DECESE

 

* Cu inimile îndurerate anunțăm moartea fulgerătoare a soțului, tatălui și bunicului nostru drag

IOAN BOȚA,

de 67 ani, din Vălani. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihna binemeritată. Pentru sufletul tău bun vei rămâne veșnic în inimile și rugăciunile noastre. Înmormântarea are loc azi, 12 mai, ora 14.00, în localitatea Vălani. Soția Lenuța cu fiicele tale dragi Crina și Gina, ginerii Cristi și Florin și adorații tăi nepoți Carla și Bogdan. (2011)

 

* Suntem alături de cuscra noastră Lenuța, la marea durere prin care trece acum când se desparte de soțul ei drag

IOAN BOȚA.

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Sincere condoleanțe întregii familii. Cuscrii Gelu și Florica Furtoș. (2012)

 

* Suntem alături de cumnata Gina și fratele Florin, la marea durere prin care trec în aceste momente când își iau rămas bun de la tatăl, socrul și bunicul lor drag

IOAN BOȚA. 

Cumnații Florin și Gelina, Petrică și Adina. (2013)

 

* Suntem alături de buna noastră colaboratoare, doamna Florica Szas, în aceste momente grele, pricinuite de trecerea la veșnicie a celei mai bune mame și bunici

MARIA BOROȘ.

Dumnezeu s-o odihnească în liniște și pace. Asociația de Proprietari Mareșal ”Alexandru Averescu”. (2000)

 

* Cu inimile sfâșiate de durere ne luăm rămas bun de la scumpa noastră soție, mamă și bunică,

FLOARE GURĂU,

în vârstă de 85 ani. Dragostea și bunătatea cu care ne-ai înconjurat ne le vom uita niciodată. Lumina veșnică să te însoțească spre ceruri, iar bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Slujba de înmormântare are loc azi, 12 mai 2021, ora 13.00, în satul Chijic. Familia îndurerată. (1998)

 

* Cu durere în suflet mă despart de draga mea soră

FLORICA GURĂU

și transmit compasiune și condoleanțe soțului Dumitru, copiilor Dorina și Pavel. Dumnezeu să-ți facă loc în Rai! Fratele Ioan și nepoata Doina. (2010)

 

* Regretăm profund trecerea în veșnicie a domnului

IOAN POP, 

OM  cu  alese  trăsaturi  moral – patriotice,  președinte  al  C.A.R.,  membru  fondator  al  Societății  Cultural  Patriotice  ”Avram  Iancu”, filiala  Marghita. Transmitem  sincere  condoleanțe  familiei  îndoliate! Fam. prof. Aurel  Nandra.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Cu cele mai curate gânduri suntem alături de fratele Ioan și nepoții și verișorii noștri, Mariana și Dorel cu famiiile lor, la pierderea soției, mamei și bunicii lor dragi

FLORICA LUCUȘ.

Dumnezeu să vă mângâie și să vă aline durerea, iar celei mutate de la noi să-i odihnească sufletul alături de cei buni aleși. Sora Florica cu fiica Lăcrimioara și fiul Ștefan cu familia. (1997)

 

* Suferințele fostului nostru coleg

IOSIF KORODI,

au încetat, fiindcă a plecat dintre noi la cele veșnice. Pentru anii pe care i-a petrecut alături de noi, ca un minunat coleg ce ne-a fost, îi aducem un ultim omagiu. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul S.C. Plastor Trading S.R.L. (1999)

 

* Vestea tristă a trecerii la cele veșnice a colegei noastre,

MARIANA COPIL,

ne-a surprins pe toți, cei care au cunoscut-o. Va rămâne în memoria noastră ca un om deosebit. Gânduri de compasiune și sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegele din Direcția Ecomică și Birou Audit, Universitatea din Oradea.

 

* Colectivul, conducerea și Serviciul Social din cadrul Universității din Oradea, sunt alături de familia îndurerată, în aceste momente grele, pricinuite de decesul doamnei

MARIANA COPIL.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să-i așeze sufletul său bun în Împărăția Sa! (2001)

 

* Cu tristețe în suflete aducem un pios omagiu colegei noastre

MARIANA-CRINA COPIL.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colegele din cadrul Serviciului Administrativ al Universității Oradea: Tania Popa, Doina Borze, Floare Baciu, Hașcu Sorina. 

 

* În aceste momente grele pricinuite de plecarea la cele veșnice a prietenei noastre

MARIANA-CRINA COPIL

suntem alături de familia greu încercată cu gânduri de alinare și compasiune. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Tania, Răzvan și Cornel Popa.

 

* Un ultim omagiu colegei noastre,

CRINA COPIL.

Drum lin spre stele suflet bun! Sincere condoleanțe întregii familii! Colectivul Bibliotecii Universității din Oradea.

 

* O floare a vieții s-a stins lăsând în urmă un gol imens, dar multe amintiri frumoase. O îmbrățișare caldă și sinceră transmitem noi, copiii dumneavoastră de suflet, elevi ai clasei a X-a B, scumpei noastre diriginte Dorina Iftimiciuc, rugându-ne cu toții să depășească acest moment dificil, iar pe mama dânsei, plecată, să o primească Tatăl Ceresc în Rai. Sincere condoleanțe. Clasa a X-a B a Liceului Greco-Catolic ”Iuliu Maniu”. (2003)

 

* Mângâiere, alinare și sincere condoleanțe norei Daniela Moș la despărțirea de iubita sa mamă

JENICA-CORNELIA MOLNAR.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Moș Paulina. (2005)

 

* Cu gânduri de compasiune suntem alături de cumnata noastră Daniela Moș la despărțirea pentru totdeauna de iubita ei mamă,

JENICA MOLNAR.

Domnul s-o odihnească în pace și să le dea liniște sufletească celor rămași. Fam. Ciatarîș Sorin și Adela. (2006)

 

* Suntem alături de verișorii noștri Nelu și Gusti Gal, cu familiile lor, acum când se despart de mama lor dragă,

FLORIȚA GAL.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace în Împărăția Sa. Nepotul Gal Teofil cu familia din Oradea. (437)