și sufletul tău minunat, Dumnezeu să te aibe în paza Lui! Soția Terezia și fiica Laura. (665)

 

* La cinci ani de la plecarea în eternitate ne amintim cu drag de cel care a fost soț, tată, socru și bunic,

VOICU TULVAN,

din Cărpinet și care a plecat din această lume pământeană. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar îngerii să-i poarte sufletul bun acolo unde nu este durere, nici întristare, iar neuitarea și dragostea noastră să-i vegheze odihna veșnică. Recunoștință și mulțumiri celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte! Familia. (640) 

 

* Au trecut șapte ani de la trecerea la cele veșnice a

MARINA MONAHIEI (Maria Perțe)

Slujba de pomenire se va săvârși sâmbătă, 13 februarie începând cu ora 8:00 Sf.Liturghie urmată de slujba parastasului, în biserica mare a Mănăstirii Izbuc.

Veșnica ei pomenire,

Vrednică de pomenire,

În veci să fie pomenirea ei!