DECESE

 

* Suntem alături de tine, Cristi, în aceste momente dureroase în care atât de fulgerător te desparţi de tatăl tău,

IOAN SFÂRLEA.

Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veşnică! Sincere condoleanţe întregii familii Sfârlea. Alex, Alice şi Marius Stamate. (4161)

 

* Ne alăturăm durerii familiei îndoliate, pricinuite de trecerea în nefiinţă a lui,

PAVEL LECHMENIUC.

Sincere condoleanţe. Familiile T. Sârbu şi V. Bărui. (4165)

 

* Transmitem toată compasiunea şi sincere condoleanţe familiei la despărţirea de iubita lor mamă şi bunică,

GIZELLA PAL.

Foştii colegii de la Orintex S.A. Oradea. (4166)

 

* Suntem alături de colega noastră Gal Florina şi familiei acesteia, împărtăşindu-i durerea la despărţirea de bunul său tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Secţiei de Neurologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Oradea. (4167)

 

* Un gând de mângâiere sufletească pentru Pişti Hecser, acum când viaţa îl pune la o nouă încercare pricinuită de trecerea la cele veşnice a tatălui său drag,

ISTVAN HECSER.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Florica Raita cu familia. (4170)

 

* Mulţumim colectivului C.N. „Iosif Vulcan”, rudeniilor şi vecinilor din Beiuş şi Sâmbăta, vecinilor de bloc, pentru că au fost alături de noi în aceste momente grele, pricinuite de plecarea dintre noi a iubitei noastre mame şi soţii,

LILIANA LUCACIU.

Dumnezeu s-o odihnească! Alexandru şi Doru Lucaciu. (4171)

 

* Suntem alături de sora noastră Maria Raţ, n. Pop din Diosig şi de familia ei, la trecerea în nefiinţă a soţului, tatălui, bunicului drag

GHEORGHE RAŢ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe din partea surorilor Elisabeta, Ana şi Irina cu familiile lor. (4172)

 

* Cu ochii în lacrimi şi inima zdrobită de durere anunţ trecerea la cele veşnice, după o cruntă suferinţă la vârsta de 60 de ani, a iubitei mele soţii

RODICA MARGARETA BONDAR.

Nu te voi uita niciodată! Înmormântarea va avea loc în data de 1 iunie 2017, ora 14.00, la Cimitirul Municipal din Salonta. Soţul Ioan Bondar, în veci îndurerat. (4173)

 

* Moartea lasă în urmă suflete îndurerate, dar amintirea dragostei de mamă e nemuritoare. Cu multă durere ne despărţim de cea care ne-a fost mamă şi bunică dragă

RODICA MARGARETA BONDAR.

Dumnezeu să te mângâie şi să te odihnească! Fiul Mircea cu familia. (4174)

 

* Mare a fost bucuria cu care te-am strâns pentru prima dată în braţe, dar cumplit sufăr văzându-ţi lumânarea aprisă la căpătâi. Zdrobită de durere şi cu ochii înlăcrimaţi îmi iau rămas bun de la draga mea fiică, pe care Dumnezeu a luat-o acum la El,

RODICA MARGARETA BONDAR.

Dumnezeu să te mângâie şi să te odihnească în pace! Mama Domnica One. (4175)

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la draga noastră cumnată şi mătuşă, mutată acum la îngeri,

RODICA MARGARETA BONDAR.

Vei rămâne mereu în amintirea noastră. Dumnezeu să te odihnească, suflet blând! Cumnata Aurica cu soţul Lajos Czege, fiicele Nicoleta, Adriana şi Ramona cu familiile lor. (4176)

 

* Cu inimile îndurerate ne despărţim de verişoara noastră şi mătuşă dragă

RODICA MARGARETA BONDAR.

Sufletul tău cel drag va rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră, chiar dacă acum cântă în Cer cu îngerii. Dormi în pace, suflet blând! Familiile Negrea şi Zelenak. (4177)

 

 

* Copleşiţi de durere regretăm profund trecerea atât de devreme la cele veşnice a nepoatei şi verişoarei

RODICA BONDAR.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să uşureze trecerea peste acest atât de dureros moment întregii familii. Mătuşa Hermina Haiaş cu familia. (4178)

 

* Ne despărţim copleşiţi de durere de  cea care ne-a fost soră, cumnată şi mătuşă

RODICA MARGARETA BONDAR.

