DECESE

* Lumina veșnică să-i însoțească sufletul blând și bun spre ceruri, iar Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa pe tatăl și bunicul,

ARON ALBU,

din Bulz. Fie-i țărâna ușoară! Suntem alături de cuscra Dana Fazecaș și de nora Anda Bughiu. Dumnezeu să vă mângâie în aceste momente grele, dragele mele! Cuscra Mina, Florin Andor. (194)

 

* Suntem alături de familia colegei noastre, Rodica Șandor, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag,

IOAN MOGA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul personalului auxiliar didactic și nedidactic al Liceului Tehnologic Sanitar ”Vasile Voiculescu”. (191) 

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru colega noastră, Șandor Rodica, acum în ceasul despărțirii de tatăl său. Compasiune și sincere condoleanțe! Colectivul de cadre didactice al Liceului Tehnologic Sanitar ”Vasile Voiculescu”. (190)

 

* Cu regret și tristețe ne luăm rămas bun de la cel care a fost un OM minunat

IOAN MOGA. 

Lumina veșnică să te însoțească spre ceruri! Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa! Drum lin 

nenea NUȚU!

Fam. Geta și Ghiță Pop. (215)

 

* S-a stins din viaţă, după o grea suferinţă, iubitul meu soţ

FLORIAN DOBLE,

din Urviş. A fost stâlpul familiei, suflet bun, blând, de neînlocuit. Te voi purta mereu în sufletul şi gândurile mele. Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc în data de 14 ianuarie 2021, ora 14.00, în localitatea Urviş. Soţia Saveta. (221)

 

* Ne-ai iubit nespus, ai împărtăşit  cu noi toate bucuriile şi greutăţile vieţii, ne-ai îndrumat mereu spre bine şi frumos, ai fost bucuria noastră. Te vom păstra veşnic în sufletele şi gândurile noastre, dragul nostru tată, socru şi bunic

FLORIAN DOBLE,

din Urviş. Dumnezeu să te aşeze de-a dreapta Sa, de unde să ne poţi veghea pe noi, cei pe care ne-ai iubit atât de mult. Fiica Delia cu soţul Remus şi nepotul Mihnea. (222)

 

* Un suflet plin de dragoste şi bunătate care ne aduna în jurul său prin dragostea ce ne-o purta, s-a ridicat la cer departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu. Cu tristeţe în suflete şi neşterse amintiri dragi, ne luăm rămas bun de la scumpul nostru tată, socru şi bunic 

FLORIAN DOBLE,

din Urviş. Dumnezeu să-l odihnească şi să-i primească sufletul în Grădina Raiului. Fiica Florina cu soţul Lucian şi nepoatele Daria şi Amalia. (223)

 

* Suntem alături de colega noastră, Delia Codrean, în aceste momente grele când se desparte de dragul ei tată

FLORIAN DOBLE.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Condoleanţe familiei! Colectivul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea. (224)

 

* Un gând de mângâiere şi sincere condoleanţe colegei noastre Delia Codrean, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a tatălui ei drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.(225)

 

* Împărtășim durerea colegilor noștri, Florina și Lucian Ilea, în aceste momente de tristețe și suferință, când se despart de tatăl și socrul drag. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Curții de Apel Oradea. (206)

 

* Transmitem sincere condoleanțe colegilor noștri, Florina și Lucian Ilea, în aceste momente grele când se despart de bunul lor tată și socru. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii din Departamentul Economic și Administrativ al Curții de Apel Oradea. (207)

 

* Suntem alături de colegii și prietenii noștri, Florina și Lucian Ilea, acum când minunatul om, care a fost tatăl și socrul lor,

FLORIAN DOBLE,

a plecat puțin, pentru a fi o stea. Sincere condoleanțe întregii familii! Mircea Meșter și Cornelia Precup. (208)

 

* Cu tristețe în suflete ne luăm rămas bun de la dragul nostru soț, tată, bunic

NECULAI MELINTE,

fost maistru la fabrica Miorița, un suflet bun și cald. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Vei rămâne mereu în sufletele noastre. Înmormâtarea are loc azi, 14 ianuarie, ora 12.00, Capela Hașaș, Cimitirul Rulikowski. Familia îndurerată. (199)

 

* Este dureros să pierzi o ființă dragă. Am sperat, m-am rugat să te faci bine, dar moartea a fost mai puternică și te-a smuls de lângă mine, după 43 de ani de conviețuire împreună. Cu tristețe și durere mă despart de cel care a fost soțul meu

GHEORGHE COTCA,

de 73 ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 15 ianuarie, ora 15.00, la Cimitirul Rulikowski Oradea. În veci nemângâiată, soția Mona Cotca. (218)

 

* Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Suferința este nemărginită acum, când ne despărțim de tatăl și bunicul nostru

GHEORGHE COTCA,

de 73 ani. Drum lin printre stele TĂTICULE! În veci nemângâiați, fiica dr. Narcisa Maghiar și nepoții: Anna și Cezar. (219)

 

* Ce trist e atunci când tata nu-i

Cât dor nestins în urma lui

E dureros și atât de trist

Când tata apare doar în vis.

A plecat la ceruri sufletul minunat al celui care a fost

GHEORGHE COTCA. 

