DECESE 

 

* Cuvintele nu pot exprima durerea care s-a aşternut în inimile noastre acum, când îl conducem pe ultimul drum pe iubitul nostru soț, tată şi bunic,

NICOLAE PORUMB

plecat prea devreme dintre noi, la vârsta de 64 de ani. Chipul său, dragostea şi căldura cu care ne-a înconjurat, vor rămâne veşnic vii în sufletele noastre. Înmormântarea are loc azi, 15 februarie 2023, orele 13.00, la capela din satul natal Sânnicolau - Român. Dumnezeu să-l odihnească în pace! În veci îndureraţi, soția Ani, fiii Daniel și Cristian cu Andreea și iubiții săi nepoți David și Andrei.

 

* Cu durere în suflet și ochii plini de lacrimi, ne luăm rămas bun de la dragul nostru frate, cumnat și unchi,

NICOLAE PORUMB.

Nu te vom uita niciodată, vei rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sora Maria, cumnatul Alexandru Lazăr, nepoatele Daniela cu Alexandra și Florina.

 

* Cu ochii plânși și sufletele îndurerate, ne luăm rămas bun de la cel care a fost frate, cumnat și unchi,

NICOLAE PORUMB.

Vei rămâne mereu în inimile și sufletele noastre. Drum lin spre cer. Fratele Porumb Ioan, cumnata Florica nepoții Adrian și Șerban.

 

* Suntem alături de colega noastră, doamna Maria Lazăr cu un gând de mângâiere, acum, la pierderea fratelui. Sincere condoleanțe. Colectivul Complexului Lotus Therm.

 

* Un gând de alinare colegei noastre, doamna Lazăr Maria, la durerea pierderii fratelui drag. Sincere condoleanțe! Biroul financiar-contabil - S.C. Turism Felix S.A.

 

* Un suflet bun, a părăsit această lume. Cu ochii plânși și sufletele îndurerate, ne luăm rămas bun de la tine, 

FELICIAN BLAGA

dragul nostru soț, tată și bunic. Vei rămâne mereu în inimile noastre, același om bun. Ne vei lipsi mult. Drum lin printre stele! Soția Violeta, fiul Felician împreună cu Cristina și nepoțica Alma. Slujba de înmormântare va avea loc joi 16.02.2023 ora 13:00 la capela Frențiu.

 

 

* Cu durere în suflet, suntem alături de nașa Violeta și Felician cu familia, la dispariția fulgerătoare a nașului nostru drag 

FELICIAN BLAGA.

Dumnezeu să îl ierte și să îi așeze sufletul bun la dreapta Sa. Finii George, Florin și Cristina Bartan. (3042)

 

 * Trişti că l-am pierdut pe colegul nostru

FELICIAN BLAGA.

Suntem alături de familia lui în marea durere. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii din clasa a XII-a B, promoţia 1976 a Liceului Emanuil Gojdu.

 

* În aceste momente triste suntem alături de colega noastra ec. Antochi Daniela, la despărțirea de soțul drag. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Conducerea și colectivul TESA al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.

 

* În aceste momente de grea încercare și profundă durere, suntem alături de finele noastre Veronica și Ștefania, la despărțirea de dragul lor tată și bunic

VASILE GANGOȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i întărească. Nașii familia Lupuț. (3043)

 

* Împărtășim durerea colegei noastre Veronica și a familiei sale la ceas de grea încercare acum, când se desparte de cel care a fost bun și iubitor tată 

VASILE GANGOȘ.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în rândul celor drepți, iar celor îndurerați să le dea putere și alinare sufletească. Sincere condoleanțe. Colectivul Secției Angiograf. (3044)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu sufletele îndurerate, aducem un pios omagiu, dragului nostru soț și tată, la 2 ani de la trecerea în veșnicie

ing. SORIN IOAN IUONAȘ.

Amintirea lui va rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia.