DECESE

 

* Un gând de mângâiere și alinare transmitem finilor noștri, Emil și Stela, acum când se despart de dragul lor tată și socru

IULIAN BALACIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nașii Călin și Eugenia Ladar. (4227)

 

* Gânduri de mângâiere și sincere condoleanțe prietenilor noștri, Emil-fiu și Stela-noră, la despărțirea de cel mai bun tată,

IULIAN BALACIU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fam. Victoria și Pavel Mercea. (4239)

 

* Un gând de apreciere şi recunoştinţă pentru cel a fost,

IULIAN BALACIU,

din Belejeni, tatăl prietenului şi finului nostru, Emil Balaciu. Mângâiere pentru cei cel plâng, soţie, fiu, fiicele Zoriţa, Silvia, Mariana cu familiile acestora. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cristina, Ana, Tudor şi Dorel Moţiu.

 

* Suntem alături de colega noastră, Silvia, acum când se desparte de iubitul tată,

IULIAN BALACIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei dragi să-i mângâie și întărească! Colegele din departamentul economic și colectivul Auto Bara.

 

* Transmitem condoleanţe familiei Szabo, la pierderea mamei dragi,

AURELIA SZABO.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Silvia, Silviu şi Dana Costan.                       

 

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de draga și iubita noastră mamă, soacră și bunică

FLOAREA VASILOVICI,

la vârsta de 72 ani. Cuvintele nu pot exprima durerea pe care o lași în urma ta. Ai fost și vei rămâne mereu în inimile noastre și nu te vom uita niciodată. Stâlpul are loc azi, 12 noiembrie 2021, ora 17.30 de la Capela Orășenească, iar înmormântarea  va avea loc sâmbătă, 13 noiembrie 2021, ora 14.00 de la Capela Hașaș. Drum bun, draga noastră! Fiul Adrian, nora Mihaela și nepoții Rareș, Natalia și David. (4231)

 

* Cele mai profunde condoleanțe pentru finul nostru Adrian Vasilovici și familia lui, în aceste momente de mare tristețe și îndurerare la despărțirea de draga lor mamă, soacră și bunică

FLOAREA VASILOVICI.

Dumnezeu să o alăture celor drepți și să îi dea odihnă veșnică. Nașii Ciprian și Mihaela Copil. (4232)

 

* Suntem alături de prietenii noștri, Adrian și Mihaela, acum în prag de despărțire de scumpa lor mamă și soacră

FLOAREA VASILOVICI.

Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică! Familia Pele Călin și Anca. (4233)

 

* Ne alăturăm durerii voastre, Florin și Alina Cardoș și celor două fiice, în aceste momente de grea cumpănă, când vă despărțiți pentru totdeauna de dragii voștri părinți și bunici,

DOINA SAVU

și

PETRU SAVU.

Bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace și să-i așeze la Dreapta Sa, iar vouă să vă dea putere să-i puteți pomeni cum se cuvine. Sincere condoleanțe întregii familii. Cosmin, Luminița și Alex Sabău. (4228)

 

* Un suflet bun, un om minunat s-a înălțat la cer, acolo unde Dumnezeu îi va hărăzi un loc de cinste în Împărăția Sa alături de soțul ei drag:

DOINA SAVU.

Bunul Dumnezeu să îi așeze sufletul între aleșii Săi, iar pe cei rămași să-i mângâie și să le dea putere să treacă peste această mare durere. Locatarii Asociației de Proprietari Henrik Ibsen Oradea. (4229)

 

* Ne despărțim cu durere și tristețe în suflet de verișoara noastră dragă,

FIROANDA MORGOVAN.

Familiei sincere condoleanțe, iar mamei lor odihnă veșnică. Eva Murău, Rodica, Nelu și Cristi Gale. (4236)

 

* Cu profundă durere în suflet vă anunțăm decesul scumpei noastre

MARIANA BURJA.

Drum lin spre iubirea lui Dumnezeu! Priveghiul va avea loc luni, 15 noiembrie, ora 17.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc marți, 16 noiembrie la ora 14.00, la Cimitirul Municipal, Capela Hașaș. Dormi în pace, suflet blând! Ramona cu soțul Sebastian. (4230) 

 

* Suntem alături de familia Adascăliţiei, la marea durere pricinuită de plecarea tatălui drag. Sincere condoleanţe! Familia Ionel.

 

* Zdrobiți de durere anunțăm plecarea la Cel Veșnic a scumpei și iubitei noastre mame și bunici

DOINA-MARIOARA MOȘ.

Vei rămâne veșnic în inimile noastre. Stâlpul va avea loc luni, ora 16.30. Înmormântare va avea loc marți, 16 noiembrie, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Copiii Gheorghe, Doina, Marcel, nepoții Raluca, Adelina, Mihael, Mihaela, nurorile Adriana, Aurora, ginere Clemente. (4240) 

 

* Cu durere mă despart de buna mea vecină și prietenă,

prof. MARIA PRADA.

Transmit condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace în Împărăția cea Cerească. Văd. Plugar Silvia cu familia. (4243)

 

* Suntem alături de colega noastră, Mariana Bodiuțiu și de prietenul acesteia, acum când

VASILE MIHUȚ

a plecat la cele veșnice. Sincere condoleanțe! Colegii din cadrul Secției Penale a Curții de Apel Oradea. (4244)

 

* Suntem alături de colega noastră, Bor Viorica, în aceste momente de durere pricinuite de pierderea mamei dragi. Sincere condoleanţe! Colectivul SINTEZA S.A.

