DECESE


* Cu deosebită tristețe anunțăm trecerea la cele veșnice a celei care a fost soție, mamă, soacră și bunică

ANA PAȘCA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Soțul Pașca Nicolae şi copiii Paşca Marius cu familia şi Puşcaş Nicoleta cu familia. (5073)

 

* Suntem alături de voi, Marius, Bianca, Antonia şi Iulia, la despărţirea de draga voastră mamă, socră şi bunică,

ANA PAȘCA.

Amintirea ei să vă mângâie şi să vă întărească. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Manu, Dana, Mihai, Maria. (5074)


 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la scumpa noastră cuscră,

ANA PAȘCA.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dormi în pace! Fam. Gîtea Alexandru şi Ana. (5075)


 

* Drum lin printre stele,

mătuşă ANA,

Dumnezeu să te odihnească în pace, iar vouă, Cristi şi Nico, întreaga mea compasiune! Dragă mătuşă, te rog, spune-le bunicilor că nu i-am uitat. Corina Beiuşanu. (5077)


 

* În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Suntem alături de verişorii noştri, Marius şi Nicoleta, la marea durere pricinuită de moartea mamei lor dragi,

ANA PAȘCA.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Fam. Tripe Gabriel şi Smaranda. (5079)


 

* Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a surorii mele,

ANA PAȘCA.

Nimeni nu este întrebat când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul! Fam. Tripe Iosif şi Aurelia. (5080)


 

* Cu durere în suflet mă despart de dragul meu soţ,

GHEORGHE LEŞ,

de 87 de ani, care mi-a fost alături 64 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-i dea odihnă veşnică! Înmormântarea are loc azi, 12 septembrie, ora 13.00, în localitatea Brăteşti. Soţia Floare. (5083)


 

* Cu sufletele îndoliate de durere, ne despărţim pentru totdeauna de scumpul nostru tată, socru, bunic şi străbunic,

GHEORGHE LEŞ.

Va rămâne mereu în sufletele noastre! Fiica Dorina cu soţul Traian, nepoata Andrada cu soţul Bogdan, strănepotul Andrei. (5084)


 

* Cu tristeţe şi durere în suflete, ne despărţim pentru totdeauna de dragul nostru tată, socru, bunic şi străbunic,

GHEORGHE LEŞ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dragostea şi bunătatea cu care ne-ai înconjurat vor rămâne mereu în sufletele noastre! Fiul Dinu cu soţia Ana, nepoata Diana cu soţul Ciprian şi strănepoţii Cristian şi Marisa, nepoata Georgiana cu soţul Petri şi strănepoţii Mattias şi Milan. (5085)


 

* Suntem alături de colega noastră, Dorina Dragoş, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veşnice a scumpului său tată,

GHEORGHE LEȘ.

Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Colectivul DEP Bihor.

 

* Suntem alături de prietena noastră, Dorina Dragoş, acum când se desparte pentru totdeauna de dragul său tată,

GHEORGHE LEȘ.

Bunul Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Familia Căpuş.


 

* Suntem alături de vărul nostru, Radu, cu întreaga familie, acum când se despart de cea care a fost soţie, mamă şi bunică,

SPERANŢA STOICA SĂRAC.

Să-i fie somnul lin şi mângâiere familiei! Anca, Mihai, Horea Chindlea, cu familiile. (5086)


 

* Împărtăşim marea durere a finei noastre, Anca cu familia, la marea durere a decesului mamei şi bunicii lor,

SPERANŢA STOICA SĂRAC.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Lucian şi Lavinia Chindlea, cu familia. (5087)


 

* Împărtășim durerea fratelui și unchiului nostru, Radu Sărac, împreună cu fiicele Steliana și Anca, la despărțirea de draga lor soție, mamă, soacră și bunică,

SPERANŢA SĂRAC.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Felicia, Dana, Dănuț. (5091)


 

* S-a stins o inimă plină de dragoste, s-a ridicat la cer, după o lungă și grea suferință. Noi ne vom ruga bunului Dumnezeu să-ți așeze sufletul de-a dreapta Sa, dragul nostru

VASILE CMECIU,

în vârstă de 44 ani, născut în localitatea Sâmbăta. Înmormântarea va avea loc luni, 14 septembrie, ora 15.00, din Capela Hașaș. Vei rămâne mereu în inimile noastre! Soția Florica, împreună cu fiicele Emanuela și Iulia. (5094)


 

* Este dureros să pierzi o ființă dragă, cum a fost cumnatul nostru

VASILE CMECIU.

Am sperat, ne-am rugat, dar Dumnezeu a hotărât să-i curme suferința. Îl rugăm să-l odihnească în pace! Cumnatul Radu, Gabi, Răzvan și Raul, nu te vor uita niciodată. (5088)


 

* Regretăm profund trecerea, mult prea devreme, la cele veșnice a bunului nostru coleg și prieten,

plutonier adjutant șef (r.)

IOAN ZAMFIR GAL.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Filiala Bihor a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. (5093)

 

* Colectivul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă „Orizont” Oradea regretă trecerea în lumea celor drepţi a celui care a fost,

învăţător DORINEL ILEA,

un devotat slujitor al şcolii noastre. Sincere condoleanţe colegei noastre Ilea Maria şi familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! (5095)

 

* Conștienți de suferința prin care trecea de mai bine de 6 ani, speram cu toții, ca bunul nostru coleg,

IOAN DORINEL ILE,

să mai poată rămâne printre noi. Dumnezeu s-a grăbit să-i ofere odihna veșnică, chemându-l mult prea devreme și așternând nemărginită tristețe în sufletele celor care l-au cunoscut, în amintirea și rugăciunile cărora va rămâne pentru totdeauna.

