DECESE

 

* Un suflet bun și blând s-a ridicat la cer, la doar 48 de ani și ne-a lăsat triști și îndurerați. De acum înainte vei fi îngerul nostru păzitor și vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, dragul nostru fiu, soț și tată,

RADU-GABRIEL PANTIȘ.

Dumnezeu să te ierte și să-ți dea odihnă veșnică în pace și liniște! Rămas bun, dragul nostru! Stâlpul are loc azi, 14 aprilie 2021, ora 17.00, la Capela Orășenească. Înmormântarea va avea loc joi, 15 aprilie 2021, ora 15.00, la Capela Hașaș, din Oradea. Părinții Iosif și Ana, soția Mihaela și fiica Miruna. (1583) 

 

* Împărtășim durerea familiei, în aceste momente de tristețe și suferință, când ne despărțim de iubitul nostru ginere și cumnat,

RADU-GABRIEL PANTIȘ,

de 48 ani. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Familia Ilea. (1584)

 

* Profund îndureraţi am aflat de plecarea verișorului nostru

RADU PANTIȘ.

A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să te odihnească în pace! Familia Indrieș Florentina și Elena, familia Ruff Doina, Ladislau și Sebastian.

 

* Gânduri de mângâiere și sincere condoleanțe familiei Pantiș pentru pierderea fiului drag

RADU

cel care a fost soț și tată pentru Mihaela și Miruna. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Venter Petru și Cristina împreună cu copiii Adela și Cristian cu familiile lor. (1606)

 

* Cu durere în suflete anunţăm încetarea din viaţa a celei care a fost iubita noastră bunică şi străbunică,

CONSTANŢA ŢENŢ.

Înmormântarea are loc azi, 14 aprilie 2021, ora 14.00, la Capela Haşaş, Cimitirul Municipal, Oradea. Un ultim omagiu! Mirciulică, Şerban, Simona. (1570)

 

* Cu durere în suflete anunţăm încetarea din viaţă a celei care a fost mamă, soacră şi bunică,

CONSTANŢA ŢENŢ.

Odihneşte-te în pace! Fiul Mircea, nora Viorica şi nepotul Cristian. (1571)

 

* Cu tristeţe şi imensă durere ne despărţim de buna şi iubita noastră mamă şi bunică,

PARASCHIVA SZŐRÖS.

Bunătatea şi dragostea ta, grija permanentă şi neobosită cu care ne-ai înconjurat vor rămâne pentru totdeauna în inimile noastre. Lumina veşnică să te însoţească spre ceruri, iar bunul Dumnezeu să-ţi dea odihnă în Împărăţia Sa! Slujba de înmormântare are loc azi, 14 aprilie 2021, ora 15.00, la Capela Municipală, Oradea. Te vom iubi mereu! Fiica Monika şi nepotul Alex. (1574)

 

* Ne despărțim de dragul nostru naș,

NICOLAE SONEA,

rugându-L pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Transmitem sincere condoleanțe familiei. Finii preot Marta Petru și Florica. (1578)

 

* Suntem alături de colegul nostru, dr. Nicolae Călin Sonea, la durerea pricinuită de trecerea în neființă a tatălui drag,

NICOLAE SONEA.

Bunul Dumnezeu să așeze sufletul celui plecat de-a dreapta Sa, iar pe cei rămași să îi mângâie. Colectivul D.S.P. Bihor. (1582)

 

* Un gând de alinare familiei adânc îndurerate la despărțirea de cel care a fost

NICOLAE SONEA.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace. Sincere condoleanțe. Roxana și nepotul Vlad. (1602)

 

* Sincere condoleanțe și compasiune familiei îndoliate la despărțirea de dragul lor

NICOLAE SONEA.

Odihnă veșnică dă-I Doamne în Împărăția Ta. Fam. Nedelea Emilian și Emilia. (1603)

 

* Împărtășim durerea familiei Oncu Sorel pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui, socrului și bunicului drag

CANTEMIR ONCU.

Dumnezeu să-l odihnească. Fam. preot Tocai Mihai. (1601)

 

* Suntem alături de familiile prietenilor noștri Sorel, Crenguța, Răzvan, Angela și distinsa doamnă Victoria, acum când se despart de scumpul lor tată, soț, socru și bunic,

CANTEMIR ONCU.

