DECESE

 

* Este dureros să pierzi ființa iubită. Am sperat … ne-am rugat, dar moartea a fost mai puternică…. Cu durere în suflete, ne despărțim de cea care a fost mamă, soacră și bunică dragă, 

ELENA LAZA,

de 73 ani, un suflet cald și blând dedicat familiei până la sacrificiu. Înmormântarea va avea loc luni, 18 mai 2020, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Părintele Ceresc să te odihnească în liniște și pace, alături de îngeri! Te vom păstra veșnic vie în inimile noastre. Cu sufletele îndurerate, fiica Angela, ginerele Cătălin și nepotul Sergiu. (3645)

 

* Te-ai stins puțin câte puțin sub privirile noastre neputincioase plecând prea devreme de lângă noi, pentru totdeauna, draga noastră mamă, soacră și bunică,

ELENA LAZA,

în vârstă de 73 ani. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul printre aleșii Săi. Nu te vom uita niciodată! Îndurerați: fiul Marius, nora Mona, nepoatele Bianca și Marisia. (3646)

 

* Compasiune și sincere condoleanțe. Suntem alături de colega noastră, Neacșiu Angela, în aceste momente de grea încercare și durere pricinuite de pierderea MAMEI dragi. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colegele de muncă din cadrul Direcției Economice și a Serviciului Audit al Universității din Oradea. (3650)

 

* Cu profundă durere și tristețe ne despărțim de minunata și generoasa noastră mamă, bunică și soacră,

RODICA ȘTEFANIA COCIUBAN,

79 ani, după o lungă și nemiloasă suferință. Chipul ei cald și blând îl vom păstra până la adânci bătrâneți. Dumnezeu să o odihnească în pace! Înmormântarea se va oficia la Capela Hașaș, azi, 15 mai, ora 12.00. Fiicele Liana și Rodica, nepoții Bogdan și Vlăduț și ginerii Sorin și Valentin. (3654)

 

* Cu crezul că plecarea iubitei mele surori,

RODICA ȘTEFANIA COCIUBAN,

de 79 ani se va continua spre Înaltul Stelelor, unde este așteptată cu multă dragoste de minunații noștri părinți, mă despart cu drag până la reîntâlnirea noastră. Dumnezeu să te vegheze cu lumina celestă! Fratele tău, dr. ”Mihăiță” Iova. (3655)

 

* Pios omagiu colegei și prietenei noastre

RODICA COCIUBAN,

mamă, bunică și soră iubită, dăruită familiei și profesiei. Condoleanțe familiilor îndoliate. Fam. dr. Vicaș Cornel. (3644)

 

* Suntem alături de colega noastră, Dr. Micula Cociuban Liana Cornelia, la durerea pricinuită de despărțirea de cea mai dragă ființă din viața unui om - MAMA. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colegiul Medicilor Stomatologi Bihor.

 

* Cu profundă pioșenie ne luăm, rămas bun de la dragul nostru tată și soț

ADRIAN VĂDAN.

Fie-i țărâna ușoară! Fiica Vădan Alexandra, soția Vădan Claudia. (3648)

 

* Cu profundă tristețe și durere am aflat vestea plecării dintre noi a prietenului nostru îndrăgit, un OM deosebit,

ELENEȘ IOAN-NELU.

Suntem alături de familia îndurerată: soția Rodica și copiii, Dana și Ciprian, cărora le transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Noi îl vom păstra mereu în sufletele noastre. Familia Silaghi. (3651)

 

* Un gând de alinare și mângâiere colegului nostru, Dan Pavel, la despărțirea de iubita lui mamă. Dumnezeu să o odihnească. Sincere condoleanțe! Colegele de la Unit NN Asigurări.

 

* Cu profundă durere în suflet, mă despart pentru totdeauna de fosta mea colegă,

LENUȚA LAZA.

Nu o voi uita niciodată. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Florica Igna.

 

COMEMORĂRI

 

* Cu durere în suflet și mult respect ne amintim de această zi specială, 15 mai, o zi aniversară pentru distinsul nostru profesor, doamna

AURORA COMĂNESCU,

care în urmă cu șase luni s-a înălțat la ceruri, pentru a sta alături de Marii Apostoli ai Învățământului românesc. Ați educat oameni, ați modelat destine! Vă iubim și vă prețuim! Nu vă vom uita niciodată! Rugăciuni, candele și recunoștință sunt tot ceea ce vă putem oferi din adâncul inimilor noastre. Dumnezeu să vă odihnească în pace! Un gând de mângâiere pentru doamna doctor Sanda Comănescu. Domnica Cordoș, promoția 1969. (3641)

 

* "Nu vom uita cei cinci ani petrecuți împreună,

Nu vom uita anii cei mai frumoși, tinerețea!"

