DECESE

 

* Transmitem sincere condoleanțe familiei Stretea la trecerea în neființă a celei care a fost soție, mamă pentru cei dragi și colegă și prietenă deosebită pentru cunoscuți,

SIMONA STRETEA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam Găvrilă Ioan și Găvrilă Cătălin.

 

 

* Nepoții Florin cu Anca și Ioana cu Mircea deplâng trecerea la cele veșnice a iubitului lor unchi   

GHEORGHE ȚIȚ. 

Dormi în pace unchiule drag! (4491)

 

* Cu inimile împietrite de durere surorile Ileana cu Mia și cumnatul Ioan, deplâng trecerea în eternitate a mult iubitului frate și cumnat 

GHEORGHE ȚIȚ,

de 76 ani, născut în Sititelec. Cât ai trăit te-am iubit, cât vom trăi te vom plânge mereu. Fie-ți țărâna ușoară frate drag! (4492)

 

* Suntem alături de nora noastră Loredana și familia ei, în această grea încercare pricinuită de trecerea la cele veșnice a fratelui său 

GHIȚĂ ȚIȚ. 

Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul și să aline durerea întregii familii. Cuscrii Florica și Ghiță Vereș. (4486)

 

* Cu durere și tristețe ne luăm rămas bun, pentru totdeauna, de la colega noastră 

ec. SIMONA STRETEA. 

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegii din Centrala Direcției Silvice Bihor. (4487) 

 

* Aducem un ultim și pios omagiu celei care a fost colega și prietena noastră  

ec. SIMONA STRETEA. 

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegii din cadrul Biroului Comercial, Direcția Silvică Bihor. (4488)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, 

SIMONA STRETEA,

lăsând în urmă o nemărginită durere, un gol imens familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace și să o așeze în lumea celor drepți. Suntem alături de familia îndoliată, Florica, Carmen și Iulia. (4494) 

 

* Suntem alături de Mircea, Andreea și Dragoș, acum când se despart de soția și mama    

SIMONA STRETEA. 

Dumnezeu să o odihnească în pace și familiei să îi dea putere să treacă peste această grea suferință. Marius și Ioana Curteanu. (4495)

 

* Suntem alături de colegul nostru Adrian Gânsac și familia sa, la durerea pricinuită de trecerea în neființă a mamei, soacrei și bunicii dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Colegii din Centrala Direcției Silvice Bihor. (4489)

 

* Suntem alături de colegul nostru Adrian Gânsac și familia sa, la marea suferință pricinuită de decesul mamei, soacrei și bunicii dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Colegii din cadrul Biroului Comercial, Direcția Silvică Bihor. (4490)

 

* Suntem alături de colega noastră Timiș Gânsac Voichița în aceste momente grele și triste pricinuite de decesul mamei dragi

MARICUȚA TIMIȘ.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei. Colectivul Departamentului de Silvicultură și Inginerie Forestieră, Facultatea de Protecția Mediului, Universitatea din Oradea. (4493)

 

* Cu inimile frânte, cu o imensă durere în suflet, ne despărțim de scumpa noastră mamă, soacră și bunică

IULIANA BOGDAN.

Îți mulțumim pentru clipele frumoase pe care le-am petrecut împreună și pentru înțelepciunea și încăpățânarea cu care ne-ai îndrumat în viață. Te vom iubi veșnic. Dumnezeu sa te odihnească în pace! Slujba de înmormântare va avea loc duminica, 14 ianuarie 2024, ora 11.00, la Capela Orașenească. Fiica Nicoleta cu soțul Tudor și nepoatele Maria și Ilinca.

 

* S-a ridicat la ceruri cea mai bună soră și mătușă

IULIANA BOGDAN.