Dumnezeu să-l așeze în Împărăția Sa Cerească și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Lucian Rotar cu soția Agathe, Horea Rusneac cu soția Doina, Petru Rotar și Livia Rusneac. (1579)

 

* Suntem alături de familia Oncu, acum când părintele și bunul nostru coleg, un om de mare omenie merge la Cer. Bunul Dumnezeu să-l aibe în grija Lui! Colegii: Fane Nicolaescu, Vali Cojocaru. (1598)

 

* Suntem alături de colega noastră, Marcela Urs, acum când pierderea surorii ei îi aduce atâta suferință. Ne dorim să simtă iubirea și mângâierea noastră. Colegii din catedra de limbi moderne de la Colegiul Tehnic Traian Vuia Oradea.

 

* Un gând de mângâiere pentru colegul nostru, Daniel Mihele, în aceste momente grele în care se desparte de mama dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Colectivul Băncii Transilvania Oradea.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm încetarea din viață a bunei noastre mame, soacre, bunici și străbunici,

MARIA TOMELE,

de 93 de ani. Cât ai trăit te-am iubit, cât vom trăi te vom plânge. Înmormântarea va avea loc în satul Mihai Bravu de la nr. 239, ora 15.00, azi, 14 aprilie 2021. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fiul Sandu și nora Livia Tomele. (1585)

 

* Un suflet minunat și plin de bunătate s-a ridicat la cer, a plecat să se odihnească pentru totdeauna, buna și iubita noastră bunică,

MARIA TOMELE,

de 93 de ani, din Mihai Bravu. Îți mulțumim pentru bunătatea și căldura sufletească pe care ai știut să ni le dăruiești mereu. Suntem siguri că din cer ne vei veghea și ne vei îndruma așa cum ai făcut în viață. În veci îndurerați, nepoții Bianca și Cornel Petrica. (1586)

 

* O ființă dragă nouă a luat calea spre Împărăția Cerurilor. Îndoliați în suflete și plini de durere ne despărțim pentru o vreme de scumpa noastră mamă, bunică și străbunică,

MARIA TOMELE,

din Mihai Bravu, mare rugătoare și iubitoare de Dumnezeu, pe care l-a slujit toată viața ei. Îți mulțumim pentru dragoastea cu care ne-ai înconjurat în cei 93 de ani, pe care Dumnezeu ți i-a dat pe pământ. Dormi în pace, mamă dragă, alături de tatăl nostru, plecat în veșnicie acum 25 de ani. Fiica Florica, cu soțul Ioan, nepoții Sorin și Felicia cu familiile lor. (1587)

 

* Cu sufletele cernite de durere anunțăm că un suflet bun și blând s-a ridicat la ceruri, unde bunul Dumnezeu îi va da loc de cinste în Împărăția Sa. Ne vine greu să credem că bunica și străbunica noastră,

MARIA TOMELE,

de 93 de ani, nu mai este printre noi. Te vom plânge mereu și nu te vom uita niciodată. Nepoata Felicia cu soțul Adrian și strănepotul Adrian Marian. (1588)

 

* Am primit vestea tristă că a trecut în veșnicie bunica și străbunică noastră,

MARIA TOMELE.

A dus cu ea iubirea protectoare și dragostea până la sacrificiu pentru nepoții și strănepoții dragi. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul bun și trupul obosit în Împărăția Sa! Veșnic îndurerați, nepoții Sorin și Natalia, strănepoții Alex și Leo. (1589)

 

* Cu sufletele îndoliate, ne luăm rămas bun de la mătușa noastră,

MARIA TOMELE,

din Mihai Bravu. Suntem alături de verișorii noștri, Florica și Sandu și de familiile lor în aceste momente triste când își conduc mama pe ultimul drum. Sincere condoleanțe. Rodica și Viorel Hodiș. (1604)

 

* Împărtășim durerea verișorilor noștri, Florica și Sandu cu familiile lor, acum când se despart de draga lor mamă,

MARIA TOMELE.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Fam. Dan Dănuț și Viorica. (1605)

 

* Cu durere în suflet, dar cu speranța revederii, anunțăm plecarea în veșnicie a dragei noastre mame, soacre și bunici

ANA MOTICEAC,

în vârstă de 66 ani. Înmormântarea va avea loc joi, 15 aprilie, ora 14.00, de la Capela Orășenească. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru viața ei! Fiicele Monica, Daniela cu familia. (1593) 

 

* Draga şi scumpa noastră,

ANA MOTICEAC,

a plecat de lângă noi la Tatăl cel Ceresc, după o lungă şi grea suferinţă trupească. A fost un om cu deosebite calităţi sufleteşti, ca mama, ca soţie, chivernisitoare în toate cele omeneşti şi duhovniceşti. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea ei, dar moartea trimisă de Tatăl Ceresc a luat-o dintre noi, lăsând în urmă lacrimi şi durere. O vom păstra în mintea şi inimile noastre în tot restul vieţii noastre. Dumnezeu să o odihnească de-a dreapta Sa! În veci amin! Înmormântarea va avea loc în data de 15 aprilie 2021, ora 14.00, din Capela Orăşenească, Cimitirul Municipal. Fiicele Monica şi Daniela cu familiile, tristul şi nemângâiatul, Lazăr Corbu. (1591)

 

* Este dureros să pierzi o ființă dragă. Am sperat, m-am rugat dar moartea a fost mai puternică și l-a smuls de lângă mine. Ceasul despărțirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens și lacrimi, iubitul meu soț,

MITICĂ.

