DECESE

 

* Cu profundă tristețe rememorând minunatele clipe petrecute împreună, ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost coleg și prieten

CĂLIN ADRIAN NEGRUȚ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Colegii generației Gojdu 1983. (2336)

 

* Regretăm din suflet trecerea prea timpurie la cele veșnice a dragului nostru fin

COSTICĂ FLORUȚA,

de 65 ani. Suntem alături de finii noștri, Cornelia, Cristi și Corina și de întreaga familie. Bunul Dumnezeu să-i rânduiască odihnă veșnică în Împărăția Sa, să mângâie și să întărească familia atât de greu încercată. Nașii Raveica și Florin Flonta. (2338)

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care ne-a fost soț, tată, socru și bunic drag 

GHEORGHE BACIU,

de 86 ani. Îl vom păstra veșnic în inimile noastre. Stâlpul de pomenire are loc azi, 12 octombrie 2022, ora 17.00, iar înmormântarea la avea loc joi, 13 octombrie, ora 13.00, de la Capela din satul Husasău de Criș. Soția Viorica, copiii Maria și Ghiță cu familiile lor. (2342)

 

* Ne pare rău că nu suntem lângă voi în aceste momente triste. Împărtășim toată durerea voastră și în amintirea dragei mele verișoare

FLORICA BIROAȘ

am depănat în aceste zile toate amintirile frumoase petrecute în timpul întâlnirilor noastre. De aici din America gândurile noastre sunt lângă voi Ionică, Delia, Călin și Oana. Multă putere și gânduri bune pentru voi! Emilia și Sorin cu toată familia.

 

 

* Suntem alături de familia Biroaș la trecerea în neființă a celei care a fost mamă, soție și bunică,

FLOARE BIROAȘ.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Vecinii Adriana, Horațiu și Ruxandra.(193)

 

* Sincere condoleanțe familiei Biroaș în aceste momente grele pricinuite de pierderea celei care le-a fost mamă, bunică și soție. Dumnezeu să o ierte! Vecina Georgeta Creț.(194)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Prezenți mereu în gândurile noastre, cu toată dragostea aducem un pios omagiu dragilor noștri,

FRANCISC VALUCA

şi

CORNELIA VALUCA,

acum când se împlinesc 10, respectiv 4 ani de la trecerea lor la cele veșnice. Dumnezeu să vă odihnească în pace! Mulțumim celor care le vor dărui o clipă de aducere aminte. Familia.