Ai plecat prea devreme dintre noi şi ne vei lipsi pentru totdeauna, dar ne rugăm pentru ca sufletul tău cel drag să îşi găsească alinarea în viaţa cea fără de sfârşit. Dormi în pace, suflet blând! Fratele Radu One cu soţia Violeta, copiii Cătălin şi Roxana cu prietenul Sever. (4179)

 

* Cu gânduri sincere de mângâiere și alinare, suntem alături de familia

ing. IOAN BUMB,

la dureroasa despărțire de soțul, tatăl și bunicul lor iubit. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegii de liceu: Nicu Vandici și Alexandru Lontiș. (488)

 

* Cu gânduri sincere de alinare și mângâiere, suntem alături de familia colegei noastre Dolga Gabriela la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soțului și tatălui drag,

GHIȚĂ DOLGA.

Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa. Conducerea și colectivul Uniunii Județene a Cooperației de Consum Bihor. (487)

 

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Trecerea timpului este tot mai grea, fără dumneavoastră, scumpii noştri bunici şi părinţi

GHEORGHE OROS

şi

VALERIA OROS.

Bunul Dumnezeu să vă odihnească în pace! Familia, veşnic îndurerată.

Ai plecat dintre noi, prea devreme, scumpa noastră surioară,

ANA AURELIA PUICĂ.

Nu te vom uita niciodată. Îngerii să-ţi fie alături în Împărăţia Cerurilor. Fraţii Doina, Cornel şi Viorica.

Vei rămâne mereu în sufletul nostru, dragă unchiule,

MIHAI COITA,

din Duşeşti. Dumnezeu să te aibă în paza Lui. Familia Mihele Florian din Ceica. (4168) 

 

* Cu prilejul împlinirii a 53 ani de la absolvirea Şcolii Pedagogice „Iosif Vulcan” din Oradea, promoţia 1964, colegii din clasa A, împreună cu dirigintele prof. Belicciu Boris aduc un pios omagiu celor trecuţi în

VALERIA CĂTANĂ,

VALERIA DRIMBE,

ECATERINA GUG,

FLORICA GULER,

MARIA HAŞ,

FLORICA MAN,

ANA MATEUŢ,

GHIŢĂ PĂSULĂ,

SILVIA SANTĂU,

MARIA TULVAN.

Un gând de recunoştinţă şi omagiu şi distinşilor profesori, care şi-au adus aportul cu dăruire şi profesionalism pe parcursul educării şi pregătirii noastre. Dumnezeu să-i odihnească pe toţi în pace! (4152)

 

 

* O rugăciune de iertare şi odihnă veşnică înălţăm la cer la împlinirea a şase ani de când fiul, fratele, cumnatul şi unchiul nostru drag

DORIN BERDIE

a plecat din această lume. Rugăm pe bunul Dumnezeu să odihnească în Împărăţia Sa sufletul său curat. Mama Lucica, sora Luminiţa, cumnatul Viorel şi adoratul lui nepot Andrei. (4159)

 

 

* Au trecut şase ani de când sufletul tău nobil şi plin de bunătate, iubitul nostru nepot şi verişor,

DORIN BERDIE,

s-a înălţat la cer lăsându-ne cu sufletul pustiit de durere. Dumnezeu să-ţi dăruiască pace şi linişte veşnică. Florica, Nelia şi Lenuţa cu familiile lor. (4160)

 

* Azi, 31 mai 2017 se împlinesc 10 ani de lacrimi şi durere de când cea care a fost învăţătoarea,

FLORICA CIGHIR,

născută Rotar, în satul Apateu, comuna Nojorid, soţie iubitoare şi mamă dulce, nu mai este printre cei vii. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică şi să-i aşeze sufletul ei bun şi îndurător în loc luminos cu verdeaţă şi flori multe, flori pe care le-a iubit foarte mult, după cum îi era şi prenumele. Mii de mulţumiri şi recunoştinţă veşnică celor ce o vor păstra în memorie şi îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Parastasul şi slujba de pomenire vor avea loc în data de 10 iunie 2017, ora 9.00, la Biserica cu Lună. Timpul a trecut, dar durerea a rămas, o vom plânge şi o vom pomeni în rugăciunile noastre. Soţul Ionel Cighir, fiicele Rodica şi Lucia, ginerii Daniel şi Cosmin, nepotul Răzvan cu soţia Andreea şi strănepotul Dorian. (4163) 

 

* Cu durere în suflet ne amintim că au trecut 3 ani de la despărţirea de dragul nostru

OCTAVIAN DELIMAN,

din Vaşcău. Dumnezeu să l odihnească în pace! Familia îndurerată. (4169)

 

* Se împlinesc 10 ani foarte triști fără tine, scumpa și iubita noastră soție, mamă și bunică, 

EVA GAȘPAR.

Dumnezeu să-ți dea liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa. Nu te vom uita niciodată. Soțul Nicolae, fiica Eli cu familia și fiul Nicu cu familia. (486)