DECESE

 

* Vestea neașteptată a morții dragei noastre verișoare și mătuși

LUCIA CIORNEI

ne-a îndurerat profund. Suntem alături de nepoții noștri Dora și Călin. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Ovidiu și Aurora Tărău și Adriana Lipoveanu. (3710)

 

* Suntem alături de voi Lenuța, Mariana, Ghiță și familiile voastre, acum când vă despărțiți de scumpa voastră mamă, soacră și bunică

ELENA BUTCA,

din Livada. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar celor rămași mângâiere și alinare. Nepotul Ionel, Alina, Cristi și Ionuț Chivari. (3710)

  

* Cu durere anunţăm trecerea în nefiinţă a bunului nostru văr,

IONEL BARBONŢA,

69 ani, după o lungă şi grea suferinţă. Înmormântarea va avea loc luni, 18 octombrie 2021, ora 14.00, la Capela Haşaş, iar stâlpul va avea loc duminică, 17 octombrie 2021, ora 17.30 la Capela Orăşenească. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Verişoara Doina Tiurbe cu familia, Cristian Tiurbe cu familia şi verişoara Maria Cristea cu fiul Şerban Paul Cristea. (3661)

 

* Suntem alături de familia Tiurbe Ioan și Doina, în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a iubitului lor verișor

IONEL BARBONȚA.

Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică. Familia Maria Gale. (3691)

 

* Suntem alături de voi, Mihai, Oana și Alex, la marea durere pricinuită de pierderea dragei voastre soții și mame,

MARIANA GALEA.

Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Familia Ladar Eugenia și Călin, copiii Călin şi Maria. (3688)

 

 

* În aceste momente triste și grele ne exprimăm întreaga noastră compasiune pentru familia prietenilor și vecinilor noștri, care acum cu multe lacrimi și durere se despart de cea care a fost fiica, soția și mama,

MARIA GALEA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar familiei greu încercate să-i dea putere și liniște sufletească. Vei rămâne veșnic în inimile noastre. Fam. Breg Bianca și Sotoc Gheorghe. (3690)

 

* Cu tristețe în suflete ne luăm rămas bun de la nașul nostru,

preot IOAN CHIRA.

Fie ca lumina veșnică să-i însoțească sufletul spre ceruri! Finii Ladar Călin și Eugenia cu familia. (3687)

 

* Transmitem întreaga noastră compasiune familiei

preot IOAN CHIRA,

în marea durere pricinuită de decesul celui care pentru noi a fost un prieten drag și scump. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet blând și iubitor s-a ridicat la cer. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Fam. Rotaru Marcel din Oradea, fam. Aron Aurel din Nucet. (3685)

 

* Sincere condoleanțe și întreaga compasiune pentru familia îndurerată, în acest moment greu pricinuit de trecerea în neființă a

preotului IOAN CHIRA.

Dumnezeu să-l odihnească! Eva Crișan.

 

* Sunt alături de familia îndurerată în aceste momente de grea încercare, pricinuite de pierderea celui ce a fost

preot IOAN CHIRA.

Dumnezeu să-l odihnească! Bocșe Elena.

 

* Suntem alături de familia pr. Chira Ioan în aceste clipe grele la despărțirea de soțul și tatăl lor. Gândul nostru se îndreaptă spre ei cu toată compasiunea. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Cotia Mărioara cu familia.

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a celui ce ne-a fost soț, tată și bunic

IOAN GÂRBA.

Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă și liniște veșnică. Familia. (3707)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost bunic și socru drag,

IOAN GÂRBA.

Va rămâne mereu în sufletele și amintirea noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nepoții Maria și Mihai și nora Ramona Gârba. (3702)

 

* Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a celui care a fost cuscrul nostru

IOAN GÂRBA.

Dumnezeu să îl odihnească în pace. Familia Popoviciu Ioan. (3703)

 

* Suntem alături de familia Gârba, în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a scumpului soț, tată și bunic,

IONEL.

