DECESE

 

„Oamenii au un suflet, care mai trăiește,

după ce trupul se face una cu pământul;

el se ridică prin aerul transparent

spre toate stelele strălucitoare”.

                                 H. Christian Andersen

 

ALBUȚ GHEORGHE

JUNC IBOLYA ILDIKO

FODOR JAKAB

CZVIKKER VALTER

BORODAN BIHOREAN

ECSEDI LASZLO

TOTH PIROSKA

MEȘTER CONSTANȚA

POPA MARIA

TIT FLOAREA

LUKICI JANOS ISTVAN

BRAD GHEORGHIȚA-MARIA

KOSZTANDI ELENA

KARSAI BELA

RUSNEAC ȘTEFAN

GECZI KAROLY

SZABO TIBOR

MESZAROS MARIA

GHITEA MARIA

CIUCOIU DUMITRU

OPREA RAREȘ-ALEXANDRU

BACIU VASILE

 

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare

Non-Stop „La Capatul Drumului” SRL.

 

* Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă. În acest univers

al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea.

Odihnește-te în pace, scumpa mea soție!

MARIA GHITEA - 72 ani

Dumnezeu să-ți dăruiască odihnă veșnică, să-ți așeze sufletul între aleșii Săi, în Împărația cerurilor. Stâlpul are loc azi, ora 18.00, la Capela Orășenească, iar înmorântarea va avea loc marți, 15 noiembrie, ora 14.00, la Capela Hașaș.

Soțul îndurerat Ghitea Dumitru.

 

* Cu multă durere în suflete, anunțăm trecerea în neființă a scumpei noastre mame, soacre și bunici

MARIA GHITEA

la vârsta de 72 de ani. Amintiri dragi și multe lacrimi, multa durere și un dor nestins vor rămâne în sufletele noastre pentru cea care ne va lipsi odată cu plecarea dintre noi. Îi vom păstra amintirea vie. Fiul Ghitea Marian, cu soția Florina și nepotul George.

 

* Cu adâncă tristețe ne despărțim de cea care ne-a fost mamă, soacră și bunică

MARIA GHITEA

la vârsta de 72 de ani. Te vom păstra mereu în amintirea noastră. Dumnezeu să-ți dăruiască odihna veșnică, să-ți așeze sufletul între aleșii Săi, în Împărăția cerurilor.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiica Luncan Daniela cu soțul Liviu și nepoții Rareș și David.

 

* Suntem alături de familiile Cermeu Ioan și Frese Ioan, în aceste clipe de grea încercare, la despărțirea de părintele drag. Dumnezeu sa-l odihnească în pace. Familiile Lupșea Nicolaie și Negruț Lucian.

 

* În aceste momente de profundă durere sufletească ne alăturăm cu gânduri de mângâiere finilor noștri dragi Nelu și Florica Cermeu la trecerea în neființă a părintelui lor,

CERMEU IOAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, în Împărăția Sa! Condoleanțe întregii familii! Fam. Chindlea Mihai și Anca.

 

* Împărtășim durerea dragilor noștri prieteni Nelu și Florica Cermeu, cu familia, la plecarea în veșnicie a tatălui, socrului și bunicului lor iubit,

* CERMEU IOAN.

Transmitem familiei îndurerate întreaga noastră dragoste și compasiune. Veșnică să-i fie pomenirea! Fam. Chindlea Lucian și Lavinia. Fam. Chindlea Horia și Doina.

 

* Cu multă durere în suflet și regrete profunde anunțăm și pe această cale trecerea la cele veșnice a minunatei noastre mame, bunici și străbunici,

GEORGETA ȘTEFANIA DUMITRESCU,

la venerabila vârstă de aproape 92 de ani. Sufletul ei bun și dragostea cu care ne-a înconjurat pe această lume nu le vom uita cât vom trăi. Ne rugăm ca bunul Dumnezeu s-o ierte și să-i dea odihnă veșnică acolo unde ajung cei aleși. Slujba de înmormântare va avea loc marți, 16 noiembrie 2022, ora 11.00, la Capela Hașaș din Cimitirul Rulikovski.

