DECESE 

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la iubita noastră fină,

MARIA HERING.

Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet credincios! Condoleanțe familiei! Nașa Monica Alb și Florina Bențe cu familia. (210)

 

* Îmi iau rămas bun de la cumnatul meu,

DUMITRU POP,

plecat spre veșnicie atât de timpuriu și neașteptat de repede. Odihnă veșnică! Cumnata, văd. Maria Pop. (186)

 

* Cu multă tristețe anunțăm trecerea la cele veșnice a unchiului nostru drag,

DUMITRU POP.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Nepotul Pop Florian cu familia. (187)

 

* Tristețea a pus stăpânire pe sufletele noastre acum, când unchiul nostru

DUMITRU POP,

a luat drumul stelelor, spre veșnicie. Dumnezeu să-l așeze între aleșii Săi! Nepoata Ardelean Adriana și familia. (188)

 

* Ne luăm rămas bun de la verișorul nostru drag,

DUMITRU POP.

Dumnezeu să te odihnească în pace și mângâiere familiei! Verișorii Dragoș Valer și Ana. (189)

 

* Cu inimile îndoliate, familia aduce la cunoștință că în ziua de 13 ianuarie s-a stins din viață,

IOAN TUDERICIU - “CLIBU“

tatăl copiilor Tiberiu, Florica, Doina și bunicul nepoatelor Anca, Ioana, Andreea. A trăit în Husasău de Tinca nr. 86. Înmormântarea va avea loc la Capela satului Husasău de Tinca, azi, 15 ianuarie 2021, de la ora 12.00, când ne vom lua adio. Familia. 

 

* Un gând de alinare şi sincere condoleanţe pentru Tibi, Florica şi Doina cu familiile lor, la despărţirea de iubitul şi harnicul lor tată,

IOAN TUDERICIU.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Fam. Tuderici şi Manea, Oradea. (234)

 

* Cuvintele noastre de înmbărbătare şi mângâiere se îndreaptă spre familia Durgheu Patricia şi Rusu Codrat, greu încercată prin pierderea minunatului soţ, tată şi ginere,

ZORIN DURGHEU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Ardelean Valer. (230)

 

* În aceste momente de mare durere și tristețe, suntem alături de familia Rusu Codrat, la pierderea ginerelui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul S.C. Intrans S.R.L. (228)

 

* În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Dumnezeu a hotărât să vă despartă şi să pună capăt unui drum presărat cu dragoste şi dăruire. Ai plecat mult prea repede, soarele vieții tale a apus prea devreme. Ne vom aminti cu drag și bucurie de tine. Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce mai avem pentru a comemora viața ta,

ZORIN DURGHEU.

Drum lin către stele și odihna veșnică îți dorim, suflet drag! Sincere condoleanțe familiilor greu încercate, Patricia Durgheu și Rusu Dana și Codrat. Familiile Rotar Viorica, Mircea și Mihai.

 

* Ne luăm întristați rămas-bun de la nepotul și verișorul nostru,

ZORIN DURGHEU,

plecat mult prea devreme la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să dea alinare sufletească familiei greu încercate. Sincere condoleanțe! Geta Costa și familia.

 

* Şi-a început călătoria spre casa din Împărăţia Cerurilor,

ILEANA MARIA MUȚIU,

cea care a fost mamă, soție și bunică iubitoare. Dumnezeu să o odihnească în pace şi pe cei îndureraţi să îi aline cu mângâierea Duhului Sfânt! Suntem alături de familia colegei noastre Conf. univ. dr. Muţiu Alexandra Ileana, în aceste triste momente Colectivul Departamentului de Contabilitate şi Audit al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş - Bolyai din Cluj – Napoca. (236)

 

* Regret nespus trecerea în veșnicie a bunei mele prietene și colege,

KATI MAGHIAR.

