DECESE

 

* După o viață frumoasă, trăită în simplitate și dăruire pentru cei dragi, Dumnezeu l-a chemat acasă pe dragul nostru tată, bunic și străbunic,

IOAN CERMEU,

la vârsta de 99 ani. Trăim cu speranța revederii. Înmormântarea va avea loc marți, 15 noiembrie, ora 14.00, de la Capela Orășenească. Fiul Nelu Cermeu cu familia și fiica Lucia Frese cu familia. (2525)

 

* Suntem alături de familiile Cermeu Ioan și Frese Ioan, acum la trecerea la cele veșnice a celui care a fost părinte drag, bunic iubitor și un vecin cinstit și de ajutor

IOAN CERMEU,

care peste două luni împlinea o sută de ani! Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze în ceata drepților! Fam. Ianc Teodor și Florica. (2526)

 

* Un ultim omagiu distinsului coleg, prieten şi colaborator

ing. GAVRIL ORBAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Foştii colegi Mircea Nica şi Gheorghe Chiorean.

 

* Un suflet plin de dragoste și bunătate s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu. Cu multă tristețe în suflete și neșterse amintiri dragi, colectivul clasei a XII-a B Turism de la Colegiul Economic „Partenie Cosma” ne luăm rămas bun de la dragul nostru coleg

RAREȘ-ALEXANDRU OPREA,

care a plecat dintre noi mult prea devreme. (2531)

 

* Cu inima plină de durere în ceasul despărțirii de tine, bunul nostru prieten

RAREȘ OPREA,

ne rugăm la Dumnezeu să-ți așeze sufletul în Împărăția Sa, în rândul celor drepți. Nemângâiați suntem că nu ți-am putut alina durerea și suferința, dar căldura și bunătatea pe care ni le-ai dăruit le vom păstra în suflet până în ultima zi a vieții noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, iar pe familie s-o mângâie. Prietenii de la sală: Daria, Titus și Darius. (2532)

 

* ȘTEFAN RUSNEAC,

a trăit o viață lungă, cu bucurii și tristeți. Acum, la 91 de ani ne-a părăsit. Înmormântarea va avea loc luni, 14 noiembrie 2022, ora 12.00, la Cimitirul Rulikowski, Capela Frențiu. Familia îndurerată: soția Silvia, fiicele Liana și Monica și mult iubitul nepot Alex-Ionuț.

 

* Împărtăşim durerea colegilor noștri, domnii judecători Ovidiu și Gabriela Blaga, pricinuită de decesul mamei și soacrei dragi şi ne exprimăm profunda compasiune. Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Curții de Apel Oradea. (2533)

 

COMEMORĂRI

 

* Sâmbătă, 12 noiembrie 2022, se împlinesc doi ani de la trecerea în eternitate a dragului nostru soț, cumnat, unchi și naș,

dr. HORIA PAUL,

de 79 de ani. Rememorăm solicitudinea și erudiția ce l-au caracterizat. Ne gândim cu mult drag și dor la el. Recunoștință celor care îl pomenesc! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Melania, Geta, Nico și Marius.