Dumnezeu să te odihnească în pace! În veci îndurerată, soția Maria Bodea. (1595)

 

* Cu o rugăciune, o candelă aprinsă, o floare și un gând pios ne luăm rămas bun și ne rugăm la bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace pe iubitul nostru tată, socru și bunic,

DUMITRU BODEA.

Nu te vom uita niciodată! Dormi în pace! Fiul Marius Bodea, nora Camelia și nepoții Bogdan și Adrian. (1594)

 

* O inimă bună a încetat să bată, un suflet s-a ridicat la cer. Dor nemângâiat, lacrimi și durere fără margini simțim acum pentru tatăl și socrul drag,

DUMITRU BODEA,

care a plecat spre viața veșnică. Vei rămâne veșnic viu în amintirea noastră. Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiica Angela Albuț cu soțul Ovidiu. (1596)

 

* O rugăciune, flori și gânduri de neuitare sunt tot ce-ți mai putem oferi acum, la ceasul greu al despărțirii de bunicul nostru drag,

DUMITRU BODEA.

Dumnezeu să te odihnească în pace și să-ți lumineze drumul sufletului tău. Nu te vom uita niciodată! Nepotul Cosmin Albuț cu soția Brigitta. (1597)

 

* Drum lin către cer! Mi-ai fost frate și la nevoie tată și pentru toate îți mulțumesc! Dormi în pace, fratele meu drag

DUMITRU BODEA.

Sora Maria, cumnatul Vasile, nepotul Mircea cu familia. (1592)

 

* Împărtășim durerea familiilor Rus-Vid, Porumb și Timar, acum la ceas de despărțire vremelnică de scumpa lor mamă, soacră, bunică și străbunică

ANA RUS-VID.

Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în Împărăția Sa Cerească! Sincere condoleanțe familiilor îndoliate. Nașul Petru Rotar, familia Lucian Rotar și Agathe, familia Horea Rusneac și Doina. (1580)

 

* Conducerea A.N.C.M.R.R. ”Gl. Traian Moșoiu” Filiala Bihor, își exprimă întreaga compasiune, fiind alături de familia domnului col. (r.) Rus-Vid Alexandru în aceste momente când conduce pe ultimul drum pe cea care a fost

ANA RUS-VID,

o mamă și o bunică extraordinară, un suflet nobil care și-a stimat familia și semenii. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Președintele A.N.C.M.R.R. ”Gl. Traian Moșoiu” gl. bg. (r.) conf. univ. dr. Vasile Creț. (1599)

 

 

* Cu adâncă durere în suflet, ne despărțim de cel care a fost soț iubitor, bunic, străbunic drag și ajutor de nădejde pentru noi toți, cei ai casei lui, scumpul nostru

GHEORGHE EDER,

în vârstă de 86 ani. Înmormântarea va avea loc în data de 15 aprilie, ora 13.00, de la Capela Orășenească. Te vom purta în suflete toată viața! Dumnezeu să te așeze în Împărăția Sa! Soția Elisabeta, nepoata Eva cu soțul Ioan Biro și strănepoata Diana, în veci îndurerați. (411)

 

* Cu compasiune și durere în suflet, suntem alături de verișorul nostru Lazăr Corbu la trecerea la cele veșnice a dragii noastre

ANA.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe fiicelor Monica și Daniela. Fam. Lucia Corbu. (412)

 

 

COMEMORĂRI

* Te-ai stins tăcut şi demn, ai alunecat spre lumină liniştit şi împăcat, lăsând în urmă tot zbuciumul vieţii, într-o primăvară timpurie, când totul renăştea parcă mai devreme, când soarele pulsa în toţi mugurii spre perpetuarea frumosului pământean. Te purtăm în inimi şi în suflete de 5 ani, pentru totdeauna, dragul nostru,

ing. PETRICĂ NEGRUŢIU

şi povestim cu drag strănepoţilor tăi un basm ce l-ai scris trăindu-l zi de zi, despre locomotive şi vagoane, despre şine de tren şi fluierat de locomotivă. Odihnă veşnică! Soţia Lena, fiul Doru cu soţia Dana, nepoţii Vlad şi Delia cu familiile. (1590)