DECESE

 

* Cu profundă durere anunțăm plecarea dintre noi a celui care a fost

CORNELIU BRONȚ,

de 89 ani, iubit tată, socru și bunic. Slujba de înmormântare are loc azi, 13 iunie 2023, ora 12.00, la Capela Orășenească din Cimitirul Municipal Rulikowski. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia îndurerată. (3596)

 

* Cuvintele sunt prea sărace să exprime durerea pe care o simțim în aceste momente când îl conducem pe ultimul drum pe cel care a fost și va rămâne cel mai bun tată 

CORNELIU BRONȚ.

Fiica Alina și ginerele Cristi Pătcaș. (3597)

 

* Ne despărțim azi cu durere în suflet de cel mai bun tată și bunic 

CORNELIU BRONȚ.

Va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fiica Mariana, cu familia. (3598)

 

* Familia Bronț Mircea, Corina, Alexandru și Andrei, cu durere în suflet îi urează drum lin spre cer celui mai iubit tată, socru și bunic, 

CORNELIU BRONȚ.

Odihnească-se în pace! (3599)

 

* Copleșiți de durere îl conducem pe ultimul drum pe 

CORNELIU BRONȚ.

A fost tată și bunic, va rămâne în inimile noastre pentru dragostea și bunătatea care ne-a dăruit-o. Fiica Geta, ginerele Dani, nepoatele Veronica și Bianca. (3600)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru soț, tată, socru, bunic, 

TEODOR PUȘCAȘ, 

din Roit. Vom păstra neștearsă amintirea lui, mulțumindu-i cu dragoste și recunoștință, pentru că a existat în viețile noastre. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și lumină. Slujba de înmormântare are loc azi, 13 iunie 2023, ora 14.00, la Capela Hașaș. Familia îndurerată. (3601)

 

* Suntem alături de colega noastră, Dana Pușcaș, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Conducerea Facultății IETI. (3593)

 

* Un gând de alinare și sincere condoleanțe familiei colegei noastre Dana Pușcaș, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui său. Dumnezeu să-l odihnească. Departamentul de Inginerie Electrică, Fac. IETI. (3594)

 

* În aceste momente grele, suntem alǎturi de Daniela Pușcaș, secretara șefǎ a Facultǎţii de Inginerie Electricǎ și Tehnologia Informaţiei, la despǎrţirea de tatǎl drag. Bunul Dumnezeu sǎ-l ierte și sǎ-l odihneascǎ în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Colectivul Departamentului de Ingineria Sistemelor Automate și Management.

 

* Profund întristați, suntem alături de colega noastră, ing. Daniela Pușcaș, în aceste clipe grele când se desparte de tatăl ei drag,  

TEODOR PUȘCAȘ.  

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l pomenească printre aleșii Săi. Departamentul de Electronică și Telecomunicații, Universitatea din Oradea. (3604)

 

* Suntem alături de colega noastră Daniela Pușcaș, secretar șef la Facultatea IETI, la pierderea tatălui iubit. Sincere condoleanțe. Departamentul CTI. (3604)

 

* Un gând de alinare colegei Daniela Pușcaș, la pierderea tatălui drag. Sincere condoleanțe. Daniela Popescu. (3605)

 

* Un gând de alinare colegei Daniela Pușcaș, la despărțirea de tatăl iubit. Sincere condoleanțe. Florica Onchiș. (3606)

 

* Cu adâncă durere anunțăm stingerea din viață a iubitului nostru cumnat și unchi  

PAVEL SĂRAC,

de 83 ani, om de aleasă ținută morală și profesională, suflet mare iubit de toți. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace lângă soția lui. Înmormântarea va avea loc miercuri, 14 iunie 2023, ora 13.00, de la Capela Hașaș, iar stâlpul azi, ora 18,30. Cumnații Traian și Doina Sav cu toată familia. (3602)

 

* Cu mult regret am aflat vestea trecerii la cele veșnice a fostei mele colege,

ANUŢA TORJOC,

din Sântandrei. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Elena Toda. 

 

* Cu profundă durere şi regret vă anunţăm că s-a stins din viaţă, dragul nostru tată, socru, bunic, străbunic

PAUL ALEXANDRU MARIAN,

la vârsta de 85 ani. Stâlpii au loc marţi, 13 iunie 2023 şi miercuri, 14 iunie 2023, la orele 19.00 la Capela Municipală, iar înmormântarea va avea loc joi 15 iunie 2023, ora 15.00 la Capela Haşaş. Dumnezeu să te ierte! Familia îndoliată.

 

* Ne despărțim, în Marea Trecere, de

nașul PAVEL,

un fiu al satului, al țării lui pe care mult a iubit-o, un OM asemenea unui pom plin cu fructe de dragoste pentru semenii lui, din care și noi ne-am hrănit sufletele.

Fie-ți îngerii aproape, om bun! Dumnezeu să îți mântuiască sufletul pentru a cărui bunătate jertfelnică dăm și noi mărturie! Finii Eugen, Mirela și Vlad cu soția Leizzel.

 

COMEMORĂRI

 

* Sunt frunze care nu cad, deşi vântul suflă cu putere, sunt oameni care nu se uită, deşi timpul uitare aşterne. Azi se împlinesc 19 ani de când a plecat dintre noi buna noastră mamă, soacră şi bunică,

LUCREŢIA NEGRĂU,

părăsind această lume și trecând în eternitate pentru a fi alături de tătăl, socrul și bunicul nostru drag,

FLORIAN NEGRĂU.

O floare, o lumânare, un trist mormânt... Mereu prezentă în gândurile noastre, amintirea ei rămâne flacără vie în sufletele noastre. Se spune că timpul aşterne uitare... sunt însă OAMENI peste care timpul nu poate aşterne uitarea. Dumnezeu să vă aibă în paza Sa şi să vă ocrotească în linişte şi pace. Fiica Maria Ardelean cu soţul Gabi, nepoatele Kitty şi Moni.