Dumnezeu să-l odihnească! Mătușa Iuliana, verișorul Anton cu familia.

 

* Suntem alături de Natalia cu copii, acum la trecerea la cele veşnice a verişorului nostru,

IONEL GÂRBA.

Sincere condoleanţe întregii familii! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam Pavel Florian şi Irina.

 

* Cu inimile sfâșiate de durere deplângem trecerea în veșnicie prin mila Domnului a scumpului nostru verișor

IOAN GÂRBA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i întărească pe cei rămași soția Natalia, fiul Mihai cu soția Viorica, nepoții Mihai și Maria a lui Radu, Ștefan și Ana a lui Mihai, nora Ramona. Fam. Flore Gârba, Genovica și Sabin. (3698)

 

* Împărtășim durerea sufletească și transmitem un gând de mângâiere și alinare dragilor noștri Natalia și Mihai, la marea durere pricinuită de despărțirea de dragul lor soț și tată

IONEL GÂRBA.

Dumnezeu să-i așeze sufletul bun de-a dreapta Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie! Sincere condoleanțe. Marilena și Cosmin Biriș.

 

* Cu multă durere în suflete anunțăm încetarea din viață a scumpului nostru tată și bunic

DUMITRU GURĂU,

în vârstă de 89 ani.

TICU

nostru drag s-a grăbit să plece la scumpa lui soție, iar pe noi ne-a lăsat cu inimile sfâșiate de durere. Drum lin spre ceruri, dragul nostru tată și bunic! Slujba de înmormântare are loc azi, 15 octombrie 2021, ora 13.00, în satul Chijic de la nr. 30. Familia îndurerată. (3689)

 

* Cu profundă tristeţe am aflat vestea trecerii la cele veşnice a vecinei noastre,

MARIA GANEA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Sincere condoleanţe familiei! Asociaţia de Proprietari Magheru 12. (3660)

 

* După o lungă și grea suferință s-a stins o viață de om. Prietenul și vecinul 

DUMITRU SECARĂ,

 din Țigăneștii de Criș a plecat la Ceruri. Nu voi uita niciodată ajutorul și sprijinul tău. Sincere condoleanțe familiei! Tanc Alexandru.

 

*  Cu multă compasiune, ne alăturăm durerii familiei îndoliate, la trecerea neașteptată în neființă a celui care v-a fost tată, socru și bunic,

DUMITRU  SECARĂ.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Tanc Gheorghe și familia (Jimbolia).

 

 

* Ne este greu să exprimăm în cuvinte durerea ce ne încearcă acum, la vestea trecerii la Casa Tatălui a doamnei

prof. de limba română PAULA BĂLIBAN.

Dânsa ne-a insuflat dragoste pentru cărți şi ne-a învățat să fim oameni buni.

Ernest Hemingway a spus odată: “Omul moare de două ori: o data când este îngropat și a doua oară când este menționat pentru ultima oară”. Doamna

prof. PAULA BĂLIBAN

nu va muri niciodată pentru că numele dânsei va fi purtat în sufletele noastre. Vă mulțumim pentru multele lecții legate de viață și mai ales pentru iubirea pe care ne-ați purtat-o! Va vom păstra vie amintirea și ne vom strădui să vă respectăm dorința de a rămâne OAMENI BUNI! Ai dumneavoastră elevi din clasa a XI-a A, Liceul Greco Catolic "Iuliu Maniu".

 

* Mama, precum bunul Dumnezeu, ne dăruiește de toate, fără să ne ceară prea multe; ne înțelege nebuniile, ne mai ceartă, din dragoste, dar ne iubește necondiționat. Și mama noastră dragă,

MATEI SCINTEOARA DOINA,

ne-a iubit în felul său, în tăcere. Tot așa s-a și stins... ca o lumânare. Sufletul s-a ridicat la ceruri, iar trupul neînsuflețit va fi înmormântat vineri, 15 octombrie, ora 13.00, în Cimitirul din Șuncuiuș. Să-i fie bine primită jertfa și neodihna, bunătatea și iubirea de către Cel Drept. Odihnească-se în pace! Noi o vom pomeni cât vom trăi. Fiica Diana, Victor, Șerban, Cristina, Matei.