Sufletul tău să se odihnească în pace. Fiul Ovidiu și Linda. (220)

 

* Regretăm profund trecerea în veșnicie a fostului nostru coleg,

GHEORGHE COTCA.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Serviciului de Control în Sănătate Publică D.S.P. Bihor. (201)

 

* Regretăm nespus și transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndurerate, la pierderea unui soț, tată și bunic iubitor,

GHEORGHE COTCA.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l țină în lumina Lui și să-i dea odihnă veșnică! Familiile Herdelău și Stănică. (200)

 

* Suntem alături de doamna dirigintă Chișiu Gabriela, în aceste momente grele pricinuite de pierderea tatălui drag,

IOAN CHIȘIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Colectivul elevilor clasei a VII-a B, Colegiul Național ”Emanuil Gojdu”. (202)

 

* Vă anunțăm cu tristețe în suflet că slujba de înmormântare a scumpului nostru

RADU SEMCU,

va avea loc în data de 14 ianuarie 2021, la ora 13.00, în Cimitirul Municipal Rulikowski, la mormânt, parcela 47/A, rândul 12, nr. 3. Dumnezeu să te odihnească în pace! Familia îndurerată.  

 

* Mi-ai dat aripi să zbor, pentru că ai văzut mereu ce era mai bun în mine, având iubirea ta, am avut totul... Voi fi veșnic recunoscătoare pentru toată bucuria pe care ai adus-o în viața mea, pentru fiecare vis pe care l-ai transformat în realitate, scumpul meu

RADU-FLORIN.

Drum lin printre îngeri, dragostea mea! Alina.

 

* Cerul s-a deschis să primească un suflet curat și blând, finul nostru

RADU SEMCU

devenind un înger în ceruri. Nu te vom uita niciodată și vei trăi veșnic în inimile noastre. Drum lin printre stele! Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină! Nașa Terezia și Laura Zimbran.

 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la scumpul nostru nepot și văr,

RADU SEMCU.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nicu Birău cu familia. (204)

 

* Suntem alături de îndurerata familiei pricinuită de trecerea prematură în nefiinţă a părintelui paroh

SORIN MITITEANU,

din Vadu Crişului. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Sârbu şi Troter. (211) 

 

* Suntem alături de colegul nostru,  profesor și arbitru de baschet, Alin Roșu, în durerea pricinuită de decesul tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Colegii de la Asociația Județeană de Baschet Bihor.

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de inegalabila noastră mamă

KATALIN-VIKTORIA MAGHIAR

un suflet bun, nobil care ne va rămâne veșnic în amintire. Bunul Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace. Înmormântarea va avea loc vineri, 15 ianuarie, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Fiica Gabriela și ginerele Mircea. (216)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la iubita noastră verișoară și mătușă

ECATERINA MAGHIAR (KATI).

Condoleanțe Gabrielei și lui Mircea. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fam. Iovan și Baranga. (212)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la iubita noastră soră, cumnată și mătușă

ECATERINA MAGHIAR (KATI).

Condoleanțe Gabrielei și lui Mircea. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fam. Ghindea. (213)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de iubita noastră verișoară

ECATERINA MAGHIAR (KATI).

Condoleanțe Gabrielei și lui Mircea. Dumnezeu s-o odihnească. Marika Czegeny și familia. (214) 

 

* În aceste momente de durere și tristețe suntem alături de vecinul nostru Mitică Păcurar, la despărțirea de mama sa dragă Fam. Sur Florian.

 

* Suntem alături de colega noastră Liana Daniela Fazecas, în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea tatălui. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii de la C.A.S. Bihor.

 

* Suntem alături de colegul și prietenul nostru Vlad Iliescu, în aceste momente de mare tristețe și transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii, diriginta și părinții clasei a XII-a D, Colegiul Național Emanuil Gojdu. (217)

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe prietenului și colegului Măduța Nelu și întregii sale familii, acum când se despart de cea care a fost soție, mamă, soacră și bunică dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Nica Mircea și familia, din Oradea.

 

* Sincere condoleanțe colegului nostru Pătcaș Leontin la dureroasa despărțire de soția dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Biroul Drumuri Publice – Direcția Tehnică. (327)

 

* Suntem alături de prietenii noștri Mihnea, Delia și Remus la pierderea tatălui, socrului, bunicului iubit,

FLORIAN DOBLE.

Dumnezeu să-l ierte. Fam. Dem Vlad, Diana și Gabi. (328)

 

* Cu gândul și sufletul suntem alături de voi Amalia, Daria, Florina și Lucian, în aceste momente de grea suferință pricinuite de pierderea bunicului, tatălui și socrului iubit,

FLORIAN DOBLE.

Dumnezeu să-l odihnească. Sincere condoleanțe. Fam. Dem Vlad, Diana și Gabi. (329)

 

* Sincere condoleanțe și profundă compasiune finilor noștri Delia, Remus și Mihnea la pierderea tatălui și bunicului drag,

FLORIAN DOBLE.

Dumnezeu să-l odihnească. Petre, Laura și Tudor. (330)

 

* Împărtășim durerea prietenilor noștri Florina, Lucian, Daria și Amalia la marea tristețe pricinuită de pierderea tatălui și bunicului drag,

FLORIAN DOBLE.

Dumnezeu să-l odihnească. Petre, Laura și Tudor. (331)

 

COMEMORĂRI

 

* Cu durere retrăim momentul despărțirii de soțul, tatăl și bunicul,

CONSTANTIN PAȘANIUC.

La 40 de zile de la plecarea în veșnicie, îl pomenim cu smerenie și îl rugăm pe Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Parastasul se va ține la Biserica ”Sfântul Apostol Andrei”, din Oradea, în data de 16 ianuarie 2021, ora 08.00. Odihnească-se în pace! Familia. (198)