Tot astfel răsună cântecul nostru la împlinirea a 6 luni de când draga noastră profesoară,

AURORA COMĂNESCU,

a trecut în eternitate. Azi, 15 mai 2020, ar fi sărbătorit 100 ani de la nașterea sa. Să-i fie de-a pururi sărbătorirea în ceruri alături de îngerii și de cei aleși ai lui Dumnezeu. Anul V B, promoția 1975 - clasa prof. Dumitru Pete, a Liceului Pedagogic "Iosif Vulcan” Oradea.

 

* Suntem alături de tine, Sanda, acum când se împlinesc 6 luni de la plecarea mamei tale, Dascălul și Omul desăvârșit

prof. AURORA COMĂNESCU.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar ție să îți dea mângâiere! Nichi Bortoș, Horică Bortoș și Geta Mușet cu familiile lor. (3649)

 

* Prezent mereu în inimile și rugăciunile noastre, retrăim cu aceeași durere ziua despărțirii de bunul și dragul nostru soț, tată, bunic și străbunic,

DIMITRIE CACIORA

plecat în urmă cu șase săptămâni pe drumul veșniciei. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i vegheze somnul lin, iar sufletul să-i fie purtat de îngeri. Parastasul va avea loc sâmbătă, 16 mai 2020, la Biserica ”Sfântul Nicolae”, Ioșia. Adâncă recunoștință celor care vor înălța la ceruri o rugă în amintirea sa. Profund și veșnic îndurerați, soția Floare, fiul Dumitru cu soția Lucia, nepotul Octavian cu logodnica Andreea, nepoata Cristina cu soțul Bogdan și strănepoatele Daria și Andreea. (3640)

 

* Comemorăm un an de când prietenul nostru,

IOAN DĂSCĂLEANU,

a trecut, cu voia lui Dumnezeu, dar atât de neașteptat, în lumea drepților. Memoriei sale, întregul nostru omagiu și toată prețuirea pentru prietenia pe care ne-a dăruit-o. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Ioan Petrila și Cornel Gârba.

 

* Durerea și lacrimile nu pot descrie imensul și nesfârșitul dor, acum la 6 luni de când mama noastră dragă,

ȚANCA CIUCIU,

s-a ridicat la cele veșnice. Drum lin, printre stele! Dumnezeu să o odihnească în pace! Fiicele Rodica și Marcela. (3647)

 

* În fața morții, suntem neputincioși. Plecăm capul cu durere sfâșietoare și ne întrebăm: De ce? Un gând ne spune: Știe doar El! Nimic nu va putea alina durerea din sufletul meu, de când în urmă cu un an, moartea nemiloasă mi-a răpit-o de lângă mine, în mod grabnic, pe cea mai iubitoare soție,

MARIA BUGHIU.

Nu uita, iubita mea soție, că te iubesc mult! Mulțumesc tuturor celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte! Soțul Gheorghe. (3652)

 

* Am trecut în urmă cu un an, prin momentul plecării de pe acest pământ a celei mai scumpe și prețioase ființe: MAMA... Chipul și prezența mamei mele,

MARIA BUGHIU,

adevărată dovadă de jertfă, căci așa m-a iubit, ce știa să ridice sufletele orișicând, și care s-a dedicat cu inima, familiei și meseriei pentru care a fost dăruită, le voi păstra mereu în inimă! Dacă adeseori mă doare adâncimea dorului, trăiesc cu nădejdea promisiunii lui Dumnezeu pentru acea zi binecuvântată, în care îmi voi revedea în veșnicie mama! Fiica Georgeta Bughiu. (3653)

 

* S-au scurs 40 de zile de la trecerea la cele veșnice a dragei noastre mame, soacre și bunici,

ANA PIRTEA.

Bunătatea și blândețea ei vor dăinui veșnic în inimile noastre. Bunul Dumnezeu s-o așeze între aleșii Săi! Familia îndoliată.