DECESE

 

* Împărtășim durerea sufletească și transmitem un gând de mângâiere și alinare finilor noștri, Loredana, Horia și Patric Buz, la marea durere pricinuită de despărțirea de draga lor mamă, soacră și bunică,

MARIA POPOVICI

din Vărășeni. Dumnezeu să o ierte și să-i așeze sufletul bun de-a dreapta Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie! Sincere condoleanțe. Nașii Nicoleta și Călin-Mircea Popa, de la București.

 

 

* Cu multă compasiune, ne alăturăm durerii voastre, Loredana, Horia și Patric Buz, la trecerea neașteptată în neființă a celei care v-a fost mamă, soacră și bunică,

MARIA POPOVICI.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar vouă să vă mângâie sufletele îndurerate. Andreea și Marian Rădoi (București).

 

 

* Un gând de alinare pentru Loredana și Horia Buz, acum când cu durere se despart de mama, soacra și bunica lor dragă. Dumnezeu s-o odihnească, iar pe voi să vă mângâie și să vă întărească. Sincere condoleanțe! Paula, Angela, Mirela și Bogdan. Colectivul S.C. Administrația Domeniului Public S.A. Oradea este alături de colega, Loredana Buz, în aceste momente grele pricinuite de decesul mamei sale. Condoleanțe! (3663)

 

* Suntem alături de familia Horia Buz acum când se despart de scumpa lor mamă și soacră,

MARIA POPOVICI,

din Vărășeni. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar celor rămași mângâiere și alinare.

Familiile Bondor Ionel și Goina Ionel.

 

* Cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la mătușa noastră dragă,

MARIA GANEA.

Slujba de înmormântare va avea loc luni, în data de 18 octombrie 2021, ora 09.45, la Capela Hașaș. Nu vom uita niciodată grijă şi dragostea ce ne-a purtat-o. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace ! Nepoții Ganea Daniela și Ionescu Marius.

 

* A sosit nemilos ceasul despărțirii de tine, unchiule drag,

TAVI BRADEA,

din Luncșoara. Drum lin! Nu te vom uita niciodată. Nepoatele: Nina Toma, Diana și Anca.

 

* Cu adâncă durere anunţăm încetarea din viaţă a scumpului nostru soț, tată, bunic și frate

IOAN BEJUȘCA.

Înmormântarea are loc azi, 14 octombrie 2021, ora 14.00, la Cimitirul Orăşenesc Salonta. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

* Vestea neașteptată a decesului dragei noastre prietene,

dr. CORNELIA CLADOVAN,

ne-a îndurerat profund. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească. Toată compasiunea noastră familiei Cladovan. Livia și Mircea Galu. (3659)

 

* Sincere condoleanțe, alinare sufletească și întreaga compasiune pentru familia Mihuța, încercată de despărțirea de tatăl, socrul și bunicul drag. Dumnezeu să-i dea odihnă și liniște veșnică în Împărăția Sa! Departamentul Comercial și de Vânzări Naționale T.G.I.E. Oradea.

 

* Suntem alături de colega noastră, Cristina Mihuța și de întreaga familie, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune! Biroul Comercial T.G.I.E. Oradea.

 

* Regretăm trecerea în neființă a soțului și păstorului spiritual al comunității din orașul Nucet,

preot IOAN CHIRA.

Consiliul Județean Bihor este alături de familia îndoliată.

 

* Suntem alături de familia îndurerată, acum, cânde se despart de sufletul iubitorului de oameni,

preacucernicul preot IOAN CHIRA,

din Nucet. Dumnezeu să-l odihnească în Ceruri şi mângâiere familiei! Familia Şerfezeu Nicolae şi Rodica. (3684)

 

* Suntem alături de fiii Ovidiu și Claudiu, împreună cu familiile lor, în aceste momente grele în care vă despărțiți de iubita voastră MAMĂ

MARIA TORJE.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar vouă să vă mângâie sufletele, să vă dea puterea amintirii și pomenirii! Sincere condoleanțe. Fam. Duca Alexandru. (3662)

 

* Vă împărtășim durerea dragii noștri, Simona și Mihai Pășcălău, acum, când vă despărțiți de tatăl iubit,

SILVIU BĂICAN.

Sincere condoleanțe întregii familii! Melania și Sid Bose.

 

* Suntem alături de voi, Veta, Mirela, Simona și de întreaga voastră familie, la marea durere pricinuită de pierderea iubitului vostru soț, tată, socru și bunic

SILVIU BĂICAN.

Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune! Fam. Buzguța Jan și Irina.