 

* Mama e comoara pe care nu o poți aprecia. Nu realizezi cât a fost de scumpă, de prețioasă, până nu o pierzi. La fel a fost și mama noastră,

MATEI SCINTEOARA DOINA.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Ne-a iubit ca o mamă, fără condiționări. Acum, copiii, nepoții și strănepoții s-au adunat să o cinstească la plecare. Fiica Bianca, Mihail și Călin.

 

* Vă împărtășim durerea, dragă Diana și Bianca, la pierderea mamei dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să-i ierte toate păcatele! Mariana, Adi și Ovidiu.

 

* O inimă bună a încetat subit să mai bată, un suflet mare a dispărut de lângă noi, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Cu inimile îndoliate aducem la cunoștința prietenilor, colegilor și cunoștințelor, că soțul, fiul, fratele, ginerele și cumnatul nostru mult iubit și respectat

SAS-KOVACS ISTVAN,

aflat în floarea vârstei, cu o tragică repezeală a trecut în neființă. De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă, ci doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Cu sufletul îndurerat, îi va purta veșnică amintire soția Hajni, părinții Sandor și Etelka, surorile, socrul, cumnata, cumnatul și familiile acestora. Să-ți fie somnul lin!

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice, fulgerător și neașteptat, a fostei noastre vecine

VIORICA IOVAN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe întregii familii și întreaga noastră compasiune. Diana Falcone, Ana Ursu și Veturia Bonțe, din Parcul Traian. (3692)

 

* Atunci când cuvintele sunt depășite de regretul pe care ar trebui să-l exprime, nu rămâne decât să ne rugăm în tăcere pentru sufletul mamei voastre

RAFILA PETRAȘCA

un om bun și drag care va rămâne mereu în sufletul meu. Gândurile și rugăciunile mele sunt cu voi, Rodica și Radu, în aceste momente de durere. Dumnezeu să-i dea odihna cea veșnică, iar vouă să vă dea tăria să treceți prin această grea încercare. Patricia Krisar-White. (3694)

 

* Cu profund regret am aflat vestea trecerii la cele veșnice a mamei voastre,

RAFILA PETRAȘCA

mamă și bunică iubitoare. Ne alăturăm vouă, Rodica și Radu, în această durere și vă asigurăm de întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să îi dea odihna cea binemeritată și să-i călăuzească sufletul spre lumină. Maria Bandiciu și Rodica Krișar. (3695)

 

* Regretăm plecarea colegei noastre de liceu, anul IV B, educatoare, promoția 1978

CORNELIA TEUȘDEA (BACIU).

Colegele își iau rămas bun și transmit condoleanțe sincere familiei. (3696)

 

* Suntem alături de draga noastră nașă Fironduța în greaua pierdere a celui care ne-a cununat și ne-a botezat copiii

GHEORGHE VLAȘ,

din Vălani. Sincere condoleanțe. Finii Marcel, Marilena, Iancu-Mihai și Georgiana-Ștefania Boța. (3701)

 

 

* În aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să găsești cuvintele, pentru că nimic nu-mi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea ființei iubite, soțul meu drag

TEODOR POPUȘ.

Dumnezeu a hotărât să ne despartă și să pună capăt unui drum presărat cu dragoste și dăruire. Dormi în pace suflet bun! Soția îndoliată Veronica. (3705)

 

* Ceasul despărțirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens și lacrimi de durere fără margini. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în grădina Sa, pe iubitul nostru tată, socru și bunic

TEODOR POPUȘ.

Înmormântarea va avea loc duminică, ora 11.00, de la Capela Orășenească a Cimitirului Rulikowski. Fiul Dan-Adrian cu soția Lavinia și fiica Bianca-Teodora. (3704)

 

* Când o ființă dragă nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori. Profund îndurerați ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost tată, socru și bunic

TEODOR POPUȘ.