Sincere condoleanțe familiei devotate, care i-a fost alături până în ultimul moment. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Tanța Gal cu familia. (237)

 

* Suntem alături de voi, în aceste clipe de grea încercare. Bunul Dumnezeu să vă mângâie, iar celui care a fost tată, bunic, străbunic, drum lin spre cer. Sincere condoleanțe! Familia Vid. (238)

 

* Un sincer gând de alinare pentru nepoata noastră, Ioana Vid și familia ei, la marea durere pricinuită de pierderea bunicului și a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Buni Ana, Maia, Rodi și Doini cu familiile. (239)

 

* Suntem alături de voi, dragii noștri prieteni, la plecarea spre cele veșnice a celui care a fost,

LIVIU ROȘU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei! Florica Zopota cu familia. (332)

 

COMEMORĂRI

 

* Cu mare durere în suflete anunțăm că au trecut 40 de zile de când draga noastră mamă, bunică și străbunică,

CAROLINA BELEA,

ne-a părăsit, lăsându-ne cu sufletele îndoliate. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 9.00, la Biserica „Schimbarea la Față” Velența. Nu te vom uita niciodată, draga noastră Buni-Buni! Dumnezeu să te odihnească în pace! Copiii Răsvan și Carmen, cu familiile lor.

 

* Retrăim  aceleași clipe de durere și întristare ca în urmă cu 6 luni, atunci când  mult iubita noastră  mamă, soacră, bunică și străbunică

înv. ANA BONDAȘ

                                                                   

a trecut în veșnicie. Sufletele noastre păstrează vie amintirea dragostei sale. Pentru tot îi dăruim respectul, iubirea și recunoștința noastră, rugându-l pe bunul Dumnezeu să îi dea odihnă în Împărăția Sa! Parastasul de pomenire va avea loc la Biserica Ortodoxă din satul Fegernic, duminică, 17 ianuarie 2021, la ora 12.00. Mulțumim celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Familia îndurerată. (209) 

 

* Draga mea,

FLORICA MASCAȘ!

Tristă și dureroasă a fost despărțirea de tine, în urmă cu doi ani. Tu ai fost sufletul familiei și raza care ne-a luminat calea în zilele întunecate. Dragostea ta ne-a învăluit zi de zi și ne-a ocrotit de griji și nevoi. Te vom păstra cu recunoștință în gânduri și amintiri. În veci nemângâiați, soțul Mascaș Pavel cu familia. (229)

 

* O clipă de aducere aminte, lacrimi de dor și recunoștință, o rugăciune către Dumnezeu, în memoria dragelor noastre surori și cumnate,

FLOARE MASCAȘ

și

MARIA GUG,

astăzi la împlinirea a doi ani, respectiv șapte ani, de la trecerea lor la cele veșnice. Bunul Dumnezeu să le dea pace, liniște și odihnă veșnică! Sora Doina cu soțul Ioan Mag. (205)

 

* Cu adâncă tristețe și durere sufletească, respect și venerație ne amintim de cel care ne-a fost sprijin de nădejde, ne-a ocrotit cu afecțiunea și dragostea sa, iubitul nostru soț, tată, bunic și străbunic

col. rez. NECULAI I. ȘTEFĂNESCU.

Acum când comemorăm împlinirea a doi ani de când a părăsit această lume pământească, ne plecăm frunțile și păstrăm în memorie chipul, bunătatea și dăruirea sa. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Familia îndurerată. (171)

 

* Mâine, 16 ianuarie 2021, se împlinesc 7 ani de lacrimi și durere, de când a plecat la cele veșnice dragul nostru soț, tată, socru și bunic

NICOLAE INDRIE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i așeze sufletul bun lângă aleșii Săi! Mulțumiri celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Familia îndurerată. (197)

 

* Cu durere retrăim momentul despărțirii de mama și bunica

ANA MAXIM.

La 40 de zile de la plecarea în veșnicie, o pomenim cu smerenie și îl rugăm pe Dumnezeu să o ierte și s-o odihnească în pace. Parastasul are loc la Biserica ”Sfântul Nicolae”, din cartierul Ioșia, Oradea, în 16 ianuarie 2021, ora 9.00. Odihnească-se în pace! Familia. (227)

 

* Pios omagiu și tristă amintire la împlinirea a 25 de ani de când își doarme somnul liniștit al veșniciei, cea care a fost scumpa și draga noastră soție, mamă, soacră și bunică

prof. VIORICA RUS.

Trecerea timpului adâncește și mai mult dorul și singurătatea noastră. Păstrăm duioase amintiri împletite cu lacrimi și dor nestins. Adâncă recunoștință celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Dumnezeu să-i dea pace, liniște și odihnă veșnică. Familia.