Cutremurați în adâncul sufletului spunem doar: Doamne, Dumnezeule mare, primește-i sufletul în Împărăția Ta și dă-i odihnă veșnică! Cu inimile pline de durere și dor deja de tine, ne luăm rămas bun, dar te păstrăm vie în amintirile noastre mereu! Sora Cati Țigan și fiicele Mioara și Laura, alături de Lutz și nepoții dragi Mihnea, Luiza și Lea. (4496)

 

* Suntem alături de voi, Nicoleta și Tudor Bugnar, la dureroasa despărțire de mama și soacra dragă,

IULIANA BOGDAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar familiei alinare și mângâiere. Fostul colectiv de la Hotel Crișana, Băile Felix.

 

* Suntem alături de colega noastră, Nicoleta Bugnar, și de întreaga familie la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei dragi. Sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace. Colectivul Departamentului Management-Marketing, Facultatea de Științe Economice, Universitatea din Oradea.

 

* Dragă Nico, Tudor, Maria și Ilinca, suntem alături de voi la ceas de grea încercare, trecerea la cele veșnice a mamei și bunicii dragi. Sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace. Ionuț, Ștefănuț și Madi.

 

* Pentru că acum ești nevoită să te desparți de

IULIANA BOGDAN,

minunata ființă care ți-a dat viață, mamă gingașă, devotată, înțelegătoare, pricepută și înțeleaptă, suntem alături de tine, dragă Nicoleta Bugnar, directorul Departamentului de Afaceri Internaționale de la Facultatea de Științe Economice din Oradea. Noi, colegii tăi, îți transmitem sincere condoleanțe, mângâiere sufletească și putere de la Dumnezeu ca să treci cu bine peste această încercare grea! Cu drag, colectivul DA.

 

* Suntem alături de tine, dragă Nico, la nemărginita durere a pierderii scumpei tale mame

IULIANA BOGDAN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar familiei să îi aline durerea! Alina şi Dan Bădulescu.

 

* Împărtășim durerea colegei noastre, director de departament conf. univ. dr. Nicoleta Bugnar, la dispariția mamei dragi. Dumnezeu s-o ierte! Sincere condoleanțe familiei! Decanatul FSE.

 

* Suntem alături de doamna Nicoleta Bugnar, în aceste momente grele pricinuite de moartea mamei sale. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Andreea și Marius Fora.

 

* Cu durere în suflet mă despart de cea care timp de 34 de ani mi-a fost colaboratoare fidelă, asistenta

IULIANA BOGDAN.

A fost o profesionistă desăvârșită, sufletistă, loială, familistă de excepție. Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i fie veșnică pomenirea! Nicoletei și familiei condoleanțe și împăcare sufletească. Monica Lazăr și familia. (4499)

 

* Regretăm nespus trecerea în neființă a vărului și unchiului nostru

IOAN APĂTEANU.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Fam. Apăteanu Gheorghe și Doina, fam. Apăteanu Dan și Teodora și fam. dr. Porumb Anca, George și Mihai. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace. (4498)

 

COMEMORĂRI

 

* S-au scurs 40 de zile de la decesul dragului meu fiu

DAN ȚIȚAN.

M-apasă dorul rău

Degeaba plâng eu astăzi...

Și dorul mi-este greu

Că toți sunteți „ACOLO”

Și voi, și Dumnezeu.

Mă rog la tine, Doamne,

Să-i ai sub brațul Tău

Că eu duc crucea mea

Oricât este de grea.

Parastasul va avea loc la Catedrala „Sf. Nicolae”, în data de 14 ianuarie, la ora 11.30. Dormi în pace, alături de tatăl și fratele tău. Mama, Doina Coltău. (4484) 

 

* Mâine, 13 ianuarie, se împlinesc 7 ani de la trecerea la cele veșnice a scumpului nostru soț și tată

AUREL FAUR.

Nu te vom uita niciodată. Livia cu copiii Gabi și Sebi. (4497) 

 

* S-au împlinit 20 de ani de la decesul scumpei mele fete

ECATERINA ȘANDRA

și 2 ani de la decesul sorei mele

DOMOCOș SAVETA.

Amintirea lor va rămâne mereu în inima mea. Odihnă veșnică dragele mele! Herlaș Floare.