DECESE

 

* Cuvintele nu pot exprima durerea pe care o avem când anunțăm că dragul nostru soț, tată, socru și bunic

MIRCEA AMIHĂLĂCHIOAIEI

(în vârsta de 66 ani), ne-a părăsit fulgerător. Îl vom conduce pe ultimul drum joi, 15 decembrie 2022, ora 13.00 de la Capela Hașaș, din Cimitirul Municipal. Familia îndoliată.

 

* Cu durere în suflete, anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost dragul nostru soț, tată, socru și bunic iubit,

dr. OCTAVIAN LAZA.

Stâlpul va avea loc vineri, de la ora 17.00, la Cimitirul Municipal, iar înmormântarea, sâmbătă, de la ora 12.00, Capela Hașaș. Soția Florica, copiii Șerban și Anca, cu familiile lor.

 

 

* În ziua de 13 decembrie 2022 a trecut în neființă distinsul meu coleg și prieten 

dr. OCTAVIAN LAZA,

un excelent medic primar psihiatru. Transmit sincere condoleanțe familiei sale. Dr. Vasile Vlăduț. (2699)

 

* Sincere condoleanțe, gânduri de alinare și compasiune familiei și colegului dr. Șerban Laza, la pierderea tatălui drag

dr. OCTAVIAN LAZA.

Drum lin spre stele și memoria să-i fie binecuvântată. Bianca Fălăuș cu familia. (2705) 

 

* Îndurerați, întristați, neputincioși mai ștergem pe unul dintre noi de pe lista vieții, pe 

dr. OCTAVIAN LAZA,

coleg și prieten devotat. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Colegii de la Liceul Gojdu, promoția 1955. (2701)

 

* A plecat dintre noi după o lungă și nemeritată suferință 

dr. OCTAVIAN LAZA,

prieten drag de-a lungul vieții noastre. Ne-a lăsat îndurerați și triști. A fost un om bun. Condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Familia Gau Livia și Mircea. (2702)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de cel ce a fost dragul nostru frate, unchi și cumnat

MIRCEA GHERGHELEȘ.

Dumnezeu să-l odihnescă în pace! Maria, Oana și Horea Pop.

 

* Sincere condoleanțe și gânduri de alinare colegei noastre Samuel Alina și familiei, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a mamei. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Colectivul Facultății de Informatică și Științe.

 

* Suntem alături de Alina și familia îndurerată la plecarea neașteptată în veșnicie a celei care a fost

MINODORA NEȘ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Camelia și Dănuț Dușa.

 

* Un gând sincer de compasiune pentru voi, Alina și Geza, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei dragi,

MINODORA NEȘ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Andrea Melega și familia.

 

* Un gând de mângâiere pentru tine, dragă Alina, acum la plecarea scumpei tale mame,

MINODORA NEȘ,

mătușa noastră. Drum lin spre cer! Pia, Dorina și Pușa cu familiile.

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de mătușa noastră dragă,

MINODORA NEȘ,

și suntem alături de verișoara noastră Alina în această grea despărțire. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Nepoata Diana Andrei cu familia.

 

* Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la cumnata noastră

MINODORA NEȘ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să o aseze între aleșii Săi! Ne exprimăm toată dragostea și sprijinul fiicei sale Alina pentru depășirea tristeții. Familia Luci Neș.

 

* Suntem alături de colega noastră Alina Samuel, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a mamei. Sincere condoleanțe. Colegii de la Departamentul de Biologie. (2700)

 

* În aceste momente de tristețe, suntem alături de prietena noastră Alina Samuel și familia ei, la despărțirea de cea care a fost mamă, soacră și bunică iubită și devotată, 

DORA NEȘ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Delia Plop și Daniela Vîlceanu cu familiile lor. (2710)

 

*  Un pios omagiu celui care a fost director al școlii în perioada 1979-1987, distinsul profesor de limba și literatura română 

IOAN PIȚ. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” Oradea. (2709)

 

* Colectivul Inspectoratului Școlar Județean Bihor cu profund regret aduce un ultim omagiu distinsului dascăl

IOAN PIȚ,

profesor și director la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși Oradea și inspector școlar general adjunct. Ne exprimăm condoleanțele noastre familiei îndurerate a celui care cu aleasă vocație s-a dedicat învățământului bihorean cu profesionalism și responsabilitate, contribuind în calitate de dascăl, manager și inspector școlar la creșterea calității învățământului bihorean. Dumnezeu să-l odihnescă în pace! (2698)

 

* Aducem un ultim omagiu și toată recunoștinta celui ce ne-a fost șef și destoinic îndrumător al muncii noastre pe tărâmul învățământului bihorean,

prof. IOAN PIȚ.

Dumnezeu să-i răsplătească harul și bunătatea cu Cereasca Sa Împărăție. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Jurist, Cornel Gârba și grupul de inspectori școlari de la învațămîntul primar și preșcolar.

 

* Copleșită de durere și tristețe mă despart de soțul meu 

NELU CĂVĂȘDAN,

trecut în veșnicie după o scurtă dar grea suferință. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Slujba de înmormântare are loc azi, 15 decembrie, ora 12.00, la capela din satul Bicaci. Soția Florica. (2707)

 

* Triști și înlăcrimați ne luăm rămas bun de la cumnatul și unchiul nostru 

NELU CĂVĂȘDAN.

Un gând de mângâiere pentru familie, în acest moment greu și trist al despărțirii. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Danciu Dumitru. (2708)

 

* Un ultim omagiu prietenului 

dr. IOAN GUIAȘ

„dințarășul”, așa cum îi plăcea să se prezinte în glumă, multor angajați la CFR și prieteni. Dumnezeu să te odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Prof. univ. dr. Mihai D. Drecin.

 

* Cu durere în suflet, ne luăm rămas bun de la fratele, cumnatul și unchiul nostru 

MIRCEA MIREL HĂLMĂGEAN

care ne-a părăsit mult prea devreme, după o cumplită și nedreaptă suferință. Preabunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui bun, să-l ierte și să-l odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc vineri, 16 decembrie 2022, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Sora Doina, cumnatul Nelu, nepoții Ionuț și Cristi cu prietena Mădălina.