DECESE   

* Suntem alături de colega noastră Vid Mariana și familia sa, în aceste momente grele, când se desparte de iubita ei mamă

ANA.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Colegii de la GMPRA. (5291)

 

* O inimă plină de dragoste și credință s-a oprit după multă suferință, plecând în lumea umbrelor, lăsând multă tristețe. O rugăciune și multe lacrimi sunt tot ce-ți putem oferi, acum când ne despărțim de tine, cumnata noastră dragă

MARIOARA DEMIAN.

Dumnezeu să-ți aștearnă flori pe drumul care ai plecat, să-ți vegheze somnul veșnic, iar familiei multă mângâiere. Cumnatul Demian Petru cu soția Viorica. (5292)

 

* IN MEMORIAM

Preot. Dr. DUMITRU ABRUDAN

Am aflat cu tristețe de trecerea la Domunul a Preafericitului Părinte

prof. dr. DUMITRU ABRUDAN.

Am fost legați în relațiile noastre umane prin profund respect și neșterse amintiri de Izvoarele bihorene ale Familiei și de cultura seminției noastre. Învățământul și civilizația teologică românească a pierdut o remarcabilă personalitate. Dumnezeu să-i binecuvânteze memoria. Distinsei Sale Familii în nemărginită durere sincere condoleanțe. Prof. univ. dr. Cornel T. Durgheu și familia.

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleante! Suntem alături de familia verișorului nostru

DUMITRU POP

în aceste clipe de grea încercare și durere pricinuite de trecerea lui în neființă. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fam. Ghilea Gavrilă și Victoria.

 

* Cu sufletele și inimile pline de durere ne luăm rămas bun de la colegul nostru

DUMITRU POP

și suntem alături de familia lui greu încercată. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Conducerea S.C. Construcții Bihor S.A., colegii de la Stația de Betoane Nicolina. 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru soț, tată, socru, bunic și străbunic

ILIE CIMPOAE

(plutonier ajutant), în vârstă de 86 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 14 august 2024, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată. Stâlpul are loc azi, 13 august 2024 ora 17.30 la Capela Orășenească. Familia îndurerată.

 

* Cu inimile îndurerate, anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost pentru noi o cumnată și mătușă iubită,

VALERIA MARINCAȘ.

Ea va rămâne mereu în amintirea noastră ca o persoană cu un suflet cald, plină de dragoste și înțelepciune, care a fost un sprijin neprețuit pentru toți cei din jur. Pierderea ei lasă un gol imens în sufletele noastre. Cumnata Lucreția și nepotul Ovidiu.

 

* Suntem alături de nepoata noastră Daniela și familia ei, acum când se desparte de mama sa,

VALERIA MARINCAȘ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Cumnata Florica Oprea, cu familia.

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru familia dr. Raskai Attila, în aceste momente grele, când se despart de mama, soacra și bunica dragă

dr. IZABELLA RASKAI.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe. Rodica Popescu.

 

* Suntem alături de familia dr. Raskai Attila, la trecerea în neființă a mamei, soacrei și bunicii dragi,

dr. IZABELLA RASKAI.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe. Vecinii din blocul C4, scara C.