Adio, DORINEL

și fie ca Dumnezeu să te aşeze în locul special, din care să ne veghezi pe noi, cei care te-am iubit şi preţuit, iar pe voi, Florica, Camelia și Cătălin, să vă ocrotească, dându-vă mângâietoarea putere de a trece prin și peste această grea încercare! Absolvenții promoției 1978, a Liceului Pedagogic ”Iosif Vulcan”, din Oradea, clasa prof. Boris Belicciu. (5104)

 

* Cu sufletele sfâșiate în bucăți de o durere imensă anunțăm trecerea în lumea drepților a soției, mamei și bunicii noastre,

MARIA OLIMPIA MIHEȘ,

PUȘA.

Ai fost puterea noastră a tuturor și sufletul tău bun ne va veghea din ceruri. Te iubim și ne e dor deja de tine, înger bun, drum bun spre cer! Dumnezeu să îți dea liniște și odihnă, să te bucuri de întâlnirea cu toți cei dragi ai noștri. Pentru noi întotdeauna vei fi cu noi și parte din noi. Înmormântarea va avea loc luni, 14 septembrie, ora 12.00, la Capela Hașaș. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească! Soțul Titi, fiicele Corina și Adela cu familiile. (5100)


 

* Cu multă durere și amărăciune în suflete ne luăm rămas bun de la prietena noastră, soția vărului nostru Titi,

MARIA OLIMPIA MIHEȘ.

Rămas bun,

PUȘA

dragă! Dumnezeu să te aibă în pază în Împărăția Sa! Somn lin și îngerii aproape! Fam. Țoc Gheorghe Virgil cu soția Elena. (5089)


 

* Regretăm profund trecerea în neființă a mătușii noastre,

MARIA OLIMPIA MIHEȘ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Nepoatele Adriana Pele cu familia și Simona Hering. (5098)


 

* Împărtășim durerea dragilor noștri, Titi Miheș, Corina și Adela cu familiile, pricinuită de moartea fulgerătoare a celei care a fost,

PUȘA MIHEȘ.

Drum lin spre stele,

PUȘA!

Ai fost un exemplu de dăruire, optimism și înțelepciuine. Dumnezeu să o odihnească în pace și să aline suferința familiei. Maia Șaupe și familia. (5099)


 

* Un ultim rămas bun la despărțirea de draga și apreciata noastră colegă,

MARIA OLIMPIA MIHEȘ,

OM minunat cu multă noblețe și multă pricepere în meseria ei. Dormi în pace, draga noastră

PUȘA!

Fostele colege de la magazinul DURABIL din Oradea. (5090)


 

* În aceste momente de mare durere suntem alături de Titi, Corina și Adela, acum când pe neașteptate vă despărțiți de draga voastră soție, mamă, bunică și soacră,

PUȘA MIHEȘ.

Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Fam. Ioan și Florica Selegean. (5101)


 

* Vestea incredibilă ne-a cutremurat, trecerea neașteptată la veșnicie a iubitei noastre verișoare,

PUȘA MIHEȘ.

Dumnezeu s-o odihnească în lumea drepților, iar pe cei dragi ei, să-i mângâie și să le aline durerea. Nu te vom uita niciodată, draga noastră! Verișorii Jenica și Tavi Popoviciu cu familia. (5103)


 

* Suntem alături de doamna Bogdan Maria și de familia dânsei, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei sale. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Din partea fam. Burzo.


 

* Suntem alături de doamna Bogdan Maria și de familia dânsei, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei sale. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Din partea fam. Vereș.


 

* Suntem alături de doamna Bogdan Maria și de familia dânsei, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei sale. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Din partea vecinilor din blocul Pb 164, Salcâmilor.


 

COMEMORĂRI


 

* Prezent mereu în inimile şi rugăciunile noastre, retrăim cu aceeaşi durere ziua despărţirii de bunul şi dragul nostru fiu, frate, cumnat şi unchi

dr. MIRCEA OCTAVIAN SIMOC,

plecat în urmă cu 10 ani pe drumul veşniciei. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i vegheze somnul lin, iar sufletul să-i fie purtat de îngeri. Veşnic îndureraţi: mama Maria, sora Eugenia şi cumnatul Călin cu nepoţii Călin şi Maria. (5082)


 

*  Păstrăm neștearsă amintirea și aducem un pios omagiu de prețuire, dragoste și recunoștință, la împlinirea unui an, azi, 14 septembrie 2020, de la dureroasa despărțire de draga noastra mamă, soacră, bunică și străbunică,

ANA PĂDURE ( ABI).

Ne-au rămas durerea și tristețea, amintirile dragi și un dor imens, iar noi îți mai putem oferi doar rugăciuni, flori și lumânări la mormântul tău. Fiica Rodica, ginerele Mihai, nepotul Răzvan cu soția Simona, strănepoții Ilinca și Victor. (5102)


 

* Timpul nu poate şterge dorul, amintirile, lacrimile şi tristeţea ce s-au aşternut în sufletele noastre, în urmă cu 3 ani, când nemiloasa soartă ne-a despărţit pentru totdeauna de dragul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

FLORIAN LUCUŞ.

Dumnezeu să te odihnească în Împărăţia Sa! Recunoştinţa noastră celor care vor înălţa la ceruri o rugăciune, în amintirea sa. Familia, veşnic îndurerată. (5092)