DECESE

 

* „Plânge şi te pocăieşte

Pân’ ce moartea nu soseşte.

Te îndreaptă pân’ eşti viu

Că la moarte-a fi târziu.”

ELENA CIARNĂU,

MIHAELA MARTIN,

CORNEL NISTOR,

LASZLO BALAZSI,

COSTICĂ PĂDURARU,

KUSMODI,

IOAN BERCHE,

IOAN SANDOR,

MAGDALENA MOISA,

GYULA BOKA,

IONEL MUSTĂŢEA,

JULIANNA SZENASI,

KALMAN BENE,

ERZSEBET PURDA,

IOAN SOARE,

IRINA BERINDEA,

SILVIA ENE.

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop La Capătul Drumului S.R.L.

 

* Cu inima sfâșiată de durere mă despart de iubitul meu fiu,

IOAN CLIMPE,

de 44 ani. Înmormântarea a avut loc duminică, 12 iunie, la Capela din Nojorid. Vei rămâne veșnic icoana sfântă a sufletului meu. Dumnezeu să te odihnească! Veșnic îndurerată, mama. (1505)

 

* Sunt alături de familia Nicu Poinar, în marea durere pricinuită de pierderea fulgerătoare a mamei dragi,

LUCREȚIA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Lucreția Morar.

 

* Sincere condoleanțe și gânduri de alinare familiei Nicu Poinar, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a mamei dragi,

LUCREȚIA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Gabriela, Dan și Vlad Micle.

 

* Un ultim și pios omagiu vecinului nostru,

DIMITRIE ILIE MUSCA

la trecerea la cele veșnice. Sincere condoleanțe familiei și întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Locatarii blocului C7, strada Sovata, Oradea.

 

* Cu multă tristeţe am primit vestea trecerii la cele veşnice a colegului nostru,

DIMITRIE MUSCA.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate şi bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea odihnă veşnică! Colegii de facultate, promoţia 1976. (1508)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la prietenul şi colegul nostru

DIMITRIE MUSCA.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească! Ani şi Nelu Purge. (1509)

 

* Cu adâncă durere şi profund regret, am aflat de trecerea în eternitate a colegului nostru

IOAN BERCHE,

care timp de 25 de ani ne-a condus şi coordonat activitatea. Suntem alături de familia îndoliată şi îi transmitem sincere condoleanţe. Nu te vom uita niciodată!

Colegii de la ARL Oradea.

 

* Cu regretul că n-am putut participa la conducerea pe ultimul drum a fostului meu coleg de liceu şi prieten,

DUMITRU BERINDE

şi a soţiei sale,

FLOAREA,

transmit pe această cale condoleanţe fiului Marcel şi întregii sale familii. Dumnezeu să-i odihnească în Împărăţia Sa! Cornel Mut cu soţia Viorica.

 

 

* Regretăm nespus plecarea la cele veșnice a dragei noastre mătuși și nașe

FLOAREA CHEREGI.

S-a stins din viață un om bun cu suflet mare, rămânând amintiri frumoase.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Suntem alături de verișorii noștri, Geta cu familia și Ghiță cu familia. Fam. Tăut Cornel. (1517)

 

* Profund îndurerați de decesul mătușii și nașei

FLOAREA CHEREGI

îl rugăm pe Dumnezeu să o odihnească în pace. Transmitem gânduri de mângâiere pentru Geta și Anita. Nepoţii Raluca și Răzvan cu familiile. (1516)

 

* Cu mare durere în suflet am primit vestea trecerii la cele veşnice a prietenei noastre

LUCIA TODERAŞ,

din Timişoara. Dumnezeu să o odihnească în pace! Suntem alături de soţul Lucian şi de fiul Răzvan cu soţia Anca. Familia Cuc Gheorghe, Aurora şi copiii Mihai şi Mihaela. (1515)

 

* Cu nemărginită durere şi întristare anunţăm încetarea din viaţă a celui care a fost

IOAN SOARE,

în vârstă de 79 ani. Înhumarea va avea loc miercuri, 15 iunie 2022, de la Capela Cimitirului din loc. Sântandrei. Soţia Viorica şi fiul Daniel cu familia.

 

* Suntem alături de familia îndoliată, în marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a fostului nostru coleg,

prof. IONEL MUSTĂŢEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuşi” Oradea. (1514)

 

* Transmitem sincere condoleanțe familiei Mustățea în aceste clipe de profundă tristețe pricinuite de trecerea la cele veșnice a celui care a fost soț, tată și bunic,

profesorul IONEL MUSTĂȚEA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Vecinii de scară.

 

 

* Edgar Allan Poe spunea că „Fericirea nu constă în știința propriu-zisă, ci în dobândirea ei”. Aceasta a fost preocuparea în viața aceasta a distinsului nostru coleg și prieten din vulcania beiușeană

DAN AUREL MUȘET.

Știința dobândită de el a dăruit-o, la rându-i, elevilor săi, care au fost, de fap, copiii lui, pentru care a stat în școală de dimineața până seara. Știința dobândită a pus-o și în cărțile sale, editate chiar de el, dintre care amintesc doar ”Calendar CXC”, editată în 2018, cu ocazia aniversării a 190 de ani de existență a Gimnaziului/Liceului/Colegiului Național ”Samuil Vulcan”. Din ea punea el pe Facebook personalitățile trecătoare prin vulcania Beiușului. Dănuț Mușet a fost fizician istoric sau un istoric fizician. A scormonit cu scrupulozitate istoria ctitoriei vulcaniene, cu predilecție heraldica Beiușului, a liceului și ctitorului său. Împreună am xeroxat mare parte din arhiva liceului nostru, aflată acum la Arhivele Statului – filiala Bihor. Am mai fi avut de lucru acolo. El însuși ar mai fi avut multe de spus posterității, căci ar putea glăsui cu poetul Octavian Goga din poezia Cântă moartea: „Și cum, sub tâmpla mea fierbinte,/ O lume veche-mi reînvie...”. Iar noi, exprimându-ne regretul trecerii lui neașteptate, spunem, cu același poet: „Nu câte-au fost îmi vin în minte/ Ci câte-ar fi putut să fie”. Și, Doamne, câte ar mai fi avut de spus Dănuț al nostru, dacă pensia lui ar fi fost mai lungă... Acum, însă, nu ne rămâne decât să-i dorim în latina despre care mă consulta mereu: Requiescat in dilectione et pace! (Să se odihnească în iubire și în pace!) Prof. Teodor Rif și familia

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 4 ani de tristețe și durere de când ai plecat de la noi, iubitul și scumpul nostru soț, tată, socru, bunic și străbunic

AUREL CIONCA.

Dumnezeu să te odihnească în pace în Împărăția Sa. Soția Ana, fiica Minodora, ginerele Valentin, nepotul Andrei cu soția Aya și strănepotul Leo, din Canada. (1506) 

 

* Astăzi se împlinesc 28 de ani de la decesul scumpei noastre soţii şi mame,

VALERICA SILAGHI.

Nimic nu poate să umple golul lăsat de ea în urmă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Soţul Ghiţă, fiica Marinela cu familia. (1513) 

 

* Pios omagiu de dragoste şi recunoştinţă iubitului meu tată,

av. VICTOR NUŢESCU,

la împlinirea a 22 de ani de la plecarea lui în eternitate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mulţumiri celor care-i vor dărui o clipă de aducere aminte. Fiica Roxana. (1507)