 

* A plecat dintre noi un OM deosebit, bihoreanul nostru drag, mare patriot român, 

ambasador PAVEL PLATONA,

născut în Brusturi. Înțelepciunea lui, bunătatea, modestia, dragostea de oameni, dorul lui de țară și de cei dragi ne vor călăuzi mereu. Dumnezeu să-l odihnească și să așeze sufletul lui în Împărăția celor drepți! Înmormântarea are loc azi, 14 noiembrie 2022, ora 13.00, în Oradea, Cimitirul Rulikowski, Capela Hașaș.

Va fi mereu în gândurile și în rugăciunile noastre! Familia îndurerată.

 

* După o viață frumoasă, trăită în simplitate și dăruire pentru cei dragi, Dumnezeu l-a chemat acasă pe dragul nostru tată, bunic și străbunic, 

IOAN CERMEU,

la vârsta de 99 ani. Trăim cu speranța revederii. Înmormântarea va avea loc marți, 15 noiembrie, ora 14.00, de la Capela Orășenească. Fiul Nelu Cermeu cu familia și fiica Lucia Frese cu familia. (2525)

 

* Suntem alături de verișorii noștri Nelu Cermeu cu familia și Lucia Frese cu familia la trecerea în veșnicie a tatălui, bunicului și străbunicului lor drag

IOAN CERMEU.

Dumnezeu să-i dăruiască odihna binemeritată. Verișoara Magdalena cu familia.

 

* Suntem alături de familiile Cermeu Ioan și Frese Ioan, acum la trecerea la cele veșnice a celui care a fost părinte drag, bunic iubitor și un vecin cinstit și de ajutor 

IOAN CERMEU,

care peste două luni împlinea o sută de ani! Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze în ceata drepților! Fam. Ianc Teodor și Florica. (2526) 

 

* Un ultim omagiu distinsului coleg, prieten şi colaborator

ing. GAVRIL ORBAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Foştii colegi Mircea Nica şi Gheorghe Chiorean.

 

* Un suflet plin de dragoste și bunătate s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu. Cu multă tristețe în suflete și neșterse amintiri dragi, colectivul clasei a XII-a B Turism de la Colegiul Economic „Partenie Cosma” ne luăm rămas bun de la dragul nostru coleg

RAREȘ-ALEXANDRU OPREA, 

care a plecat dintre noi mult prea devreme. (2531) 

 

* Cu inima plină de durere în ceasul despărțirii de tine, bunul nostru prieten 

RAREȘ OPREA, 

ne rugăm la Dumnezeu să-ți așeze sufletul în Împărăția Sa, în rândul celor drepți. Nemângâiați suntem că nu ți-am putut alina durerea și suferința, dar căldura și bunătatea pe care ni le-ai dăruit le vom păstra în suflet până în ultima zi a vieții noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, iar pe familie s-o mângâie. Prietenii de la sală: Daria, Titus și Darius. (2532) 

 

* ȘTEFAN RUSNEAC 

a trăit o viață lungă, cu bucurii și tristeți. Acum, la 91 de ani, ne-a părăsit.  Înmormântarea are loc azi, 14 noiembrie 2022, ora 12.00, la Cimitirul Rulikowski, Capela Frențiu. Familia îndurerată: soția Silvia, fiicele Liana și Monica și mult iubitul nepot Alex-Ionuț. 

 

* Împărtăşim durerea colegilor noștri, domnii judecători Ovidiu și Gabriela Blaga, pricinuită de decesul mamei și soacrei dragi şi ne exprimăm profunda compasiune. Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Curții de Apel Oradea. (2533)

 

COMEMORĂRI

 

* Sâmbătă, 12 noiembrie 2022, s-au împlinit doi ani de la trecerea în eternitate a dragului nostru soț, cumnat, unchi și naș,

dr. HORIA PAUL,

de 79 de ani. Rememorăm solicitudinea și erudiția ce l-au caracterizat. Ne gândim cu mult drag și dor la el. Recunoștință celor care îl pomenesc! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Melania, Geta, Nico și Marius.

 

* Azi 14 noiembrie 2022 se împlinesc 23 de ani de când a plecat într-o lume mai bună scumpa noastră mamă, soacră, bunică și străbunică

MARIA PETROI,

din Mierlău. Îi păstrăm în suflet chipul ei blând și ne amintim cu drag de dragostea cu care ne-a înconjurat mereu. Copiii cu familiile. (2530)