DECESE

 

* Fie ca lumina veșnică să-i însoțească sufletul bun spre ceruri, iar Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa, pe cel care a fost bunul meu prieten și coleg,

ADRIAN GĂLĂȘEL.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar celor rămași multă mângâiere și alinare sufletească. Nu te voi uita niciodată! Mircea Zaharie. (5457)

 

* Un gând de mângâiere familiei Gălășel, în aceste momente grele, la despărțirea mult prea devreme de iubitul lor fiu,

ADRIAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Mircea Zaharie. (5458)

 

* Un gând de alinare pentru Felicia, la despărțirea de mama ei dragă,

ANA POPA.

Vecinele și colegele de la PAMORA S.A.: familia Costan Vasile și Sabina, Santău Leontin și Beti. (5459)

 

* Suntem alături de colega noastră, Nica Delia și familia sa, în aceste momente grele pricinuite de pierderea tatălui socru,

EMILIAN NICA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Casei Județene de Pensii Bihor. (5460)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de fratele nostru drag,

GAVRIL TORJA.

Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui bun! Sora Maria și familia. (5462)

 

* Suntem alături de colegul nostru Nicu, la adânca durere pricinuită de decesul tatălui,

GAVRIL TORJA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii de la Întreținere. (5463)

 

* Suntem alături de familia colegului nostru ing. Ghiță Roman, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în eternitate a mamei sale dragi. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Colegii din cadrul Ocolului Silvic Oradea. (5465)

 

* În aceste momente grele, suntem alături de nora noastră Dorina și de fiul nostru Marcel, la despărțirea de mama ei

FLORICA PODINA.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Socrii Macra Dumitru și Florica. (5466)

 

* Un gând de mângâiere și alinare familiei Radu Podina și Marianei Urdea cu familia la despărțirea de mama lor dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia Macra Dumitru. (5467)

 

* Gânduri de alinare și mângâiere colegului nostru Sorin Mihele, în aceste momente de mare tristețe și durere, când se desparte de iubita sa soție. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii de la Baza de Tratament a Complexului Lotus Therm - Băile Felix.

 

 

* Cu gânduri de alinare și mângâiere ne alăturăm familiilor îndurerate: părintele arhimandrit Atanasie, părintele Iosif, părintele Paul, părintele Vasile, părintele Ionel, Mihai, Ancuța, Geta, Lena și Mirela acum când se despart de bunul și credinciosul lor tată,

VASILE PALEU.

Tatăl ceresc să-l aibă în pază și să-i dea odihna binemeritată în pace și liniște, iar pe cei rămași să-i mângâie și să-i întărească. Fam. Berdea Ioan și Marioara. (214)

 

* În aceste clipe de cumpănă, când viața îi pune la grea încercare, suntem alături de finii noștri, Bonta Elena, Marius, Bogdan și David, la marea durere pricinuită de plecarea la cele veșnice a tatălui, socrului și bunicului drag,

VASILE PALEU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-l așeze printre aleșii săi. Nașii, fam. Berdea Ioan și Mariana. (215)

 

* Un gând de mângâiere colegului nostru, director economic Nica Romeo, în aceste momente de mare durere, când se desparte de tatăl său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Conducerea şi colectivul Secției 2, Oradea Transport Local.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Azi se împlinesc 6 ani de când a plecat dintre noi dragul nostru

PETRU SECARĂ.

A trăit 87 ani. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Pios omagiu de prețuire, recunoștință și neuitare din partea celor dragi. Fiica Felicia cu familia. (5468)