 

* Suntem alături de voi, cu sufletul, surioarele mele Diana și Bianca, acum când vă despărțiți de mama voastră dragă,

DOINA MATEI.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace în Împărăția Sa, iar pe voi să vă ajute să o pomeniți în rugăciunile voastre. Florina, Corneliu, Eric și Elisa. (3668)

 

* Sunt alături de voi și de familiile voastre îndurerate, dragă Diana și Bianca, împărtășindu-vă durerea la pierderea mamei dragi. Dumnezeu să o ierte și să o așeze între Aleșii Săi. Monica Alb, îndurerată. (3669)

 

* O inimă tânără a încetat să mai bată, un suflet bun se îndreaptă spre cer,

SAS-KOVACS ISTVAN

vei rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră ca student de excepție și coleg devotat. Un gând pios familiei profund îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Departamentului de Chimie. (3670)

 

* Colectivul Facultății de Informatică și Științe suntem profund îndurerați de vestea trecerii la cele veșnice a domnului

SAS-KOVACS ISTVAN

și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Aducem un ultim omagiu colegului nostru

ISTVAN,

un om de excepție ce va rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră. Dumnezeu să-l odihnească! (3676)

 

* Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că ființa atât de dragă ție,

SAS-KOVACS ISTVAN,

a plecat pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de Sas Kovacs Hajnalka. Odihnească-se în pace! Prorector prof. univ. dr. Sanda Filip și colectivul Biroului PPCDI. (3677)

 

* Masteranzii din anul I Biologie, Universitatea din Oradea regretă nespus trecerea la cele veșnice, mult prea devreme și nemeritat, a celui care le-a fost profesor

SAS-KOVACS ISTVAN,

model al dascălului modern, un om deosebit de mare caracter. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

 

* Suntem alături de colegul nostru, Cornel Man, la marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe întregii familii! Colectivul Bibliotecii Universității din Oradea.

 

* Transmit sincere condoleanțe colegului meu, Teușdea Florian, din Groși, la despărțirea de scumpa sa soție,

educatoarea CORNELIA TEUȘDEA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Ciobanu Victoria cu familia.

 

* Anunțăm cu profundă tristețe trecerea la Casa Tatălui a colegei noastre,

doamna PAULA BĂLIBAN,

profesor de Limba și literatura română la Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu din Oradea. Azi am pierdut un prieten de nădejde, un profesor deosebit, un om extraordinar și profund care s-a dedicat trup și suflet meseriei, răspândind în jur iubire, optimism și multă bunătate. Ne-a oferit tuturor un real exemplu de curaj, smerenie și credință, demonstrându-ne zi de zi faptul că „Cea mai preţioasă călătorie este aceea către sufletul nostru.” (Mircea Eliade).

Dragă PAULA,

vei rămâne mereu în inimile noastre!  Noi, colegii și elevii tăi, întreaga comunitate a școlii și bisericii, ne rugăm bunului Dumnezeu să îți călăuzească pașii sufletului spre lumină! Odihnește-te în pace, suflet frumos! Priveghiul va avea loc vineri, 15 octombrie, ora 18.30, la Capela municipală, iar înmormântarea sâmbătă, 16 octombrie, ora 15.00, la capela Frențiu. (3675)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Suntem alături de familia îndurerată şi transmitem sincere condoleanţe colegului şi şefului nostru, Dan Adrian Popuş, în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea celui care i-a fost tată drag,

TEODOR POPUŞ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul PLASTOR TRADING S.R.L. (3679)

 

* S-a stins o viaţă de om, ai pierdut o fiinţă dragă, iar pierderea lasă în urmă tristeţe şi durere. În aceste clipe grele suntem alături de tine, Dan Adrian Popuş şi transmitem familiei îndoliate sincere condoleanţe la pierderea tatălui drag,

TEODOR POPUŞ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Conducerea PLASTOR TRADING S.R.L. (3680)

 

* În acest moment deosebit de greu şi trist suntem alături de domnul ing. Popuş Dan Adrian împărtăşind durerea cauzată de încetarea din viaţă a iubitului său tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe întregii familii îndoliate! Colectivul PERGO S.R.L. (3681)

 

* În aceste momente dureroase pricinuite de pierderea celui care i-a fost tată drag,

TEODOR POPUŞ

transmitem un ultim omagiu şi sincere condoleanţe familiei îndoliate a dl. ing. Popuş Dan Adrian. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul PLASTIS S.R.L. (3682)

 

* Transmitem sincere condoleanţe prietenului nostru, Dan Adrian Popuş, în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea tatălui iubit

TEODOR POPUŞ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Feri şi Tünde. (3683)

 

 

* Ne despărțim azi de cea care ne-a fost mamă iubită, soacră, bunică și străbunică,

RAFILA PETRAȘCA,

în vârstă de 90 ani, din Săcădat. Să-ți fie somnul lin și îngerii aproape, draga noastră măicuță. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, la ora 12.00, la capela cimitirului din comuna Săcădat. Fiica Rodica cu soțul Liviu Ilieș, împreună cu familia din Cluj. (548)

 

* La ceas de mare cumpănă, ne luăm rămas bun de la draga noastră mamă, soacră, bunică și străbunică,

RAFILA PETRAȘCA,

din Săcădat, și Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îi așeze sufletul în Împărăția Sa. Fiul Radu Petrașca cu soția Laura, copiii și nepoții îndurerați, din Cluj. (549)

 

 

* Ne alăturăm vouă, dragii noștri verișori, Rodica și Radu, în momentele de grea încercare, la trecerea în neființă a mamei voastre,

RAFILA PETRAȘCA.

Dumnezeu să-i rânduiască odihnă veșnică. Nepoatele Liana și Anca, cu familia, din Oradea. (550)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinește un an de lacrimi și durere de la trecerea în neființă a iubitei mele surori,

ANA SIMAI.

Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Sora Maria Botău. (3665)