DECESE 

 

* Cu adâncă tristețe în suflet și șocați de dispariția fulgerătoare dintre noi, ne luăm rămas bun de la cel care a fost NAȘUL nostru drag,

FELICIAN  BLAGA.

Suntem alături în aceste momente grele de nașa Violeta și fiul Felician cu familia lui, și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică în Împărăția Cerurilor. Vei rămâne veșnic în amintirea noastră! Finii Dan, Sara și Lavinia Nanu. (3025)

 

* De pe meleaguri străine, pe unde m-a dus destinul, am aflat că buna mea învățătoare

doamna ANA DONCA

a trecut în altă lume, zice-se mai bună. Mă închin memoriei celei care mi-a pus mie și atâtor altor mii de copii creionul în mână și bazele culturii școlare primare. A fost blândă, intransigentă și înțelegătoare. Și-a dedicat întreaga viață Școlii și copiilor ei adoptivi din clasele primare ale Liceului Pedagogic „Iosif Vulcan”. Dumnezeu să te aibă în paza Lui DOAMNA ÎNVĂȚĂTOARE! Ioana (Drecin) de Cidrac. (3025)

 

* Un ultim omagiu colegei

înv. ANA DONCA

dascăl de excepție al Liceului Pedagogic „Iosif Vulcan”, care ne-a școlit copiii cu dragoste și responsabilitate. Familia Ana și Mihai Drecin. (3024)

 

* Împărtășim durerea sufletească și transmitem gânduri de alinare și mângâiere familiei prietenei noastre 

TANȚA ADOC.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Sanda Gomboș și Mica Duma. (3014)

 

* Regretăm și deplângem trecerea la cele veșnice a prietenei și vecinei noastre dragi, cu care am comunicat și colaborat zeci de ani împreună. Suntem alături de fiica ei Daniela cu familia pe care o admirăm și o felicităm pentru modul cum s-a preocupat de mama lor, la toate greutățile pe care le-a avut până la sfârșitul vieții, cea care a fost   

CONSTANȚA ADOC.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar celor rămași sincere și cordiale condoleanțe. Fam. col. (r.) Petre Șovre cu soția Nelica. (3017)

 

* Cu tristețe am primit vestea trecerii la cele veșnice a vecinei noastre

 CONSTANȚA ADOC,

cu care împreună ne-am împărțit bucuriile și necazurile mulți ani la rând. Suntem alături de familia ei greu încercată, care s-a preocupat cu multă grijă de toate greutățile ei. Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar celor rămași sincere condoleanțe. Toți vecinii din bl. H1, sc. B, Rogerius. (3016) 

 

* Vestea trecerii la cele veșnice a bunei noastre prietene care a fost

TANȚA ADOC

ne-a întristat profund. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar celor rămași mângâiere sufletească. Mihai și Anca Chindlea cu familia.

 

* Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum, când am aflat că draga noastră prietenă

CONSTANȚA ADOC

a trecut la veșnicie. Ne alăturăm distinsei sale familii, fiicei Daniela, în ceasul durerii la despărțirea de mama ei dragă. Mângâiere și alinare întregii familii. Dumnezeu să-i dea liniște și odihnă veșnică. Prietenele, Lenuța Șipoș, Gagian Cristina și Roman Irina.

 

 

* Cu adâncă întristare anunțăm încetarea din viață a doamnei

DOMNICA BONDAR,

în vârstă de 96 ani, din Cordău, județul Bihor. Înmormântarea are loc azi, 14 februarie 2023, orele 13.00, în localitatea Cordău. Veșnica ei pomenire! Fiica Maria și soțul din Oradea. (3020)

 

* Cu adâncă durere în suflet, anunţăm trecerea în nefiinţă a scumpei noastre mame, bunică şi străbunică

DOMNICA PELE.

Nu te vom uita niciodată! Înmormântarea are loc azi, 14 februarie, ora 13.00, de la Capela din Husasău de Tinca. Fiica Livia cu soţul Viorel, nepoatele Adina, Cristina şi Simona cu familiile.

 

* Sunt alături de tușa Viorica Iova, de verișorii mei Mihaela și Andrei Radu, acum când se despart de cel care a fost soț, tată, bunic, socru, unchiul meu

DUMITRU IOVA (MITICĂ),

din Râpa. Ai fost prietenul tinereții mele, am râs, am plâns, am citit, am depănat povești împreună. Amintirile minunate pe care le am vor rămâne într-un loc special al sufletului meu. La revedere, unchiule 

MITRU.

Nepoata Veturia Staniș. (3021)

 

* Suntem alături cu gând de mângâiere și alinare de colegii noștri Sărăcuț Mihaela și Cristian la pierderea soțului și tatălui

LUCIAN SĂRĂCUȚ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul BIE și SZ al Spitalului Clinic Județean Bihor. (3025)

 

* Un gând de alinare colegei noastre, doamna Lazăr Maria, la durerea pierderii fratelui. Sincere condoleanțe! Biroul Calitate Turism Felix S.A. (3034)

 

* Suntem alături de doamna Lazăr Maria, în aceste momente grele pricinuite de pierderea fratelui drag. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace. Serviciul Tehnic al Turism Felix S.A. (3033)

 

* Suntem alături de doamna Lazăr Maria, la trecerea în neființă a fratelui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Biroul Decontări și Marketing Turism Felix S.A. (3029)

 

* Colectivul Hotelului Nufărul din Băile Felix este alături de doamna Lazăr Maria în momentele triste pricinuite de pierderea fratelui. Dumnezeu să-l odihnească în pace! (3030)

 

* Colectivul Hotelului Poienița din Băile Felix transmite condoleanțe doamnei Lazăr Maria, la trecerea în neființă a fratelui drag. Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!  (3031)

 

* Colectivul Hotelului Mureș din Băile Felix este alături de doamna Lazăr Maria, în aceste momente de grea încercare, la trecerea în veșnicie a fratelui drag și transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate. (3032)

 

* Colectivul Biroului Comercial Turism Felix S.A. este alături de doamna Lazăr Maria, în aceste momente grele, pricinuite de trecerea în neființă a fratelui drag și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. (3028)

 

* Suntem alături de șefa noastră, doamna Lazăr Maria în aceste momente deosebit de grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a fratelui său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Serviciul Resurse Umane - Turism Felix S.A. Băile Felix. (3027)

 

COMEMORĂRI

 

* Lacrimile, tristețea și amintirile dragi sunt tot ce ne-au rămas la împlinirea a 6 ani de la trecerea la cele veșnice a iubitului nostru fiu, soț și tată

JANCSI BARABAS,

din Oradea. Dragostea ce ne-a purtat-o o vom păstra vie în sufletele noastre. Chipul tău drag și veselia ta rămân dulci amintiri ce ne mângâie inimile. Dumnezeu să te odihnească alături de îngerii Săi! Mama, tata, soția și fiul tău drag, în veci îndurerați. (2996) 

 

* O lumânare nu poate alina durerea nimănui, dar poate lumina calea unui suflet. Azi 14 februarie se împlinește un an de la trecerea în neființă a celui care a fost 

ing. IOAN-MIRCEA MARTA.

Familia îndurerată. (3015)