 

* Cu durere în suflet anunţăm încetarea din viaţă a celei care a fost draga noastră soră, cumnată şi mătuşă,

ELISABETA CĂMĂRAN,

în vârstă de 83 de ani. Înmormântarea are loc azi, 12 noiembrie 2021, la ora 13.00, la Capela Ortodoxă din Marghita. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

* Suntem alături de voi, Irina și Cristi, la marea voastră durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei și bunicii voastre dragi,

FLOAREA MATEAȘ.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihna cea veșnică, iar vouă puterea de a trece peste această încercare. Cu multă prețuire, Luci Sabău cu familia. (4246)

 

* Suntem alături de colega noastră, Naprodean Gabriela, la despărţirea de soţul ei drag,

NICOLAE NAPRODEAN,

al cărui suflet s-a ridicat la cer. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe! Întregul colectiv al hotelului PADIŞ din Băile Felix. (4247)

 

* Suntem alătuiri de mătuşa şi verişorii noştri la dureroasa despărţire de cumnatul şi unchiul nostru drag,

IULIAN BALACIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Cumnata Clonda Ana şi verişorii Clonda Ovidiu, Daniela şi Veronica.

 

 

COMEMORĂRI

 

* S-au scurs zilele, lunile și s-a împlinit anul de când sufletul cald și bun a dragului nostru soț, tată, bunic, străbunic și frate

NISTOR NEGREAN

s-a ridicat la cer și ne vegheză acum în fiecare clipă. Ne-a iubit mai presus de orice, ne-a alinat în clipele grele, ne-a fost alături mereu. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică alături de cei buni și drepți. Nu te vom uita niciodată. Veșnic îndoliați, soția Piri, fiul Nicu împreună cu prietena Dana, nepotul George cu soția Flavia, strănepotul său drag Cezar și sora lui îndurerată Firuța. (4237) 

 

* Un cuget de durere și deznădejde ne fulgeră mintea și sufletul, căci ai fost și nu mai ești. Te-am pierdut atât de brusc și neașteptat, atât de dur și nepregătiți pentru lungul și veșnicul tău drum spre ceruri. Ne-ai lăsat profund tulburați întrebându-ne neîncetat: De ce? De ce? De ce? Dar voia Tatălui Ceresc este incontestabilă, ne-o asumăm. La 12 noiembrie 2021 se împlinesc 20 de ani de la fulgerătoarea dispariție a dragului nostru soț, tată, socru, bunic și străbunic

ing. IOAN POPA,

un om de o aleasă omenie, un caracter deosebit. Pentru bunătatea și dragostea cu care ne-a înconjurat îi datorăm neuitarea veșnică. Rugăm pe bunul Dumnezeu să așeze sufletul lui bun în rândul celor drepți, iar mormântul să-i fie vegheat de florile recunoștinței. Mulțumim celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Pe veci nemângâiați, soția Maria, fiicele Grațiela-Mariana și Luminița-Mara cu familiile lor. (4241)

 

* Se împlinesc 4 ani de la plecarea în veșnicie a mult iubitei mele soții,

ECATERINA ZAHAN.

Dorul de tine îmi scaldă obrajii în lacrimi. Vei trăi de-a pururi în sufletul meu rugându-L pe bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în liniște și pace! Soțul Puiu. (4223) 

 

* A trecut un an de când iubitul nostru,

CORNELIU MOȘ,

a plecat în ceruri în lumea veșniciei, unde stă alături de îngeri. Dumnezeu veghează asupra noastră și ne dă puterea de a-l comemora pe cel care ne-a fost soț, tată, bunic. Mulțumim celor care îi vor dărui o clipă de neuitare. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Paulina, fiul Cornel și família, fiica Adela și familia. (4216)

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea, nu poate alina tristețea, nu poate umple golul și dorul pe care l-ai lăsat în urma ta în urmă cu un an, iubitul nostru tată, socru și bunic,

MIHAI VLAICU.

Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 13 noiembrie 2021, la Biserica Acoperământul Maicii Domnului, de la ora 9.00. Pentru tot ce ai făcut pentru noi îți vom purta neștearsă amintirea chipului tău drag și blând. Dumnezeu să-ți dăruiască liniște și odihnă veșnică! Veșnic îndurerați, fiica Mihaela cu soțul Mihai și nepoata Ioana cu soțul Florin. (4210) 

 

* Azi, 12 noiembrie 2021, se împlinește un an de la trecerea în eternitate a dragului nostru soț, cumnat, unchi și naș,

dr. HORIA PAUL,

de 79 de ani. Ne gândim cu drag și dor la el. Recunoștință celor care îl pomenesc! Parastasul de pomenire are loc sâmbătă, 13 noiembrie 2021, ora 9.00, la Mănăstirea Sfânta Cruce, Oradea. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Melania, Geta, Nico și Marius.

 

* Au trecut 3 ani de tristețe de când draga noastră soție, mamă, soacră și bunică

RODICA PLUGAR

s-a înălțat la ceruri unde cântă cu glasul ei frumos în corul îngerilor. Nu te vom uita niciodată. Familia mult îndurerată. Veșnica ei pomenire! (4238)