Dumnezeu să-i dea odihna cea veșnică! Fiica Alina cu soțul Octavian și copiii Călin și Cristina cu soțul. (3706)

 

* Suntem alături de colega noastră Cristina Scobiola în aceste momente de mare tristețe pricinuite de pierderea tatălui drag. Sperăm ca gândurile noastre să-i ofere alinarea și puterea de a depăși această grea încercare. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Centrului de Studii Interdisciplinare, Universitatea din Oradea.

 

COMEMORĂRI

 

* Păstrându-i vie amintirea, aducem un pios omagiu de prețuire, dragoste, dor și recunoștință veșnică, la împlinirea celor 7 ani de la trecerea din această viață a iubitului nostru

PETRU SECARĂ.

A trăit 87 de ani. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică sufletului său. Parastasul va avea loc sâmbătă, 16 octombrie 2021, la Mănăstirea Sf. Cruci. Fiica Felicia, Samuel, Mara Pawel, Tudor, Maria, Filip, Robert și Teodor. (3696)

 

* În urmă cu 20 de ani s-a stins o viață de om, am pierdut o ființă dragă, cuvintele sunt de prisos, ele se rezumă doar la durere şi tristeţe. Fiinţa iubită a plecat brusc şi definitiv din viaţa noastră, s-a ridicat la cer lăsând în urmă o nemărginită durere, tristețe şi un gol imens. Numai Dumnezeu ne poate ajuta să înţelegem că drumul fiinţei dragi s-a oprit aici. A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor. Rugăm apropiații să își amintească o clipă de cel care a fost

NICOLAE NUȚIU-(NIKY).

Odihnească-se în pace! Soția Elena, fiul Eugen, mama Magda și fratele Tibi.

 

* Nimic în lume nu-i mai valoros şi drag, decât „MAMA”, dar această comoară a noastră,

înv. MARIA OSWALD

a trecut în veşnicie în urmă cu un an, lăsându-ne singuri. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i facă parte de odihnă, linişte şi pace veşnică. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 17 octombrie, ora 12.00, la Biserica Ortodoxă din Sîntandrei. Îndureraţi, fiii Ioanikoa şi Dănuţ împreună cu familiile. (3671)

 

* Timpul nu poate şterge dorul, amintirile, lacrimile şi tristeţea ce s-au aşternut în sufletul meu, în urmă cu un an, când m-am despărţit pentru totdeauna de scumpa mea soră,

înv. MARIA OSWALD.

Dumnezeu să odihnească sufletul ei bun în pace! În veci îndurerată, sora Luci Ciuclea. (3672)

 

* Mereu prezent în gândurile noastre, cu toată dragostea aducem un pios omagiu de preţuire dragului nostru soţ, tată, socru şi bunic,

IOAN HEREA,

la 6 luni de la plecarea dintre noi spre cele veşnice. Să-ţi fie somnul lin şi îngerii aproape. Recunoştinţă celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Dumnezeu să te odihnească în pace, lângă aleşii Săi! Soţia Maria, fiicele Adriana cu soţul Silviu, nepoatele Raluca şi Georgiana, Olimpia cu soţul Daniel, nepoatele Denisa şi Alexandra. (3666)

 

* S-au scurs treizeci de ani de tristețe și lacrimi de când ne-a părăsit dragul nostru

ALEXANDRU FULOP.

Te vom pomeni mereu în rugăciunile noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Familia. (3697)

 

* Triști și neconsolați, îți ducem dorul dragul și iubitul nostru soț, tată, frate, bunicuț, tată-socru, unchi, cumnat și cuscru

GHEORGHE COOȘ

mutat la cele veșnice în urmă cu șase luni. Te purtăm în suflet și gând cu iubire, dor, afecțiune și imensă suferință. Parastasul de pomenire are loc azi, 15 octombrie 2021, orele 18.00, la Biserica cu Lună. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul bun și generos în Împărăția Sa! Familia pe veci nemângâiată. (3700)